Tweener
Którą postać odgrywał(abyś) najchętniej wczuwając się w nią ?
Ja bym chętnie zagrał T-Baga. Mmm ten czarny charakterek i ta perfekcja ;-) .
Ja bym chętnie zagrał T-Baga. Mmm ten czarny charakterek i ta perfekcja ;-) .
T-Bag
taaak jestem za; uwielbiam czarne charaktery, a rola T-Bag'a po prostu mnie rozbraja, chociaż John'a mogłabym też wybrać, aczkolwiek on ginie za szybko, więc szybko by było z końcem mojej kariery
Michael Scofield
aaach...fajny temacik ;-) ja aż do bólu utożsamiam się z Mahonem, za jego dzieciństwo. Może dlatego ciągnie mnie aż tak do jego postaci. Mimo wszystko jest wspaniałym ojcem, który poświęca wszystko dla swojej rodziny, równocześnie raniąc ją. Nadaję się na taką tragiczną postać ^_~ a do tego jest biedak kompetnie sam...oczywiście nie wiem, jak to jest być zmuszonym do mordowania ludzi i nie mieć innego wyjścia i mam nadzieję, że nigdy tego nie doświadczę, ale gdybym miała wybierać postać tak po prostu to byłby nim właśnie Mahone.
Fernando Sucre
Ja bym grała tą krowę co się znęca nad Lincolnem. O tak, buahahaha >DD! Jesteś głupi Linc, tak! Głupi jak but >D!
C-Note
Oktarynka poczekaj jescze trochę... Cos mi się wydaje, że nie tylko Whistler ich połączy...Oktarynka pisze:Ja bym grała tą krowę co się znęca nad Lincolnem. O tak, buahahaha >DD! Jesteś głupi Linc, tak! Głupi jak but >D!
Fernando Sucre
*nerwowy śmiech* aaaaaa to chętnie byłabym T-bagiem XDBle pisze:Oktarynka poczekaj jescze trochę... Cos mi się wydaje, że nie tylko Whistler ich połączy...Oktarynka pisze:Ja bym grała tą krowę co się znęca nad Lincolnem. O tak, buahahaha >DD! Jesteś głupi Linc, tak! Głupi jak but >D!
Tweener
o tak, znecac sie nad Lincolnem czysta przyjemnosc, bylabym mega wredna;)Oktarynka pisze:Ja bym grała tą krowę co się znęca nad Lincolnem.
Fernando Sucre
Ej no co wy chcecie od Linca? Ja go tam lubie ;p
A chciałabym być Kellermanem ^^
Rozwalać wszystkich moim pistolecikiem, potem stać się dobrym człowiekiem i umrzeć z uśmiechem na twarzy LOOOOL
A chciałabym być Kellermanem ^^
Rozwalać wszystkich moim pistolecikiem, potem stać się dobrym człowiekiem i umrzeć z uśmiechem na twarzy LOOOOL
Świeżak
Ja bym sobie zagrał chętnie rolę Lincolna Barowsa 
Fernando Sucre
Chyba LJ'a bo na Linca to trochę za młody jesteś ;p
Fernando Sucre
Chętnie bylabym też Pam przed rozwodem 8D.
C-Note
Tak, to też jest jakaś opcja.... ^^Oktarynka pisze:Chętnie bylabym też Pam przed rozwodem 8D.
Tweener
miec takiego Alexa w domu, na wasnosc, ech.....Oktarynka pisze:Chętnie bylabym też Pam przed rozwodem 8D.
T-Bag
Pam? okej, ale jeśli by było brane pod uwagę to co było przedstawione w odcinkach to przecież tam nic specjalnego razem nie robili tzn. Mahone z Pam, no chyba, że nie pamiętam, ale jeśli coś było to prosiłabym o odświeżenie tych wydarzeń 
C-Note
My po prostu mamy rozwinięta wyobraźnię i wybiegamy w odległą przeszłość... 
T-Bag
ehm... zależy co masz na myśli, bo wiesz w nocy różne myśli przekładają sie w głowie 17-latkiBle pisze:My po prostu mamy rozwinięta wyobraźnię i wybiegamy w odległą przeszłość...
Fernando Sucre
A co tam odcinki. Grunt co przed odcinkami >D.Mela0607 pisze:Pam? okej, ale jeśli by było brane pod uwagę to co było przedstawione w odcinkach to przecież tam nic specjalnego razem nie robili tzn. Mahone z Pam, no chyba, że nie pamiętam, ale jeśli coś było to prosiłabym o odświeżenie tych wydarzeń
Ha, to w takim razie jestem Scofieldem, bo rzeczywiście więcej robili ze sobą, niż Mahone z Pam XD.
Michael Scofield
Mahone z Pam nie spotkali się w żadnym z odcinków, Alex jak zwykle miał do ucha przyklejony telefon i czasem ze sobą rozmawiali 
Tweener
AutumnLeaf, moge Ci tylko kogos zacytowac:
do czasów kiedy jeszcze nie bylo na swiecie malogo Camerona z akcentem na jeszcze;)Ble pisze:My po prostu mamy rozwinięta wyobraźnię i wybiegamy w odległą przeszłość...
taaaaaaaaaa, z kazdym odcinkiem coraz bardziej sie do siebie zblizaja;)Oktarynka pisze:jestem Scofieldem, bo rzeczywiście więcej robili ze sobą, niż Mahone z Pam XD.
Lincoln Burrows
zdecydowanie Kellerman
BTW: fajny temat
BTW: fajny temat
Fernando Sucre
Normalnie wstyd co wy tu piszecie ;p Zaraz poproszę KhAn'a żeby mnie zrobił strażnikiem moralności na forum i się rozprawię z waszymi postami ;pNatalie pisze:AutumnLeaf, moge Ci tylko kogos zacytowac:do czasów kiedy jeszcze nie bylo na swiecie malogo Camerona z akcentem na jeszcze;)Ble pisze:My po prostu mamy rozwinięta wyobraźnię i wybiegamy w odległą przeszłość...
C-Note
Ależ... Daj nam się nacieszyć chociaż naszymi myślami...Ms_psycho pisze:Normalnie wstyd co wy tu piszecie ;p Zaraz poproszę KhAn'a żeby mnie zrobił strażnikiem moralności na forum i się rozprawię z waszymi postami ;p
Fernando Sucre
Jak myślicie czy Mahone nosi bielizne?XD
Hej, hej drogie panie
o bieliźnie to inny temat sobie załóżcie w offtopicu

KhAn
Hej, hej drogie panie
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-10-16, 22:32 przez Oktarynka, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
ja bym byl mahonem, moja ulubiona postac
Michael Scofield
jak ktoś chce być Pam sprzed Prisona to ma szczęście, bo byli ze sobą od studiów, więc duuużo czsu żeby się nim nacieszyc:P