Michael Scofield
no bosko...pijemy.. z zalu? hehe
a co tam xD
ej ale wynocha z mojego CZYSTEGO O_O pokoju! :*:*
a co tam xD
ej ale wynocha z mojego CZYSTEGO O_O pokoju! :*:*
Michael Scofield
ehh kiepsko wywiało mnie dziś jak nigdy,jak nie będę chory to 
Michael Scofield
Zimno... śnieg napadał!! Ach to Boże Narodzenie... Yyy... Znaczy się Wielkanoc...
Oczy mnie bola i coś mnie własnie uwiera... A najchętniej to bym sie połozyła spać...
Michael Scofield
eeeeeeeehehe bosko xD
Soplicowo^^^^^^^
Soplicowo^^^^^^^
T-Bag
Czuje się źle bo jestem chory 
Michael Scofield
eeeee. źle..
nie bede już pisać bo nie moge dłużej znieść jak klawisze klikają na klawiaturze.
nie bede już pisać bo nie moge dłużej znieść jak klawisze klikają na klawiaturze.
Michael Scofield
czułabym sie lepiej gdybym nie usłyszała wiadomości ze rzekomo jutro czeka mnie sprzątanie łazienki...^^
Michael Scofield
Dobrze się czuję,nie wyspany ale co tam, zimnoooooo...
Michael Scofield
a fajno ^^ wymiatam nareszcie z chaty i humoek dopisuje, tylko kurna zimno ;< ja chce mój cudowny czerwony płaszczyk założyć...nie chce słońca, tylko żeby było ciepło xD
Michael Scofield
herbatka, kocyk i kanapa. tak się właśnie dzisiaj czuję --'
Ja dzisiaj bardzo źle, ale to bardzo

Nie wiem, chyba grypa mnie łapie. Głowa mnie boli, w kościach mnie łamie i mdli mnie niesamowicie
Nie wiem, chyba grypa mnie łapie. Głowa mnie boli, w kościach mnie łamie i mdli mnie niesamowicie
Michael Scofield
Handcannon5, wracaj nam do zdrowia ;*
dobrze się czuje.. rozmowa z mniejszą kuzynką poprawiłą mi humor. Tak bardzo się ciesze, ze mogłam jej pomoc.. jest duzo, duzo lepiej
Ja chyba naprawde zostane tym psychol(ogiem) ^^
dobrze się czuje.. rozmowa z mniejszą kuzynką poprawiłą mi humor. Tak bardzo się ciesze, ze mogłam jej pomoc.. jest duzo, duzo lepiej
Ja chyba naprawde zostane tym psychol(ogiem) ^^
Michael Scofield
kurcze jakos mi ten dzien sie zmarnował dzis^^ i czuje sie dziwnie...nie wyspana...spac sie chce..ale zaraz House wiec sie moze cos humorek polepszy xD
ehehehe no prosze ;-) , to ja bede pierwsza pacjentka, bo jak tak dalej pojdzie to zgłupieje w tym domu^^niunia pisze:Ja chyba naprawde zostane tym psychol(ogiem) ^^
Michael Scofield
no tak w miarę dobrze już dzisiaj, zaraz się spakuję i jadę na PKS..
o mamo.. jak ja nie lubię PKSów.. oO
o mamo.. jak ja nie lubię PKSów.. oO
Michael Scofield
źle źle źle !!! sałatka, którą przed chwilą zjadłam wypaliła mi przełyk...gardło, czy co tam...ałaałaała...
Michael Scofield
tragedia to mało powiedziane...a jeszcze czeka mnie męka w autobusie
ach kocham miec angielski w święta
Michael Scofield
zmęczona,padnięta... nienawidze przygotowań do świąt...
Świeżak
Michael Scofield
kurdeeee tyłek mnie boli... jak mozna byc takim esem i sie wywalic wysiadajac z samochodu??? całe spodnie w błocieeeeeeeeeeeeee
o matko...spiesz sie człowieku spiesz!
doszłam do wniosku ze moja rodzina jest wybitnie poj**** i nie chce miec z nimi nic wspolnego...i ogolnie jest do bani.......
jak ja przezyje te swieta?
o matko...spiesz sie człowieku spiesz!
doszłam do wniosku ze moja rodzina jest wybitnie poj**** i nie chce miec z nimi nic wspolnego...i ogolnie jest do bani.......
jak ja przezyje te swieta?
Michael Scofield
Cały dzień biegam w kółko, to przynieś, to zrób... mam już dosyć, a ogólnie dobrze się czuje ;-)
Michael Scofield
mózg mam poszatkowany przez Gąbrowicza i Sofoklesa, ale ogólnie jest ok ^^ mam chwilkę przerwy, lecę po herbatkę, żarełko i czytam dalej...przynajmniej nie wkuwam na pamięć ^^
Michael Scofield
Masakra: mam katar, boli mnie gardło, czuje się jakby mnie autobus przejechał a potem poprawił na wstecznym ...i jeszcze wisi mi na głowa wizja przeczytania Lalki
Michael Scofield
A w sumie to dobrze...czekam tylko aż mi ktoś zrobi obiad. ale chyba się nie doczekam...hmmm gdzie mój makaron, gdzie mój ma...
Michael Scofield
Dobrze , nareszcie trochę spokoju, nastrój w porządku, jest dobrze 
Michael Scofield
Dobrze, nareszcie trochę nie-spokoju xD ogólnie OK, ale ciężko znaleźć sobie swoje miejsce w domu, w którym się nie mieszka od prawie 3 lat :]