Michael Scofield
tak tak tak! pisz pisz pisz ^^ ja czekam z niecierpliwością ^^
Michael Scofield
haha xDxDAutumnLeaf pisze:-Alex? Oni się zacięli w cholernej windzie!Ale...jak to kogoś przyślesz!Nie chce tu siedzieć sama koło dwóch erotomanów w...
nie moge xDxD ahh.. xD no widać im pomoc nie potrzebna,sami sobie rade dadzą xDAutumnLeaf pisze:Nie przeszkadzajcie nam!!!- krzyknęła Ann.
-Świetnie. Daj im spokój. NASTĘPNYM RAZEM GUZIK WAM POMOGĘ! Dziękuję serdecznie za taką wdzięczność!!! Biegałam w te i z powrotem po 7 pietrach!!!- krzyczałam, nie zwracając uwagi na Danny'ego, który najwidoczniej był najbardziej kulturalny z nas wszystkich i próbował mnie uciszyć gestami.
-I ZA TO CIĘ KOCHAMY!- wydarli się z wnętrza.
-NIENAWIDZĘ WAS!- wrzasnęłam wkurzona i walnęłam z całej siły w drzwi
oj Natalia...AutumnLeaf pisze:Te delikatne dłonie...zaczęłam coraz bardziej się do niego przybliżać...patrząc prosto w oczy...bliżej i bliżej...czułam jego oddech na swojej szyi...zamykałam już oczy...
jakby nic nie powiedział to nie dobrze by byłoAutumnLeaf pisze:-Kochanie, jesteś tutaj!- odskoczyliśmy od siebie jak oparzeni, Danny zerwał się z podłogi stając niemalże na baczność naprzeciwko mnie.
będę cierpliwie czekac.tak mi sie wydaje
Sara Tancredi
suuuuuuuuuuuuuuper jak zawsze
i jak zawsze się powtarzam 
Michael Scofield
ale chyba nie definitywny koniec..prosze mi tu dalej pisac..a nie tak w srodku urywac ... nie przyjmuje tego do wiadomości.... czekam na kolejne odcinkiAutumnLeaf pisze:ehm...koniec.
dziękujemy za wszystkie miłe komentarze i za to, że to coś co zrodziło się nagle i niespodziewanie aż tak Wam się spodobało...;*
Michael Scofield
oj nie będzie kolejnych ^^ the end ^^
Michael Scofield
Cio??!??!?! To nie moze byc koniec to taki zart na prima aprylis????
Michael Scofield
Że cooo? To jakis żart? ;-)Tanira pisze:oj nie będzie kolejnych ^^ the end ^^
Ale jaki zdziw, że ja tego nie skomentowałam jeszcze... wspaniałe. A przy 'dwóch erotomanach w windzie' padłam
Michael Scofield
to nie żart. To juz jest koniec...nie ma już nic...mk95 pisze:Że cooo? To jakis żart?
Michael Scofield
Nie strasz mnie nawet. Coś jeszcze wymyślicieTanira pisze:To juz jest koniec...nie ma już nic...
Michael Scofield
raczej wątpię. nie chce sie...
John Abruzzi
kochanie co ty za herezje tu rozpowiadasz? Ja kcem dalej xD
Michael Scofield
Ty chcesz, ja chcę i jakaś połowa forum*Madziula* pisze:Ja kcem dalej xD
Michael Scofield
nie ma dalej...serio...nic już nie będzie...
Michael Scofield
dacie spokój, moja wena ulotniła się gdzieś daleko, ale Tanira na miłość boską nie tak ostro, bo aż mi się smutno robi xD
Michael Scofield
przepraszam bardzo ale ja też tu mam coś do powiedzenia. MY CHCEMY KOLEJNE ODCINKI!!! ROZUMIECIE? ;]
Michael Scofield
My chcieć to se możemyprzepraszam bardzo ale ja też tu mam coś do powiedzenia. MY CHCEMY KOLEJNE ODCINKI!!! ROZUMIECIE? ;]
coś się zaczyna i coś się kończy.
Tak więc,
Dziękujemy że zechciałyście się podzielić z nami tym wspaniałym opowiadaniem, za każdy wybuch śmiechu i wszystkie emocje, których nam dostarczałyście^^
To opowiadanie było cudowne od początku do końca ;**
I żeby nie było tak słodko dostaniecie jeszcze na koniec z kija
Michael Scofield
ale ja lubię ostro xDAutumnLeaf pisze:Tanira na miłość boską nie tak ostro
:* a my cieszymy się, że to nasze chore opowiadanie które ryje mózgi wam sie podobało ^^ straciłyśmy wene. Nie chce sie spisywac tego wszystkiego. Moge tylko powiedzieć, że syn się urodził. Chris ważył 1,5 kg i jest cholernie podobny do Jamesa. Nati szaleje z Dannym. Więc jest dobrze ^^agulec pisze:Tak więc,
Dziękujemy że zechciałyście się podzielić z nami tym wspaniałym opowiadaniem, za każdy wybuch śmiechu i wszystkie emocje, których nam dostarczałyście^^
To opowiadanie było cudowne od początku do końca ;**
I żeby nie było tak słodko dostaniecie jeszcze na koniec z kija
Michael Scofield
o Boże Ty zła kobieto oO
agulec, pięknie to napisałaś ;* się wzruszyłam...grr.
a oświadczyny były w przedpokoju pfffhaha xD
agulec, pięknie to napisałaś ;* się wzruszyłam...grr.
a oświadczyny były w przedpokoju pfffhaha xD
Michael Scofield
i był cudowny wyjazd do Meksyku...
Michael Scofield
i mniej cudowny do NY...
idę się zamknąć w sobie
idę się zamknąć w sobie
Michael Scofield
przestań bo znowu sie fotel rozwali a ja nie bede za niego płacić ty krowo xD
Michael Scofield
*wzdycha głęboko* to ja zapłacę...
Michael Scofield
no kochanie moje ty :* przestań...
C-Note
Szkoda!!!Tak miło się czytało.Niektóre rzeczy były po prostu niemożliwie śmieszne, ablo poważne, piękne. Zawsze jak wchodze w ten temat przypomina jeden z pierwszych odcinkówTanira pisze:nie ma dalej...serio...nic już nie będzie...
" Patrzyłam tak na mojego męża, który tak nonszalancko stał oparty o ścianę, trzymając w ręku kieliszek wina"
.. Nie wiem czy to dokładnie tak szło, ale ciagle, ten obraz mam w wyobraźni....
Michael Scofield
nie możliwe ..to już konieC ... *beczy*
Dziekuje za wszystko , Wasze opowiadanie umilało mi samotne wieczory, rozsmieszało gdy najbardzej tego potrzebowałam a przede wszystkim cholernie mnie uzalezniło,- cóz bede musiała iśc na odwyk
Jesteście Kochane i Zdolne jak diabli - jakby jeszcze coś sie "urodziło" to wiecie gdzie możecie to wrzucic...na pewno bedzie miał kto czytac , doceniac i podziwiać ;*
Dziekuje za wszystko , Wasze opowiadanie umilało mi samotne wieczory, rozsmieszało gdy najbardzej tego potrzebowałam a przede wszystkim cholernie mnie uzalezniło,- cóz bede musiała iśc na odwyk
Jesteście Kochane i Zdolne jak diabli - jakby jeszcze coś sie "urodziło" to wiecie gdzie możecie to wrzucic...na pewno bedzie miał kto czytac , doceniac i podziwiać ;*