Usunąć temat z odliczaniem?

Liczba głosów: 25
TAK (14) 56%
NIE (11) 44%
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Usunięcie tematu z odliczaniem

Post autor: Dusqmad »

Moja propozycja: usunąć temat z odliczaniem z Chilloutu. To kiepska rozrywka nawet jak na ten dział. Jesteśmy drugim najpopularniejszym forum o PB w tym marnym kraju, za kilka tygodni przy takiej tendencji będziemy pierwszym i uważam, że nie ma sensu takim sposobem zawyżać statystyk forum. Ktoś wchodzi: 50 000 postów, patrzy do takiego tematu: "No tak 10% z tego to odliczanie"...

Jesteście za, czy przeciw? Głosujcie!
Michael Scofield
Michael Scofield
Re: Usunięcie tematu z odliczaniem

Post autor: MarQ »

zaglosowalem na TAK! :D a reszta ?? :D
T-Bag
Ja również na tak :P
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Dobra ja głosowałam na "nie", bo rzeczywiscie jak ktos sie w nim aktywnie udzielał to moze sie czuc troche zawiedziony, tym bardziej ze temat stoi na 3620 któryms tam numerze. Mi w zasadzie temat jest obojetny, jest to spoko, nie bedzie go to tez płakac nie bede^^
Moze to i racja z tym nabijaniem statystyki, ale po dłuzszym namysle mozna dojsc do wniosku ze waznejsza jest opinia uzytkowników niz kogos z zewnątrz, a jak czesc z nas tak zaciekle go broni ( patrz: Autumn ;-) ) to moze warto go jednak zostawic, skonczyc i nigdy więcej "czegos takiego" nie zaczynac.

W kazdym razie decyduje wola wiekszosci i jakby nie była to i tak moge sie z nia pogodzic. Niech inni sie wypowiedza. ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja jeszcze zagłosowałam na tak. Uważam że to dobry pomysł.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
B..., ale nawet jeśli będzie skończony to co? 5 000 postów w jednym temacie. Na opinię z wewnątrz to również ma wpływ. A czy ktoś będzie zawiedziony... To tylko liczby posortowane od najmniejszej do największej, pod avatarem będzie tyle samo postów ile było.
Michael Scofield
Michael Scofield
hm. Po namyśle głosuję na 'nie' - za dużo się tam naliczyłam i za bardzo mnie ten temat wkurzał, żeby go teraz usunąc. Muszę zobaczyc to 5000 - inaczej nie spocznę^^

To może go wywalimy jak już doliczymy? :D
Michael Scofield
Michael Scofield
głosuję na nie.Ostatnio coraz częściej tam liczyłam no i tak wogóle troche szkoda.Autumn np. jest bardzo przywiązana do tego tematu. ;]
Michael Scofield
Michael Scofield
Nie. Troche też tam popisałąm jednak teraz ten temat jest mi obojętny. Sa tacy co tam jednak udzielają się bardzo bardzo...wiec zostawic chociaz dla nich
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja pierdziele, jaki problem z jednym tematem. Głosuję na NIE.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

Dusqmad pisze:Na opinię z wewnątrz to również ma wpływ.
Wiem i całkowicie to rozumiem.
Sama na poczatku byłam za usunięciem tego tematu, bo prawda jest taka ze temat jest bez sensu. Co do tego czy ktos bedzie zawiedziony nie miałam na mysli liczby postów tylko cos takiego, o czym pisała agulec.
Nie bronie specjalnie tego tematu, bo jak pisałam jest to dla mnie całkowiecie obojetne a głos oddała na "nie" bo widze ze niektórym zalezy ( choc wiem ze to durny temat ;-) )
Sara Tancredi
ja na NIE!!!
Michael Scofield
Michael Scofield
mój głos przeważył szalę na nie... :P
T-Bag
ja również glosuje na TAK ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield
tak jest więcej... To może tak długo to ciągnijmy aby skończyć temat... :D A potem mozna usuwać... :D Sprężamy sie ludzie i ciągniemy!! :D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Sebo »

Mi też temat trochę obojętny ,lecz trochę postów tam napisałem, może nie jest to fajny temat nazwał bym go raczej przerywnikiem, tzn ja go tak traktuje, zawsze jak wchodzę na Forum to dorzucam do tematu kilaka cyferek! Ja jestem zdania że "jak się coś zaczyna,to i kończy". --NIE--
Michael Scofield
Michael Scofield
agulec pisze:To może go wywalimy jak już doliczymy?
ja myśle że to jest dobry pomysł

ja nie lubie zaczynć i nie kończyć okażmy się troche konsekwencja..skonczmy ten temat a potem go usuniemy jesli taka jest wola "wsazechmogacego " :-P

bo jezeli mielibyśmy iśc tym tropem to w sumie wychodzi że nalezałoby usunąc wszystkie tematy nie będace "na poziomie" jak skojarzenia, 3000 powodów ..itp. a od tego jest Chillout żeby porobic coś głupiego :-P zreszta zamiast pisać w tym temacie i rozwodzioć sie nad usunięciem..jakby tak każdy wziął i podopisywał numerki już dawno byśmy skończyli aa tymczasem zbliżamy się do 4000 więc już jest "bliżej niż dalej " :-P
Awatar użytkownika
Pam
T-Bag
Awatar użytkownika
T-Bag

Post autor: Pam »

Ja zagłosowałam na Tak i teraz jest 50/50 :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: mk95 »

Moze go wywalmy, jak skończymy. Czyli NIE.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Doliczone, więcej głosów na TAK (o 2, ale jednak ;) ) tak więc temat zostanie usunięty.
Zablokowany

Wróć do „O forum”