T-Bag
Moim zdaniem z kobietami swiat jest piekniejszy,a ze my faceci szalejemy na ich punkcie i to jest wlasnie piekne.Bez Kobiet swiat bylby szary ,takie jest moje zdanie a wy co o tym sadzicie?
Michael Scofield
no i bez kobiet mielibysmy spory problem z rozmnazaniem xDD
T-Bag
heheh marq no masz racje ale niemowmy tego na glos bo pomysla ze myslimy tylko o jednym 
Michael Scofield
no co Wy my tak nie myślimy ... My to wiemypiotras003 pisze:pomysla ze myslimy tylko o jednym
T-Bag
Czym by był Świat bez kobiet ?
Kto by rozjaśniał ponure dni, kto by cię pocieszał miłymn słowem ?
Na kim by ci zależało ? Gdyby nie kobiety to świat byłby smutny i ponury to dzięki wam jesteśmy szczęśliwi.
Jakby co to nie bić mnie xD ja pisać nie umiem ale się starałem
Kto by rozjaśniał ponure dni, kto by cię pocieszał miłymn słowem ?
Na kim by ci zależało ? Gdyby nie kobiety to świat byłby smutny i ponury to dzięki wam jesteśmy szczęśliwi.
Jakby co to nie bić mnie xD ja pisać nie umiem ale się starałem
Michael Scofield
banalne urojenie 1/3 czesci meskiej polupulacji która mometami ma przebłyski duszy romatycznej...mija z czasem xDpiotras003 pisze:.Bez Kobiet swiat bylby szary ,takie jest moje zdanie a wy co o tym sadzicie?
Michael Scofield
uu Handcannon, kolejny należący do "1/3 części męskiej populacji, która momentami ma przebłyski duszy romantycznej"
nie no, żartuję ;*
A dlaczego kobiety są ważne w życiu faceta to nie wiem, ale wiem dlaczego faceci są ważni w życiu kobiet, i myślę, że to się w miarę pokrywa^^ już tak jesteśmy zrobieni, że jedni potrzebują drugich :]
A dlaczego kobiety są ważne w życiu faceta to nie wiem, ale wiem dlaczego faceci są ważni w życiu kobiet, i myślę, że to się w miarę pokrywa^^ już tak jesteśmy zrobieni, że jedni potrzebują drugich :]