a tu to ladniutki pyszczek prezentuje xD:

Tez o tym myslałammk95 pisze:Ten stojący Alex z pierwszej dostawy wyląduje powiększony na drzwiach do pokoju
do Panamy?jak tak to lece xDmk95 pisze:Dziewczyny, zbieramy sie i lecimy pstryknąć fotę z Willem^^
Panama, Panama... ty tam tylko o Panamie myślisz ;-) Gdziekolwiek pojedziemyXaneta pisze:do Panamy?jak tak to lece
To wy mabcie monitorki w PKS... ech, tylko pozazdrościć.agulec pisze:patrze a tam monitory i film leci, nie zgadniecie jaki - Helikopter w ogniu!
I pewnie Aga nam siedziała i był ślinotok^^agulec pisze:normalnie gdzie się nie ruszę to William^^ taaak...xD
Bardzo błekitny!! Przpiękne zdjęcie!!agulec pisze:oO jaki błękit w oczach
no.. zaśliniłam cały PKS xD hehe.. niestety monitory nie były zbyt duże i głównie rozpoznawałam go po uzębieniumk95 pisze:I pewnie Aga nam siedziała i był ślinotok^^
My, fanki rozpoznamy te słodkie tony wszędzieagulec pisze:no i po głosie^^
no..takmk95 pisze:Panama, Panama... ty tam tylko o Panamie myślisz
i widzisz warto było jechać jednak PKSem xDagulec pisze:a dzisiaj jechałam PKSem do domu, patrze a tam monitory i film leci, nie zgadniecie jaki - Helikopter w ogniu!
a jednak... podróż samochodem , a podróż PKSem w towarzystwie Willa pod obstrzałem... hymmmm niech no ja zgadnę co większośc z nas by wybrałaXaneta pisze:agulec napisał/a:
a dzisiaj jechałam PKSem do domu, patrze a tam monitory i film leci, nie zgadniecie jaki - Helikopter w ogniu!
i widzisz warto było jechać jednak PKSem xD
Oczywiście, że to^^ Dodaj jeszcze, zę w błotku, z karabinem i ze świstem kul nad głowami^^PatuŚ pisze:a podróż PKSem w towarzystwie Willa pod obstrzałem