OMG jaki sexowny Teddy... Weź, jeszcze go wielbić zacznę... Oj kusisz Agulec...=]=] Piękne wykonanie... Dosłownie...Klasyka....=]=] Niedługo ludzie będą się zabijać, by mieć tą tapetkę na pulpicie.... Ehh.... To może zrób coś z resztą....=] Jeśli będzie tak piękne jak to.... to.... Eh.... Słów mi brakuje... Cudo xDD
Aguś!! Cudny ten Sucre!! Wygląda jakby sam sobie robił to zdj... I te kuleczki!! Nie umiem sie wysłowić... T-Bag też mi sie podoba, ale nie tak jak Sucre...
No no Agulec już się mogę schować z moimi pracami bo twoje są jednymi z najlepszych ten Sucre pozerany przez... kuleczkowe winorośla xD jest świetny, kolory, efekty ogólnie genialne
ehh... Co ja mam pisać... I tak oryginalna nie będę.... Skoro robisz takie piękne tapetki to jeśteś moim mistrzem xD Ah... Te winorośla... Ten Sucre... A ten efekt jest boski.... Jak ty to kobieto robissz.....
Co ja biedna i nieumiejąca się wysłowić mogę powiedzieć? Tylko tyle: boskie, zabójcze i niepowtarzalne są wszystkie twoje prace. A ten Sucre jest taki... taki sucre'waty