Michael Scofield
o to fajnie.Może rzeczywiscie jej tą głowę przyszyli xDxD ale skoro wraca no to Michael może zbyt późno sie o tym dowiedzieć
T-Bag
ja sobie tak mysle ze wymysla cos takiego ze to byla glowa sary ale podrobiona .Xaneta pisze:o to fajnie.Może rzeczywiscie jej tą głowę przyszyli xDxD
Michael Scofield
No to jak Sara wraca to mi to pasuje. Ale się Michael ucieszy.
Też się cieszę. To będzie jakby cudowne odrodzenie... Ale może być 
Michael Scofield
A może Ona została wykradziona jeszcze w 3 sezonie przez Kellermana, który sie pojawi...
Razem uciekli, a Firma ukrywa to bo nie chce się upokorzyć...
No i potem znajdą Mika i będzie fun!! 
Lincoln Burrows
Lincoln miał wtedy dużo spraw na głowie, więc mógł sie pomylić. Wsyzstko mi jedno, czy Sara powróci.
właśnie, coś o nim cicho w 3 serii...Aglek pisze:przez Kellermana, który sie pojawi...
Michael Scofield
co do Kellermana, to myślę, że scenarzyści zostawili sobie otwartą furtkę - bo nie do końca było pokazane, czy on rzeczywiście zginął - przynajmniej nie pokazali jego trupa, a głowę Sary pokazali, a teraz ona ma wrócić, więc jak widać w PB wszystko się może zdarzyć 
Michael Scofield
PB jest nieprzewidywalne... I Sara i Kellerman sie ukrywają!! Ja Wam mówię!! 
Mahone
Moje koleżanki się strasznie tym podniecają, że Sara będzie w 4 sezonie. Dla mnie to troszkę kiczowate, choc nie mam nic co do tej postaci. Przynajmniej Micheal się ucieszy
, biedny... był taki załamany. Żal mi było chłopaka.
Michael Scofield
Jak się tak Sra będzie ukrywała z Paulem to żeby z tego czegoś większego nie było
Nie mam totalnie ani jednego pomysłu jak oni to urządza ale wiem że jak zawsze będzie super.
Nie mam totalnie ani jednego pomysłu jak oni to urządza ale wiem że jak zawsze będzie super.