Michael Scofield
jutrzejszy sprawdzian z historii!
Jeszcze denerwuje mnie to że będę musiała za dwa miesiące zdać na kartę motorowerową. A na jutro niestety muszę znać wybrane przez moją nauczycielkę znaki drogowe, dopiero będzie jazda!
B..., Powodzenia na sprawdzianie
B..., Powodzenia na sprawdzianie
Michael Scofield
To, że mój temat jest w offtopic!! Oo
Michael Scofield
dzieki dzieki xD juz po^^ PRZEZYłAAAAMPam pisze:B..., Powodzenia na sprawdzianie
jak na moje oko to taki sam dział co twórczosc własna, poza tym Niunia nie zamknęła przeciez drogi powrotu przed Toba ;-)Aglek pisze:To, że mój temat jest w offtopic!! Oo
A mnie denerwuje dzis wiatr który przeorał mi moje włosy, a które układałam 25 min!!!
John Abruzzi
Mahone
Chamscy ludzie.
Michael Scofield
A mnie jeszcze denerwują ludzie, którzy rzucają słowa na wiatr.
Normalnie pozabijać.
Normalnie pozabijać.
John Abruzzi
Moja siostra pchająca się na kompa 
Michael Scofield
a mnie akurat dzisiaj piekielnie denerwuje słońce, które daje mi po obolałych oczach grrr
Michael Scofield
Właśnie tu weszłem żeby to napisać!agulec pisze:którzy rzucają słowa na wiatr.
Ostatnio zmieniony 2008-03-30, 15:18 przez Sebo, łącznie zmieniany 2 razy.
Michael Scofield
Oo...Sebo160186 pisze:Właśnie tu weszłam żeby to napisać!
Czy ty czegos nie ukrywasz??
A mnie wkurza moja głupota!!
Michael Scofield
z ortografii zawsze miałem gałę a i tak rzadko zdarza mi się popełnić błąd, ale dzięki za krytykę, jestem przyzwyczajony.
Michael Scofield
Oj... Nie obrażaj się...
Tylko jakoś mam dzisiaj humor i mnie to rozśmieszyło... 
Michael Scofield
Nie obrażam się, tylko pisze jak jest. to dobrze że masz dziś humor, bo ja nie , ale to nie temat na to.
Wkurza mnie jak ktoś o czymś zapomina, o czymś bardzo ważnym.
Wkurza mnie jak ktoś o czymś zapomina, o czymś bardzo ważnym.
Michael Scofield
Głupi blog4u, na którym jest za dużo szablonów i nie mogę wybrać pasującego ;-)
Michael Scofield
co mnie denerwuje....dzisiaj?chyba nie ma czegoś takiego xD a nie jest! to ze za daleko mam do siedziby Mlekpolu Azsu i moge nie zdążyć z kupnem biletu....;/
Mahone
Ostatnio zdenerwowało mnie to, że wykupili bilety na mecze w spodku
To mój ulubiony polski klub
. Zaraz po nim Skra. Szkoda, że przegrała w pólfinale z Dynamem.
Oglądałam ten mecz. Pięknie grali. Ale i tak 3 miejsce też dobre 
Czyżbyś kibicowała drużynie Mlekpol AZS Olsztyn?Xaneta pisze:co mnie denerwuje....dzisiaj?chyba nie ma czegoś takiego xD a nie jest! to ze za daleko mam do siedziby Mlekpolu Azsu i moge nie zdążyć z kupnem biletu....;/
Michael Scofield
ja OlsztyniankaMadzialena pisze:Czyżbyś kibicowała drużynie Mlekpol AZS Olsztyn?
a bo to my xDxD skromnosć przede wysztkim xDMadzialena pisze:To mój ulubiony polski klub
achhh...WlazłyMadzialena pisze:Zaraz po nim Skra.
no ale i tak nic nie pobije dzisiejszych komentatorów xD my z mk95 miałysmy taki polew z nich xD a ja jak wygrywali 2-0 to mówiłam"jeszcze nie kończcie,jeszcze jednego seta" xD a wyszło tak ze sytuacja była taka napieta że szok xDMadzialena pisze:Szkoda, że przegrała w pólfinale z Dynamem. Oglądałam ten mecz. Pięknie grali. Ale i tak 3 miejsce też dobre
Denerwuje mnie jeszcze to ze nie mam polsatu Sport.I ze jak nie bede mogła jechac na mecz to bedzie dupa bo nie obejrze ;/
Michael Scofield
Cichooo... przez te esy o mało nie straciłam komy ;-) I nic nie mów o Mariuszku, ta jego mina a'la Zlew w jednym momencie mnie rozbroiłaXaneta pisze: my z mk95 miałysmy taki polew z nich
Mój phone, który musi wibrować aż tak głośno xD
Mahone
Hehe
ja niestety nie oglądałam. Ale oglądałam finał na polsacie sport. Ja akurat żeruje na babci bo ma cyfrowy polstat
Jednak najbardziej lubię mecze reprezenatcji Polski. Byłam na meczu z Bułgarią w Spodku. To był kosmos
Teraz z przyjaciółmi zamierzamy jechac na mecz z Chinami ale już nie ma biletów, a na allegro są 2 albo nawet 3 razy droższe ;/
Michael Scofield
Ja byłam na Polska- Japonia w spodku dawno temu...;p No i nasi oczywiście wygrali!! 
Denerwują mnie autobusy!! Kicz na kółkach!! XD
Denerwują mnie autobusy!! Kicz na kółkach!! XD
Mahone
Autobusy to dziadostwo, ale gorsze są mal-busy
to dopiero złom
Michael Scofield
albo ten afro włoch hahaha xDxDmk95 pisze:Cichooo... przez te esy o mało nie straciłam komy I nic nie mów o Mariuszku, ta jego mina a'la Zlew w jednym momencie mnie rozbroiła
prosze Cie...xD ja mam za dobry humor xD nie musisz mi go poprawiac xDmk95 pisze:Mój phone, który musi wibrować aż tak głośno xD
no dokładnie xD i jeszcze jedziesz nimi nie wiadomo ile.Ja wole taksówkiAglek pisze:Denerwują mnie autobusy!! Kicz na kółkach!! XD
denerwuje mnie to że pewnie nie pojde na ten mecz.A moze ojca namowie....
i jeszcze mnie denerwuje to ze kurde siatkarz mieszka ulice dalej ode mnie a ja go nigdy nie widziałam xD
o i jeszcze jak zepsuje zagrywke. xD
Michael Scofield
Muszę. Moja rola na tym świecieXaneta pisze:nie musisz mi go poprawiac xD
Jaka to melodia. I tyle.
Michael Scofield
denerwuje mnie to, że bardzo mi się chce smiać, ale głupio tak samej się śmiać... XD