Przy całej szkole, oczywiście. Musisz im sie pochwalić^^Xaneta pisze:ale nie przy całej szkole
Michael Scofield
Michael Scofield
No i nam też...;p
Michael Scofield
nie mam zamiaru ... wszystkim na forum tez nie mam zamiaru o nie! xDmk95 pisze:Musisz im sie pochwalić^^
Michael Scofield
no ze mnie tu nie bedzie, tzn tu skad pisze xDPatuŚ pisze:B... napisał/a:
oooo to moze mnie juz tu nie bedzie^^
eee B... co to miało oznaczać??
ehehe^^
w pazdzierniku do matury sie chciałas uczyc, matkooooo, tu juz kwiecien a ja nadal nic nie umiem xDPatuŚ pisze:ale tak zaraz w pazdzierniuku to hoho :_D zamiast przygotowaniami do matury to ja się znów PB zajme...
Michael Scofield
a mi się właśnie podoba, że na jesień będą^^ bo w wakacje to różnie bywa.. a jesienią zaczyna się szkoła, semestr czy co tam kto woli i przynajmniej będzie coś odrywającego od pracy^^ a ja takie 'odrywacze' lubię najbardziej 

no kurde. Możesz być gdzie chcesz, tylko piszB... pisze:no ze mnie tu nie bedzie, tzn tu skad pisze xD
Michael Scofield
Heh... 
Miejsce się nie liczy!! Byle pisać..
Książka pod ręką jakby mnie ktos chciał polać...
I jeszcze fon do obrony, a o kompie nawet nie mówię...
Miejsce się nie liczy!! Byle pisać..
Książka pod ręką jakby mnie ktos chciał polać...
Michael Scofield
B... pisze:w pazdzierniku do matury sie chciałas uczyc, matkooooo, tu juz kwiecien a ja nadal nic nie umiem xD
wiesz takie sa moje założenia ...ale ja zawsze sobie "zakładam " cos ..np. pucze się do spr. wcześniej ze 2 h....a wychodzi zawezse że czytam zeszyt 5 min. przed lekcją ..
Aglek pisze:Książka pod ręką jakby mnie ktos chciał polać...
hehe dobry plan ale u mnie nie skuteczny ....juz sie o tym przekonałam... dlatego teraz uci8ekam daleko od wartościowych rzeczy
Michael Scofield
To schowaj sie w łazience...;p Ja tak robie!! 
Czekam aż mój brat zejdzie z góry to wejdę na kompa i mnie nie poleje...
Zbliża się...
No i mnie polał jak siedziałam przy śniadaniu... "symbolicznie" i bum kubek wody prosto na mnie...
Czekam aż mój brat zejdzie z góry to wejdę na kompa i mnie nie poleje...
Zbliża się...
No i mnie polał jak siedziałam przy śniadaniu... "symbolicznie" i bum kubek wody prosto na mnie...
Michael Scofield
a ja sobie kulturalie spie aż nagle czuje że mam mokre nogi.Efekt? całe łóżko zalane xDAglek pisze:No i mnie polał jak siedziałam przy śniadaniu... "symbolicznie" i bum kubek wody prosto na mnie...
Michael Scofield
Później to mi wziął nalał za koszulke... I tak miałam mokro, a akurat goście przyszli i musiałam ścierpieć... 
Michael Scofield
A ja calutki dzień chodzę sucha. Bo głupi śnieg spadł i ryzyko przeziębienia wzrosło <smark> ;-) Więc zostałam w domku. I nici z wielkiej wojny z kumplami. Buuu 
Michael Scofield
ale tam z pancernikami fajnie było...przeżył szok...może właśnie przez ten szko coś mu sie tam ekhm...
Michael Scofield
pancerniki spiskowały przeciwko niemu oO xD
Michael Scofield
-- nazarł sie sera i dlatego nie ma nigdzie jego zdjęć --'
Michael Scofield
a przepraszam, że się wtrącę - coś się stało panu V. ? ^^ zwariował..? 
Michael Scofield
nie no...wyjechali z tego Dallas i ja nie wiem gdzie sie teraz szweda --'
Michael Scofield
prosze cię przestań z tym --', bo ja nie wyrabiam jak to widzę xD jeszcze w połączeniu z panem W. vel V. vel S. czy tam E ;p
Michael Scofield
mejbi do Los Angeles...bo teraz ta kręcą --' a wiesz że to --' mi przypomina Messera jak myśli...
Michael Scofield
rozwala mnie ta buźka xD ona mi tak poprawia humor, że normalnie nie mogę xD
Proszę się przestać nabijać z mojego Messera xD chociaż w sumie sama to robię --'
Ostatnio zmieniony 2008-03-28, 21:31 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Ty jesteś mistrzem w nabijaniu się z Messera, a nawet śmiem twierdzić, że sprawia Ci to radość xD
Michael Scofield
Bo ja to tak z miłości ;p
Michael Scofield
a ja was opuszczam na jakis czas...
nie wiem ile wytrzymam ale jakos musze...
chociaz wcale mi sie to nie usmiecha
nie wiem ile wytrzymam ale jakos musze...
chociaz wcale mi sie to nie usmiecha
Michael Scofield
oj B...a dlaczego?
Michael Scofield
że co? oO wracaj tu szybko ;/B... pisze:a ja was opuszczam na jakis czas...
kurde.
Michael Scofield
nie!! czemu eee wracaj szybciutko :**