Dziękuje za dedykacje!! Niecny plan!!PatuŚ pisze:Specjalna porcja zdjęć *Boskiego* z dedykacją dla wspaniałej Aglek ( :* ) z którą własnie spełniamy niecny plan
Zdjęcia są wspaniałe!! Will tak pięknie na wszytskich wygląda!! :*
Dziękuje za dedykacje!! Niecny plan!!PatuŚ pisze:Specjalna porcja zdjęć *Boskiego* z dedykacją dla wspaniałej Aglek ( :* ) z którą własnie spełniamy niecny plan
Nie ma za co ;*Aglek pisze:Dziękuje za dedykacje!!
to chyba logicznaAglek pisze:Zdjęcia są wspaniałe!! Will tak pięknie na wszytskich wygląda!! :*

I co z tego?Aglek pisze:siwieje...
własnie tak sie rozmarzyłam że na tych fotach to jestem ja ..w takich objeciach Boskiego *rozmarzenie, rozpłynięcie, zawał, zgon*agulec pisze:a na tym jednym jak żonka się słodko przytula^^ sasasasa
hahahahaha xD to kiedy jedziemy? ponawiam prośbę o dofinansowanie wyjazdu do *boskiego* - obiecuję, iż nie narobię siaryPatuŚ pisze:przeciez jakbym go tak na zywo zoabzcyła to niewiele by po nim zostało
tak tak!! schrupiemy go ...że nawet okruszki nie zostanaagulec pisze:schrupać Williama..! tak!
jak dla mnie to ja bym juz terazz mogła jechac...a co dofinansowania..no przydałoby się ..moze Uniia nam dofinansuje..w ramach Europejskiego Funduszu Ubóstwiania Boskości ^^ hahahaagulec pisze:to kiedy jedziemy? ponawiam prośbę o dofinansowanie wyjazdu do *boskiego* - obiecuję, iż nie narobię siary