Mahone
Trudno opisac ten stan uniesienia w którym się znajduje kiedy myśle o Mahoniku 
Michael Scofield
Praktycznie sie nie da. To trzeba przeżyćMadzialena pisze:Trudno opisac ten stan uniesienia
Mahone
Święta prawda
Tak się cieszę, że ktoś mnie rozumie 
John Abruzzi
a moja koleżanka z forum, że to jest jej Mahomecik xD
Michael Scofield
A u mnie się zdarza, ze powiem Olek xD A matka mówi Mahoney
Ale różne są wymowy...
Michael Scofield
moja siostra mówi 'Mahom' oO
moja mama mówi 'ten ćpun'
a mój tata sie nie odzywa.
xD
moja mama mówi 'ten ćpun'
a mój tata sie nie odzywa.
xD
Michael Scofield
Ach! Zapomniałam o najpiękniejszej odzywce matki: 'ten naćpany morderca' xDagulec pisze:moja mama mówi 'ten ćpun'
Michael Scofield
haha moja sis mówi : ee ten Twój Manoń leci
dobre...myhmmm ja bym z checią napawała sie widokiem takiego mordercy ..myhmmmmmmmk95 pisze:'ten naćpany morderca' xD
Michael Scofield
Cud? U mnie jest rzeź za każdym razem, jak sie pojawia.Madzialena pisze:A moja mama go lubi
Mahone
Niedawno skończyła ogądac sezon III, który jej sie spodobał i mówiła, że Mahon jest fajny 
Michael Scofield
<ded> Muszę to przekazać mojej. Jeszcze nie widziała 3 serii i jest ZlewofankąMadzialena pisze:mówiła, że Mahon jest fajny
Michael Scofield
haha 'naćpany morderca' xD
a jeszcze mi się przypomniało, jak moja siostra zrobiła mi prezent w postaci rysunku Mahone'a, a moja mama: 'kazałam jej narysować przynajmniej 20 lat młodszego' hahaha
nie ma co, każda matka jest zadowolona, z takiego wyboru swojej córki xD
muszę im kiedyś wytłumaczyć dlaczego Alex to moja ulubiona postać, pomijając jego wygląd, bo i tak mnie nikt nie zrozumie --'
a jeszcze mi się przypomniało, jak moja siostra zrobiła mi prezent w postaci rysunku Mahone'a, a moja mama: 'kazałam jej narysować przynajmniej 20 lat młodszego' hahaha
nie ma co, każda matka jest zadowolona, z takiego wyboru swojej córki xD
muszę im kiedyś wytłumaczyć dlaczego Alex to moja ulubiona postać, pomijając jego wygląd, bo i tak mnie nikt nie zrozumie --'
Mahone
Moja tak samomk95 pisze: jest Zlewofanką
Michael Scofield
Ja tłumaczyłam, co skończyło się stwierdzeniem: 'Ty chyba jesteś nienormalna'agulec pisze:muszę im kiedyś wytłumaczyć dlaczego Alex to moja ulubiona postać,
Ojciec stwierdził, że mogłam gorzej trafić^^
Michael Scofield
Oo szok OOMadzialena pisze:A moja mama go lubi
ja muszę swoją przekonać
Michael Scofield
Moja patrzy, ale tak w negatywnym znaczeniu ;-)agulec pisze: na mnie mu się przypatrzy --'
I jak wytłumaczyć, dlaczego ja tak bardzo chcę oglądać Polsat w niedzielę...
Mahone
Ale i tak niestety woli Scofielda.
[ Dodano: 2008-04-02, 18:46 ]
Ja nie dałabym rady oglądac co tydzień. To nie na moje nerwy. Wszystkie odcinki oglądnęłam za jednym zamachem.
[ Dodano: 2008-04-02, 18:46 ]
Ja nie dałabym rady oglądac co tydzień. To nie na moje nerwy. Wszystkie odcinki oglądnęłam za jednym zamachem.
Michael Scofield
A moja Zlewa, znanego w niektórych, bardziej litościwych kręgach jako LincolnMadzialena pisze:Ale i tak niestety woli Scofielda.
I ona nie rozumie, dlaczego każdy plakat Zlewa, jaki dostanę w ręce targam... po prostu wolę Alexa
Mahone
Źle Cię zrozumiałam.
Moja mama nie jest fanką tego zlewa.
Ostatnio zmieniony 2008-04-02, 19:19 przez Madzialena, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
o bosh.. to z Twoją mama musi byc nie dobrze... albo jakiś ma zbyt mocny instynkt macierzyński i ma słabośc do uposledzonych, głupkowatych mułówmk95 pisze: moja Zlewa, znanego w niektórych, bardziej litościwych kręgach jako Lincoln
Michael Scofield
To ma na pewno. I nic nie mówię na temat mojego ojczyma^^ Złośliwa jestem.PatuŚ pisze:ma słabośc do uposledzonych, głupkowatych mułów
Ale lekkiego offa robimy ;-)
Michael Scofield
Eee tam...;p Moim zdaniem to Mahone poszedł na serio do Firmy... tak mi się zdaje...
Michael Scofield
haha xD zlew xD ale mój zlew ładniejszy xDmk95 pisze:jest Zlewofanką
jest dorosły.niech robi co chce xD ale zeby było lepiej dla nas xDAglek pisze:Moim zdaniem to Mahone poszedł na serio do Firmy... tak mi się zdaje...
Michael Scofield
Xan ty zaś masz faze... XD Ale Mahoni nie miał czasu przecież aby się z Whistlerem na randkę umówić... Ja juz nic nie rozumiem... :?
Michael Scofield
Foch. Jest dorosły, ale czy to znaczy, ze ma się do jakiegoś podejrzanego stowarzyszenia pchać... xDXaneta pisze:jest dorosły.niech robi co chce
Ha! Nie tylko ja tu lubię tą paręAglek pisze: Ale Mahoni nie miał czasu przecież aby się z Whistlerem na randkę