Tweener
Jeden ze scenarzystów i wspó³twórców Prison Break, Nick Santora , poinformowa³, ¿e w minion± ¶rodê ca³a ekipa oficjalnie rozpoczê³a prace nad 4 sezonem serialu. Oznacza to wiêc jednoznacznie, ¿e za kilka miesiêcy bêdziemy mogli ogl±daæ kolejne odcinki przygód Scofielda i spó³ki.
"W ¶rodê oficjalnie zabrali¶my siê za sezon 4" - przyzna³ Nick Santora. "To ¶wietna wiadomo¶æ. Wszyscy jeste¶my tym podekscytowani. Przenosimy siê te¿ w przysz³ym tygodniu do Fox Studio Lot, wiêc ¿egnamy siê z biurami, w które by³y naszym domem przez ostatnie trzy lata."
Wed³ug wstêpnych informacji nowych odcinków mo¿emy siê spodziewaæ jesieni± tego roku, wtedy to bowiem telewizja FOX planuje je wyemitowaæ.
» ¬ród³o: Blog Nicka Santory, spoilertv-prisonbreak.blogspot.com
"W ¶rodê oficjalnie zabrali¶my siê za sezon 4" - przyzna³ Nick Santora. "To ¶wietna wiadomo¶æ. Wszyscy jeste¶my tym podekscytowani. Przenosimy siê te¿ w przysz³ym tygodniu do Fox Studio Lot, wiêc ¿egnamy siê z biurami, w które by³y naszym domem przez ostatnie trzy lata."
Wed³ug wstêpnych informacji nowych odcinków mo¿emy siê spodziewaæ jesieni± tego roku, wtedy to bowiem telewizja FOX planuje je wyemitowaæ.
» ¬ród³o: Blog Nicka Santory, spoilertv-prisonbreak.blogspot.com
Cudownie
Już nie mogę się doczekać 
Michael Scofield
Jesień? No w sumie to już niedługo, ale bende czekał cierpliwie
chyba 
T-Bag
Dobrze, że już zaczeli bo wiadomo, że będzie napewno
Czekam z niecierpliwością 
Michael Scofield
jak cudownie
już się nie mogę doczekać
T-Bag
fajnie ze cos sie juz ruszylo tylko szkoda ze beda nowe odcinki dopiero na jesien ;-)
Lincoln Burrows
Świetnie, że zaczęli, ale szkoda, że jesienią wyemitują.
Michael Scofield
no szkoda że dopiero jesienią ale zawsze lepsze to niż nic
Whistler czekam na wejście smoka xD
Michael Scofield
Jeeesieeeeń XD co szkoda co szkoda xD MMMM fajnie ^^
Michael Scofield
Supcio. Teraz już wiemy że jest na co czekać. Jesień w sumie to nie długo zleci jak z bicza strzelił
Michael Scofield
łoooo nareszcie
... bardzo się ciesze ..a to szybko zleci.. 
Michael Scofield
Zleci zleci. A szkoda jeszcze że nie wiadomo ile odcinków przewidują na ten 4 sezon. Ja chce 22, albo i więcej wszystkie obejrzę. 
Michael Scofield
Supcio!!
A że jesień to nawet nie zauważymy bo jakieś zdj. z planu sobie znajdziemy do podniety...
A że jesień to nawet nie zauważymy bo jakieś zdj. z planu sobie znajdziemy do podniety...
Lincoln Burrows
yeach....!!!! No to fajnie... Niech szybciutko kręcą =)=)
Michael Scofield
Jak już kręcą to wycieki gwarantowane. Już nie mogę się doczekać. Znowu całe wakacje będę liczyć dni do premiery. Prison break wiecznie żywy.
Michael Scofield
tak tak tak!
a że na jesień to nawet fajnie^^
Michael Scofield
Fajnie początek roku a ja zamiast o szkole o prison break będę myślała....ale cóż zrobić....
Michael Scofield
Na Prison Break zawsze jest dobra pora,już nie mogę się doczekać,a co się będzie działo tak z miesiąc przed 
Michael Scofield
oooo to moze mnie juz tu nie bedzie^^
ja tez chce juz tej jesieni xD
ja tez chce juz tej jesieni xD
Michael Scofield
eee B... co to miało oznaczaćB... pisze:oooo to moze mnie juz tu nie bedzie^^
o bosh.. własnie sobie uświadomilam..mam nadzije że jeszcze nie puszczą we wrzesniu ..bo mnie też nie bedzie...ale tak zaraz w pazdzierniuku to hoho :_D zamiast przygotowaniami do matury to ja się znów PB zajme...
Tweener
hehe mam to samo;]PatuŚ pisze: o bosh.. własnie sobie uświadomilam..mam nadzije że jeszcze nie puszczą we wrzesniu ..bo mnie też nie bedzie...ale tak zaraz w pazdzierniuku to hoho :_D zamiast przygotowaniami do matury to ja się znów PB zajme...
w sumie dobrze że nie wyemitują tego w wakacje
T-Bag
spoko spoko pewnie pomysla o maturzystach i wyemituja 4 serie po maturach ;-)
Michael Scofield
e tam, przeciez na jesieni uczyc sie do matury to grzech xD
C-Note
omg, znowu przez kilka miesięcy, nie bede mogła spac, bo tak to bede przezywała xD
Michael Scofield
kurcze wasnie ostatnio zauwazyłam, ze brakuje W MOIM ZYCIU jakis zywiołowych emocji^^ ehehe a tu tyle czasu czekac... nie wiem czy sie cieszyc ze w ogole bedzie czy płakac ze dopiero jesienia.
Ja poprosze juz
Ja poprosze juz