Michael Scofield
chyba nie wytrzymam 2 tygodni bez kolejnego odcinka

Fernando Sucre
Jeśli to prawda, to sobie poczekamy...
Tweener
Odcinek 5 trzeciej serii - 'Interference'. Premiera 22 Października! Jest to ostateczne
Źródło: prisonbreak.org.pl
Źródło: prisonbreak.org.pl
Fernando Sucre
Kurde... żeby nie powiedzieć inaczej 
Zostaje Heroes ;p
Zostaje Heroes ;p
T-Bag
szkoda, mimo iż jeszcze nie zobaczyłam 4 odcinka, ale postaram się to jutro nadrobić 

Toż to głupoty sąMs_psycho pisze:Zostaje Heroes ;p
C-Note
2 tygodnie? kurczemarq112 pisze:chyba nie wytrzymam 2 tygodni bez kolejnego odcinka![]()
Fernando Sucre
Wiem, ale na niektórych fajnych aktorów przez 45 min. można popatrzećMela0607 pisze:szkoda, mimo iż jeszcze nie zobaczyłam 4 odcinka, ale postaram się to jutro nadrobić
Toż to głupoty sąMs_psycho pisze:Zostaje Heroes ;p
Ej, ale to tylko ten 5 za 2 tyg. a reszta to już chyba normalnie co tydzien potem będzie nie?
Tweener
Tak raczej tak...ten odcinek jest przsunięty ze względu na inaugurację ligii baseballa 
Fernando Sucre
Teraz to już na prawdę nie lubię baseballa ;p
Świeżak
Najbardziej irytujące w polsacie to są reklamy.
A tak ogólnie to ile 3 sezon będzie miał odcinków??
Ile będzie sezonów?
słyszałem że podpisali kontrakt na 4 sezon
A tak ogólnie to ile 3 sezon będzie miał odcinków??
Ile będzie sezonów?
słyszałem że podpisali kontrakt na 4 sezon
John Abruzzi
Pewnie 3 sezon bedzie miał tak jak wcześniejsze 22 odcinki a co do kolejnych sezonów wiele dyskusji było już na ten temat i ktos powiedział nawet, że będzie ich aż 6.
Michael Scofield
6 sezonów
to mnie już zaczyna przerażać
jak Fichtner wypadnie z gry to chyba na poważnie kończę z tym serialem, bo już mi nit inny nie pozostanie...no chyba, że Teddy, ale to nie będzie to samo...
3 sezony chyba wystarczą...
3 sezony chyba wystarczą...
Fernando Sucre
6 sezonów? A kto tyle wytrzyma psychicznie, żeby przez tyle czasu uciekać z różnych więzień XD? 3 sezon i kropka, pózniej niech powstanie następny w podobnym przepełnionym grozą, tajemnicą i pocącymi sę facetami serial, na który będziemy się mogli patrzeć 
Fernando Sucre
Oj przydałby się jakiś nawet już teraz jako przerywnik PB.Oktarynka pisze:pózniej niech powstanie następny w podobnym przepełnionym grozą, tajemnicą i pocącymi sę facetami serial, na który będziemy się mogli patrzeć
6 sezonów to jak sądzę totalna plotka.
Świeżak
6 sezonów to jakaś głupota!!!! Pomyślcie Wentworf Miler dorobił sie już takiej fortuny na tych dwóch sezonach że wątpię w to że będzie mu sie chciało grać jeszcze w sześciu, skończy 3 sezon i może zagra w czwartym ale potem już koniec.
Sara Tancredi
Pewnie kręcą już może gdzieś 10
Fernando Sucre
Wg mnie będzie ich z 24. 24 w sumie ładna liczba, albo 21 jest podzielne przez 3 i 7 XD. Easy, ppl. 3 nam wystarczą XD.
John Abruzzi
Ciekawe jakim cudem?Piotrek1230 pisze:Pewnie kręcą już może gdzieś 10
Fernando Sucre
Z drugiej strony popatrzcie jakby się forum rozrosło jakby było 10 sezonów (meeen XD)
John Abruzzi
No 100 tysięcy albo wiecej postów by było jak my mamy po 2 sezonach juz 5 tys
bo nie licze 3 bo dopiero sie zaczął ale wsumie patrząc na to to o 3 sezonie się najwięcej rozmawia 
T-Bag
no tak, ale czy by było większość pozytywnych opinii na jego temat tak jak jest teraz? skoro niektórym i ten (trzeci) sezon się zbytnio nie podoba...
Fernando Sucre
A co to ludzie tylko pozytywne opinie wygłaszają?
Właśnie każdy woli coś skrytykować, więc tych negatywnych jest dużo ;-)
Czyli jeśli będzie więcej sezonów ludzie i tak będą pisać ^^
Właśnie każdy woli coś skrytykować, więc tych negatywnych jest dużo ;-)
Czyli jeśli będzie więcej sezonów ludzie i tak będą pisać ^^
T-Bag
ja rozumiem, ale wtedy to co? ludzie będą tylko wspominać dobrze dwa pierwsze sezony, a następne już nie? Wolałabym, aby jednak skończyło się to na 3 sezonie, a forum pewnie by nie splajtowało; zawsze by się coś ciekawego znalazło 
Lincoln Burrows
Ja mam nadzieję że będzie 1000.000.000 sezonów !!!
Tweener
Zgadzam się z Tobą sebstian zeby było tyle odcinków tylko co by w nich było??
Dzieci Michaela Scofilda

Dzieci Michaela Scofilda