Michael Scofield
Michael Scofield
nie wiedziałam gdzie to wrzucić i czy się w ogóle nadaje, ale poczytać można xD
jakby co to wywal niunia^^

Patrzcie jakie fajne rzeczy wypisują na wp.pl :D

Pojawiły się plotki, że przystojny Wentworth Miller ma słabość do pięknych Polek. Przystojniak podbił serca wielu kobiet w naszym kraju, dlatego mamy nadzieję, że w końcu nas odwiedzi.
Obrazek
Aktor wyjawił, że ma słabość do Polek. Cóż, my też mamy do niego słabość ;)
Obrazek
Wentworth jeszcze nigdy nie był w Polsce, ale wie już sporo o naszym kraju.
Obrazek
Polki słyną ze swojej urody na całym świecie. Czy piękny Michael mógłby się nam oprzeć?
Obrazek
Podejrzewamy, że wiele kobiet z chęcią pojechałoby z Wentworthem dokądkolwiek.
Obrazek
Wcześniej mało znany aktor, dziś znają go niemalże wszystkie kobiety.
Obrazek
Wiele kobiet ogląda serial "Prison Break" tylko z powodu przystojnego Michaela.
Obrazek
Musimy wspomnieć o tym, że Wentworth Miller ma elektryzująco męski głos.
Obrazek
Zanim zaczął grać w popularnym serialu, wystąpił w dwóch teledyskach Mariah Carey.
Obrazek
Czas wziąć się za wiosenne metamorfozy. Być może Wentworth Miller przyleci do naszego kraju i nie pozwolimy, żeby wracał sam ;)
Obrazek

Wzięte żywcem z http://kobieta.wp.pl/gid,8804726,img,88 ... Bpage%5D=1
Michael Scofield
Michael Scofield
hehe fajne... no Michałek niech przyjeżdża...nbajlepiej to jeszcze z WIlliamem... to ich nigdy nie wypuścimy :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
Niech przyjezdza jak najszybciej.. a potem bym go wam gdzieś ukradła i nie oddała ^^
agulec pisze: Zanim zaczął grać w popularnym serialu, wystąpił w dwóch teledyskach Mariah Carey.
Już wtedy go dostrzegłam..
agulec pisze: Wcześniej mało znany aktor, dziś znają go niemalże wszystkie kobiety.
szkoda własnie.. ^^
Świeżak
ee pieprzone plotki.
nie sądze zeby wiedział jak tu przynajmniej piszą "już sporo o naszym kraju".
kto by sie imteresował ?!
chciałbym przeczytac jego wypowiedzi w wywiadach to bym uwierzył.
nie odbierzcie tego jako obraze naszych polskich kobiet.
bo uwazam to samo, iz są bardzo [przepiękne]
Michael Scofield
Michael Scofield
Uuuu... :D Niech przyjedzie na śląsk...;p Nie dziwie się, że pisza takie rzeczy.... Przecież to tylko prawda!! :D No to super!! Czekamy na niego... :D A zdjecia też cudne!!
Mia
Fernando Sucre
Fernando Sucre
barcik90 pisze:ee pieprzone plotki.
nie sądze zeby wiedział jak tu przynajmniej piszą "już sporo o naszym kraju".
Ten artykulik już od dawna krąży po wp...i szczerze mówiąc mam to samo zdanie.Nie twierdzę, że z Went'a jest taki głąb, że nie wie gdzie Polska leży (bo Amerykanie mają kłopoty z geografią) ale ploty o tym, że podobają mu się Polki czy inne tego typu twierdzenia (jak np.że ma tu znajomego-gdzieś tak pisali) również uważam za wytwór wyobraźni, co innego gdyby sam to powiedział "w żywe oczy" :-P

A zdjęcia no no.Jakby nie wyglądał, przy Dominic'u zawsze będzie wyglądał młodziej, urodziwiej i inteligentniej :-P
Michael Scofield
Michael Scofield
xD ja też uważam, że to ploty, szczególnie, że to z www.kobieta.wp.pl czy jakoś tak xD
wstawiłam tu, bo mnie rozśmieszyły te podpisy nad zdjęciami xD

no a gdyby to sie okazało prawdą, to oczywiście, że było by fajnie^^
od Wenta to już tylko krok do Williama xD hahaha ależ ja kombinuje xD
Michael Scofield
Michael Scofield
agulec pisze:Podejrzewamy, że wiele kobiet z chęcią pojechałoby z Wentworthem dokądkolwiek
Ja bym pojechała z kims innym xD

Ale Majkiel tez niech wpada...
Michael Scofield
Michael Scofield
Tanira pisze:Ja bym pojechała z kims innym xD
ale mi nowośc :-P

