Jak to? Śmiejesz się z namiAglek pisze:że bardzo mi się chce smiać, ale głupio tak samej się śmiać... XD
Mój tata, który sie tego czepia xD
Jak to? Śmiejesz się z namiAglek pisze:że bardzo mi się chce smiać, ale głupio tak samej się śmiać... XD
nie smiejesz sie sama xD ja mam głopawke xDdenerwuje mnie to, że bardzo mi się chce smiać, ale głupio tak samej się śmiać... XD
tak. takich ludzi bym mogła wrecz zabić.. nie wiem jak czasami mozna być takim bez serca.Madzialena pisze:Nienawidzę ludzi, którzy znęcają się nad zwierzętami.
u mnie w klasie same takie...Ania1991_ck pisze:Denerwują mnie próżne dziewczyny. Mam taka jedną w klasie, która uważa ze jest super i w ogóle wszystko robi najlepiej. Od takich lepiej trzymać sie z daleka.
ooo to o czym napisałaś to już w ogóle. U nas w grupie jest taka jedna dziewczyna, z którą mało kto gada, ale jak ktoś czegoś chce to od razu do niej wali. A ona nie potrafi odmawiać i non stop jest wykorzystywana ;/B... pisze:mnie denerwuja nie tyle egoisci co osoby kóre zerują na uprzejmosci innych.