Michael Scofield
Michael Scofield
Prośba

Post autor: niunia »

Drodzy moi parafianie ^^

Otóz muszę poruszyc pewien temat w którym szczegolną uwagę chciałabym zwroce Sofii, Bellatoris, Xanecie i Madamebutterfly.
Coraz więcej usuwam niewartościowych postów typu "fajnie, mm, cudownie" itp.
Starajcie sie by wasze wypowiedzi nie kończyły się tylko na dwóch zdaniach i co najważniejsze były na temat.. w inny razie jestem zmuszona do dania ostrzeżenia o wartości 2 pkt.
tajemnicza-osoba-w-ogniu-pytan-o-3x13-vt1104,25.htm Przykład tematu z którego niektóre osoby zrobiły czat. ( jak zobaczycie, usune je wszystkie)
Niektore posty z działu 'tworczosc wlasna' są pisanie tak jakby na siłe.. byle tylko mieć najwiecej postów. Naprawdę, ilośc nie jest tak ważna jak jakość. A chcialibyśmy wszyscy zrobic dobre wrażenie, no nie ? :)
Więc ( wiem, nie zaczyna sie zdania od wiec ^^ ale co tam) proszę byście wzieły sobie to do serca..
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Prośba

Post autor: MarQ »

niunia pisze:Drodzy moi parafianie ^^
xD

ja staram sie nie offowac, mam nadzieje ze mi to wychodzi ;) dobrze niunia ze zwracasz uwage, teraz chyba my- parafianie xD- bedziemy sie pilnowac ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: mk95 »

Niunia, ogłoszenia duszpasterskie zaczynasz? :-D
Ja się staram pisać na temat i w miarę nie robić offa. I bardzo dobrze, że zwróciłaś uwagę na to, że niektórzy... nabijają sobie posty. Nie da się tego inaczej nazwać.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Xaneta »

ostatnio ktoś też mi zwrócił na to uwagę i staram sie pisać wiecej i bardziej na temat.
Obiecuję poprawę ;)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

wiem, nie zaczyna sie zdania od wiec ^^ ale co tam
haha moja pierwsza myśl, jak to zobaczyłam ;p

ja pisze tak, jak czuję, o.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

staram się pisać z sensem. Mam nadzieje, że mi to wychodzi. Zresztą ja piszę tylko w kilku tematach i w tych kilku tematach staram sie pisać tak żeby nikt nie miał zastrzeżeń xD
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

haha^^ niunia jako dobry pasterz strezże nas - swoich owieczek- żerbysmy nie schodzili na zła drogę... - tez mam nadzieje że nie zdarza mi się piac takich postów :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

Nie kochani ;* , osoby, które wymieniłam muszą wziać sobie te słowa najbardziej do serca.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

Ja też piszę tylko w niektórych tematach, w tematach w których nie mam nic do powiedzenia to po prostu tam nie piszę, a tym bardziej na siłę.i chyba dobrze robię? a w tematach w których piszę to staram się pisać wyczerpująco,mam nadzieję że mi to wychodzi :-D
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Nero »

Popieram niunię. U niektórych z tych osób to już dawno zauważyłem i zacząłem tak właśnie uważać, że dla rangi albo dla koloru.
Ja tam nie nabijam postów jak niektórzy mogą sądzić, piszę raczej sensowne posty, a jak już jakieś jednozdaniowe t w chilloucie. Jak dla mnie to mógłbym nawet zostać przy Tweenerze, czy Sarze Tancredi z rangą.
Nie rozumiem niektórych osób jak można tak zaśmiecać forum dal rangi czy kolorku nicka.
Pozdrawiam.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

ja pisze raczej w wielu, ale od kiedy sezon sie skonczył to liczba tych tematów tez sie zmniejszyła. Po prostu w niektórych nie mam juz nic nowego do powiedzenia. Pojawiaja sie nowe osoby które poruszaja stare watki a wydaje mi sie ze nie ma sensu zebym wypowiadała sie o tym samym 10 razy. Jesli chodzi o te inne to staram sie pisac na temat, a jesli zbaczam z toru to niecelowo ;-)
T-Bag
T-Bag

Post autor: Piotras003 »

No ja takze chcialbym poprzec Niunie w koncu jest tutaj od tego aby pilnowac porzadku, a tak pozatym tp kazdy z nas powinien jej pomagac ;-)

Post autor: madamebutterfly »

hmn... postaram się poprawić...
i zeby nie pisać znowu jednego zdania, to powiem, że dobrze że zwróciłaś nam uwagę... :)
przydało nam się :D
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Bellatoris »

rozumiem..... ale chciałabym powiedzieć, że my piszemy krótkie posty, a niektórzy offtopują, a im uwagi nie zwracasz..... Oczywiście postaram się poprawić, ale sądzę, że nie tylko my to robimy....
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Morgoth »

niunia pisze:szczegolną uwagę chciałabym zwroce Sofii, Bellatoris, Xanecie i Madamebutterfly.
zwrócę szczególną uwagę na słowa niuni - "szczególną uwagę a nie uwagę, czyli nie odnosi się ta wiadomość tylko do was ;) Niunia ma na myśli każdego kto offtopuje i robi z forum czat, jak to wcześniej napisała :)
Michael Scofield
Michael Scofield

Bellatoris pisze:a niektórzy offtopują
kogo masz na myśli ?
Bellatoris pisze:że nie tylko my to robimy....
U wymienionych osób zauwazyłam tego najwiecej.
Bellatoris pisze:a niektórzy offtopują, a im uwagi nie zwracasz.
Skąd wiesz, że tego nie robię ? Im również zwracam uwagę.. przecież to nie jest jakiś konkurs na posty..

edit: Morgoth bardzo trafnie to ujełes. ;)
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Bellatoris »

a czy ja coś mówię o konkursie?? Nie będę tutaj pisać kto, bo nie ja jestem od tego, ale nie sądzę, żebyś im zwracała uwagę, bo poprawy nie zauważam.... I jeśli myślisz, że chodzi mi o nabijanie postów, to sie mylisz... Bo jakie miałabym z tego korzyści. Ale koniec tematu. Postaram się poprawić, ale sądzę, że nie tylko ja powinnam.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: agulec »

Niunia Ty nasz szeryfie ;** oczywiście popieram! bardzo dobrze, że zwróciłaś na to uwagę^^
to forum jest świetne, ale przyznaję, że trochę wkurzające było czytanie 5 stron postów po zdaniu.. i był moment, że zrobił się tu nam tu gdzieniegdzie mały czat lub w ogóle nie można było znaleźć posta na dany temat ..a to jest poniekąd nasze wspólne forum i powinniśmy wszyscy dbać o jego jakość :]
Na innych forach dostaję się ostrzeżenia i inne duperele za napisanie sensownego posta, ale np. nie w tym dziale co trzeba. Więc nie narzekajcie, że zostaliście grzecznie poproszeni o lekkie przyhamowanie^^
jak napisała AutumnL. ja również piszę co czuję i mam nadzieję, że czuję tak w miarę na temat :D
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Morgoth »

temat zwie się prośba a ja mam prośbę więc piszę tutaj :)
mianowicie zwracam się z prośbą do Aglek, aby zrobiła coś ze swoim podpisem (3 sygny zajmują troche miejsca i troche glupio, post na linijke i 20 razy tyle w podpisie...) ;)
pisze tu a nie na PW bo sporo uzytkownikow zadko tam zagląda :)
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Aglek »

Wiem, ale nie umiałam się zdecydować bo wszystkie mi sie podobały... :P Masz rację... Zaraz będę wyliczać...;p
ODPOWIEDZ

Wróć do „O forum”