Wencik chyba m,a w sumie jakiestam korzenie Niemiecki czy cuś to chyba wie gdzie Polska lezy :-D... ale żeby sporo o nas wiedział to nie skądze bo dla Amerykanów to jakas tam Polska to tyle co dla Nas Burkinafaso :-D

a swoją droga czy ja na tym ostatnim zdjęciu przypadkiem MAC'a nie widze z głupawa mina ?? ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
PatuŚ pisze:a swoją droga czy ja na tym ostatnim zdjęciu przypadkiem MAC'a nie widze z głupawa mina ??
hehehe.. no Mac jak nic xD a minę ma okropną.. taką, że bez kija nie podchodź.
Wygląda jakby chciało mu się pić xD

Za to Wencior jak zwykle fajnie ubrany i fotogeniczny^^
Michael Scofield
Michael Scofield
na tym ostatnim to z pewnościa Mac xD tylko jakis niewyraźny.pewnie nie wziął rutinoscorbinu xD
Mia pisze:A zdjęcia no no.Jakby nie wyglądał, przy Dominic'u zawsze będzie wyglądał młodziej, urodziwiej i inteligentniej
haha dobrze powiedziane xD zawsze xDxDxD
Nie no tak to on nawet ładny jest...
Lincoln Burrows
Skoro tak, to niech przyjeżdża.... Od gadania sie w Polsce nie znajdzie.... xD Ah... Niech do Sambo na scene przed kościołęm zawita xD Fajnie by było... Ahh.... Ale cały by z tąd nie wyjechał... Co to to nie xDD
T-Bag
Nie od dziś wiadomo że Polki są najpiekniejszymi kobietami na świecie wiec mu sie niedziwie ! ;-)
Tweener
Wentwortch jak przyjedzie do Polski to napewno trzezwy nie wyjedzie :-P A dominic tym bardziej
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Ostatnio był w Paryżu, ale to dla mnie było za daleko... Wcale bym się nie zdziwiła, jakby przyjechał do Polski. Takie ciacho :PPPPPP Chiałabym też Willa w Polsce, to bym porwała go na nie wiadomo ile :PPPPPP
Świeżak
moze niech od razu zamieszka w Polsce...bylo by swietnie:)
T-Bag
Ja bym chciała żeby przyjechał do Polski razem z Willem i Chrisem. ( najlepiej razem z całą ekipą serialową ) :-D
Michael Scofield
Michael Scofield
do Nas zamiast Wenta to Doma wysla :-D
a mój...chyba predzej ja do niego pojade ^^ panie Vance pan poczeka
Michael Scofield
Pewnie. Zapraszamy do Polski. Ale oni pewnie nie będą chcieli się do nas ruszyć. Dziwie im się tyle tu fanek maja.
Michael Scofield
Michael Scofield
jeszcze we wrzesniu sralabym sie i latala pod sufit a tera to mi to lata kolo zadka ;p. jakby przyjechal pan walker to rozumiem ;).
Tweener
Nom... Walker tez niczego sobie przystojniaczek...
A jeśli zdarzy się taki cud i Went wybierze się do Polski, to jestem pewna, że przyjedzie albo do Warszawy, albo do Krakowa, a na inne miasta raczej nie ma co liczyć...
Hmm... może i by sie tatusia namówiło... 2 godzinki samochodem do Wa-wy, to chyba nie tak dużo, nie?
Sara Tancredi
Sara Tancredi
No ja mam do Krakowa ze 100 km, a do Warszawy ponad 350, za to w W-wie mieszka moja siostra, miałbym się gdzie ulokować :D No, i choć za Wentem nie przepadam, a właściwie go nie znoszę, i tak bym przyjechał. Do Warszawy, albo do Krakowa. Taka okazja!!! :lol: I żeby przyjechali też inni. Zawsze jest nadzieja, że z Wentem może się zjawić Sara (zapomniałem imienia aktorki), Amury albo Purcell. Przecież mogliby przyjechać! Tylu fanów tu mają!!!
Fernando Sucre
Żmij pisze:Sara (zapomniałem imienia aktorki)
a to akurat najłatwiej zapamiętać: Sara - Sarah :-D ;-)
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Ach no proszę! Jak ja mogłem zapomnieć?... :573:
John Abruzzi
A niech sobie przyjeżdża, mnie i tak by nie było na spotkaniu. Dlaczego? A dlatego, że ja serial oglądam w większości dlatego, że mnie ciekawi, a nie dla aktorów. Wystarcza mi to, że widzę ich co tydzień na ekranie komputera i to w lepszych sytuacjach niż w objęciach tysiąca fanów. Po prostu nie przepadam za aktorami :-o (nie w sensie, że mi jakoś przeszkadzają, abo, że ich nie lubię czy coś).
ODPOWIEDZ

Wróć do „Czytelnia”