Sara Tancredi
A ja z checia obejrze film Turok do ktorego Robert podkladal glos jednej z postaci. Ciekawe jak mu to wyszlo i czy jest w tym tak dobry jak Peter Stormare ktory uzyczal glosu kilku postaciom w grach komputerowych.
C-Note
ja to bym Roberta mogła oglądać i oglądać.
Jak bylo napisane, bodajże na tym forum, jak Robertwszedł do windy, a laska go zobaczyła i zaczęła piszczeć. Jaka głupia xD ja to bym sie na niego rzuciła
Jak bylo napisane, bodajże na tym forum, jak Robertwszedł do windy, a laska go zobaczyła i zaczęła piszczeć. Jaka głupia xD ja to bym sie na niego rzuciła
Michael Scofield
Ona myślała że zobaczyła T-Baga i ten zaraz ja zabije, albo i gorzej. Naoglądała się biedaczka tuzin odcinków pod rząd i jak go zobaczyła to spazmów dostała.
John Abruzzi
no kurcze jak można mylić fikcję z rzeczywistością? ja tego nie rozumiem...Ania1991_ck pisze:Ona myślała że zobaczyła T-Baga
Michael Scofield
Pierwsze warzenia są różne. Pewnie nieźle sie wystraszyła a potem obciach na całą windę.
C-Note
ale ja pierwsza bym go dorwała*Madziula* pisze:nie ty jednahbc pisze:ja to bym sie na niego rzuciła![]()
John Abruzzi
Możliwe.... ale Teddy i tak wróci do mnie - jestem jego żoną xDhbc pisze:ale ja pierwsza bym go dorwała*Madziula* pisze:nie ty jednahbc pisze:ja to bym sie na niego rzuciła![]()
![]()
![]()
C-Note
oglądałam dzisiaj Hitmana.
Robert po rosyjsky wymiata
świenty film
Robert po rosyjsky wymiata
świenty film
Michael Scofield
Ja miałam lekkiego szoka, jak zauważyłam na początku jego nazwisko. I się wydarłam na pół domuhbc pisze:oglądałam dzisiaj Hitmana.
C-Note
ja specjalnie pozyczyłam Hitmana, bo Robert w nim grał
został mi jeszcze Osaczony z nim i Marshallem
został mi jeszcze Osaczony z nim i Marshallem
Michael Scofield
Ja go oglądnęłam ze względu na Olyphanta, ale ćśśśś... bo sie wydahbc pisze:ja specjalnie pozyczyłam Hitmana, bo Robert w nim grał
Ale Robert miał w tym filmie genialny akcent
C-Note
mi się tam niepodobało jak po rosyjsku mówił, jakoś to tak dziwnie brzmiało 
Michael Scofield
E tam, to tylko akcenthbc pisze:jak po rosyjsku mówił, jakoś to tak dziwnie brzmiało
C-Note
oglądałam osaczonego xD
za małą rolę dostał. a nie dosć, ze grał tak Marshall to jakaś babka miała na nazwisko BURROWS
za małą rolę dostał. a nie dosć, ze grał tak Marshall to jakaś babka miała na nazwisko BURROWS
Michael Scofield
chyba ogladałam ;] ale nie jestem pewna. ;]hbc pisze:grał i to sporą role
a Roberta widziałam jako nauczyciela od francuskiego w jakims filmie xDxD
C-Note
to on jeszcie po francusku gada?
to on wykształcony jest "troche"
to on wykształcony jest "troche"
Michael Scofield
Wiem że Robert grał w takich filmach
Takie jest życie
Wszyscy mówią: Kocham cię
Zmarły w chwili przybycia
Młode strzelby II
Renegaci
Good Night, and Good Luck
W wielu grał gościnnie np:
Nikita
Star Trek: Voyager
Ostry dyżur
Portret zabójcy

Takie jest życie
Wszyscy mówią: Kocham cię
Zmarły w chwili przybycia
Młode strzelby II
Renegaci
Good Night, and Good Luck
W wielu grał gościnnie np:
Nikita
Star Trek: Voyager
Ostry dyżur
Portret zabójcy
C-Note
gościnnie jeszcze w CSI Miami.
a w Ostrym Dyżurze, w ktorym odcinku grał?
a w Ostrym Dyżurze, w ktorym odcinku grał?
Tweener
Michael Scofield
gral jeszcze w "Love and Sex" 
Michael Scofield
Robert jak zwykle jakiś taki nerwowy
Tweener
Robert zdecydowanie najlepszy w Prison Break.! ;-)
Świetny aktor, a T-Bag w jego wykonaniu jest mistrzowski.
Oglądałam go też w 'Osaczonym', tam jakiegoś policjanta, czy kogoś w tym stylu grał, rola w porządku, ale wolę go jako T-Baga...Hehe...A do tego tam jeszcze Marshall Allman grał....
Się wkurzyłam też kiedyś jak przełączam, a tam się kończy 'Good night and good luck' i napisy, a tam wystąpili: Robert Knepper (bo nie skojarzyłam wtedy, że on tam grał i nie oglądałam
)
Świetny aktor, a T-Bag w jego wykonaniu jest mistrzowski.
Oglądałam go też w 'Osaczonym', tam jakiegoś policjanta, czy kogoś w tym stylu grał, rola w porządku, ale wolę go jako T-Baga...Hehe...A do tego tam jeszcze Marshall Allman grał....
Się wkurzyłam też kiedyś jak przełączam, a tam się kończy 'Good night and good luck' i napisy, a tam wystąpili: Robert Knepper (bo nie skojarzyłam wtedy, że on tam grał i nie oglądałam
T-Bag
Przypominam wszystkim, że dzisiaj a mianowicie 8 licpa, swoje 49 urodziny obchodzi ROBERT KNEPPER
Zatem w imieniu całego forum mam przyjemność życzyć wszystkiego najlepszego naszemu T-Bagowi ;-)
STO LAT, STO LAT, NIECH ZYJE, ZYJE ROBERT NAM 
Zatem w imieniu całego forum mam przyjemność życzyć wszystkiego najlepszego naszemu T-Bagowi ;-)
Michael Scofield
Mahonia pisze:dzisiaj a mianowicie 8 licpa, swoje 49 urodziny obchodzi ROBERT KNEPPER
Mahone
No to i ja :
Sto lat, i dodatkowo dużo tak ciekawych ról jak właśnie rola T-Baga
(ale niekoniecznie w jakimś serialu
)
Sto lat, i dodatkowo dużo tak ciekawych ról jak właśnie rola T-Baga