Michael Scofield
Mk, Ty nie handluj tu Willem w temacie o zdjęciach xD
a właśnie, jakieś foty będą?^^
a właśnie, jakieś foty będą?^^
Michael Scofield
Ja handluję klonami^^ Ale oki, bo offa robimy.agulec pisze:Mk, Ty nie handluj tu Willem w temacie o zdjęciach
Ale jakieś fotki... nawet na te z 'Ultravioletu' się zgodzę.
Mahone
Też czuję niedosyt
Walnie ktoś jakieś foty?
Bardzo byśmy prosiły 
Michael Scofield
proszę xD
Przypomniał mi sie tekst Dżemu"Brudny,niedomyty w stajni ciagle spi" xD sorki,musiałam xD
Jak Sielotka Malysia ;P
nie wiem czy Wam starczy xD
Przypomniał mi sie tekst Dżemu"Brudny,niedomyty w stajni ciagle spi" xD sorki,musiałam xD
Jak Sielotka Malysia ;P
nie wiem czy Wam starczy xDMichael Scofield
Większość widziałam, ale za tą pierwszą powinni cię ozłocić:* A to jedno z twoim textem z Dżemu to Sully xD I nie starczy 
Mahone
Dziękujemy bardzo :* Jak zwykle zdjęcią cudne
Ale on jest fotogeniczny. A te jego włoski i oczka takie śmieszniutkie, piękniutkie
Domagam się więcej 
Michael Scofield
cos mu zwisa xD tak...ekhm xD to tylko sznurek xDxD
nie no nei moge xD głupawka mnie bierze xD za duzo dobrego na dzień.... xDxD
Michael Scofield
Drugie było xD i dałaś tamtooo... Jezuuu... <mrze>
Ale dobrze, ze dałaś^^ Ale z tmy drugim to ja prawie nie mam skojarzeń. PRAWIE
Ale dobrze, ze dałaś^^ Ale z tmy drugim to ja prawie nie mam skojarzeń. PRAWIE
Michael Scofield
To tylko sznurek... XD
A ten drugi też fun!!
A ten drugi też fun!!
Michael Scofield
Mi tez Xanuś!! XD W tej wodzie co ją pije coś chyba jest... A ty pijesz pewnie taką samą XD
Michael Scofield
oj chyba tak xDAglek pisze:W tej wodzie co ją pije coś chyba jest... A ty pijesz pewnie taką samą XD
"TO nie mój interes.Ja Ci koloru farby nie wybierałem" xD
jakie baczki xD
uderzające podobieństwo xDxDxD
jakie romantyczne...^^xD
"ja jestem maczo,niech kobiety mi wybaczą" xD
joł xD William hiphopowiec^^ xD
szczerze?ómarłam xDxD
jakie zęby xDMichael Scofield
Żaneta! Ja cię chyba kiedyś...
Ale po kolei. 'What's Worst' mnie zabił, macho zakopał, a hiphopowiec... kopanie leżącego. Ząbki z Ultravioletu... mruuu
Ale po kolei. 'What's Worst' mnie zabił, macho zakopał, a hiphopowiec... kopanie leżącego. Ząbki z Ultravioletu... mruuu
Michael Scofield
a ja leze i nie moge ze smiechu wytrzymac xD ja dzisiaj lekcji nie odrobie xD jeszcze troche takich zdjeć poszukam i ómrę poraz kolejny xDxDmk95 pisze:'What's Worst' mnie zabił, macho zakopał, a hiphopowiec... kopanie leżącego. Ząbki z Ultravioletu... mruuu
Michael Scofield
hyhy.. wszystkie widziałam, oprócz pierwszego z pierwszej dostawy Xantety^^
coś się stało z twarzą tej dziewczyny xD albo to jego żona i ktoś jej nie lubi xD
ale jak to fanka, to tylko pozazdrościć takiego uroczego zdjęcia z Willem^^
coś się stało z twarzą tej dziewczyny xD albo to jego żona i ktoś jej nie lubi xD
ale jak to fanka, to tylko pozazdrościć takiego uroczego zdjęcia z Willem^^
Williamowi to tylko sznurek może zwisać, i nic poza tym xDXaneta pisze:os mu zwisa xD tak...ekhm xD to tylko sznurek xDxD
Michael Scofield
nie wytrzymam xD hahaha xDagulec pisze:Williamowi to tylko sznurek może zwisać, i nic poza tym xD
haha naprawde? xDxDxD masz problemy z pęcherzem? xDAglek pisze:AGULEC!! Polałam się przez Ciebie!! XD
Wasze zdrowie! xPMichael Scofield
to też widziałam^^ William, pusta szklaneczka i rozpięta koszula.. mmMMmmMMmm..^^
pffff... teraz mi się otworzyło dopiero xD hahaha xD ten dziadek musi se kupić mocniejsze okulary jeżeli mu się wydaje, że jest podobny do Willa xDXaneta pisze:uderzające podobieństwo xDxDxD
Michael Scofield
wszystkie zdjęcia jak zwykle powalajace..ale wszytkie już były..starajcie sie nie powtarzać .. wzłaszcza że kilka było całkiem niedawno
Fernando Sucre
Ode mnie killka screen'ów z BLISSSKA

Michael Scofield
*ded* Wchodzi człowiek na forum, a tu go znienacka (kocham to słowo xD) atakują Willem
I ten uśmiech przy siatce... ach...
Michael Scofield
mmmMmMmm.. od razu czuję, że zdrowieje xD
piękne screeny z bliska^^ i jakie duże :] coś czuję, że skradnę kilka i będą tapety, będą
ten przy kracie z Sony to *topnieje* ^^ i ten na tle żaluzji..
piękne screeny z bliska^^ i jakie duże :] coś czuję, że skradnę kilka i będą tapety, będą
ten przy kracie z Sony to *topnieje* ^^ i ten na tle żaluzji..
Fernando Sucre
Michael Scofield
Achh... ile FBI
I nawet moja ukochana Motorolka się znalazła xD I ten uśmiech na czwartym... kocham tą scenę. A na trzecim to w ogródku jest <rozmięka>
Michael Scofield
uuu.. normalnie kocham Cię za te screeny! ;* 
od razu mi się oczy otworzyły
hehe..
nawet nie będę wymieniać ich po kolei bo wszystkie są *bosssssssssskie* ^^
po prostu cudeńka, wspaniałe, świetne, wyborne, wyśmienite, kapitalne, znakomite, rasowe, pierwszorzędne.. dobra już się zamykam xD
od razu mi się oczy otworzyły
nawet nie będę wymieniać ich po kolei bo wszystkie są *bosssssssssskie* ^^
po prostu cudeńka, wspaniałe, świetne, wyborne, wyśmienite, kapitalne, znakomite, rasowe, pierwszorzędne.. dobra już się zamykam xD
Michael Scofield
świetne Screeny. Tyle go w przyblizeniu.przy tej siatce ma taki zaciesz genialny xDxD

kup se taką samąmk95 pisze:I nawet moja ukochana Motorolka się znalazła xD
Mahone
Biutnie wyglada w tym garniaku