Fernando Sucre
Noo.. jak on się bał. W ogóle w pierwszej serii ten cały "strach Sucre" przerzucał się na mnie XD. Kurna, Majk uważałbyś trochę! Wracaj szybciej! No wracaj, strażnik już idzie!
Tweener
Sucre to luzak ;D. Jak dla mnie to prędko On nie zginie ( jeżeli w ogóle ).
T-Bag
ale własnie to wszystko mi się w nim podoba
po prostu facet był przewrażliwiony (powtarzam te słówko już kilkakrotnie, ale podoba mi się)
Fernando Sucre
No właśnie. Oby tylko mu się nie oberwało :0! W sumie to trochę niebezpieczna robota, takie pomaganie zbiegom XD.
T-Bag
pomaganie zbiegom i w dodatku kopać dołki dla "umarlaków"
Fernando Sucre
hardcore 
Dla mnie tam może się gibnąć byleby to nie było zbyt smutne bo pewnie wymięknę ale jakby tak go załatwili jak Sarę to bym się nie przejęła tak bardzo ;p
Dla mnie tam może się gibnąć byleby to nie było zbyt smutne bo pewnie wymięknę ale jakby tak go załatwili jak Sarę to bym się nie przejęła tak bardzo ;p
T-Bag
oh yeah
toż to powoli sporty ekstremalne 
a mi by było jednak przykro, gdyby zginął, bo lubię faceta, moze nie tak jak John'a, ale jednak jest na co patrzeć
a mi by było jednak przykro, gdyby zginął, bo lubię faceta, moze nie tak jak John'a, ale jednak jest na co patrzeć
Świeżak
sucre jest tylko zakochanym facetem i chce odnalesc swoja kobiete. napoczatku nie ufa Michaelowi.ale pozmniej ucieka. ogolnie jest jedna z moich ulubionych postaci
Świeżak
Obecnie znajduje się w czołówce moich ulubieńców. A to dlatego, bo wnosi do serialu entuzjazm i poczucie humorku ^^. Bardzo sympatyczna chłopina z niego jest. A nerwus! Ho, ho! Pewnie choruje na nadciśnienie.
Rzeknę tylko, iż darzę go wieeelką sympatią, o xD.
Rzeknę tylko, iż darzę go wieeelką sympatią, o xD.
Michael Scofield
kolejna sympatyczna postać
taki zakochany biedak jest w tej dziewczynie ze az go czasem szkoda ;-) jest gotów zrobic dla niej wszystko, ale miło jest potem patrzec na niego jak jest szczesliwy - tak że aż mu sie oczy smieją:-D
ahhhhhhh..... ;-)
taki zakochany biedak jest w tej dziewczynie ze az go czasem szkoda ;-) jest gotów zrobic dla niej wszystko, ale miło jest potem patrzec na niego jak jest szczesliwy - tak że aż mu sie oczy smieją:-D
ahhhhhhh..... ;-)
Michael Scofield
no to prosze .. nie moge go znaleźć w aktorach to wklejam tutaj ...

Michael Scofield
patus1905 zdjęcie nr 2 dokładnie odzwierciedla moj wczesniejszy komentarz, a szczegolnie sens słów:" aż mu się oczy śmieją"
uroczy...
uroczy...
Michael Scofield
wiem.... sama nie mogłam oderwać oczu od tej fotki....
, postanowiłam więc podzielić się nia z wami
Michael Scofield
on ma chyba najcudniejszy uśmiech jaki kiedykolwiek widziałam a napewno spośród wszystkich "cudów płci męskiej PB" 
Fernando Sucre
Wiecie co.......zgadzam się z wami....
*patrzy i patrzy i patrzy*
bo on jest taki kiut radosny <33!!
*patrzy i patrzy i patrzy*
bo on jest taki kiut radosny <33!!
Świeżak
Urocza chłopina to i uroczy banan na twarzy. Niezły też ma kaloryfer na brzuchu. Pewnie nie musi mieć w domu ogrzewania. Nie musi wydawać kupe kasy na opał.
Fernando Sucre
Hehe.. nie powiem, prakrycznee rozwiazanie XDDDAna xD pisze:Urocza chłopina to i uroczy banan na twarzy. Niezły też ma kaloryfer na brzuchu. Pewnie nie musi mieć w domu ogrzewania. Nie musi wydawać kupe kasy na opał.
Michael Scofield
Kurczę, a mnie on się nie podoba....
*uchyla się przed latającymi przedmiotami*
Niestety taka prawda, sympatyczny facet z niego z miłym usmiechem, ale nie mój typ urody ;P
*uchyla się przed latającymi przedmiotami*
Niestety taka prawda, sympatyczny facet z niego z miłym usmiechem, ale nie mój typ urody ;P
Michael Scofield
a mój właśnie jak najbardziej. Zawsze miałam dziwny sentyment do takich słodkich i dobrze zbudowanych chłopaczków- a jak jeszcze się latysnos trafił to wogóle szałAutumnLeaf pisze:ale nie mój typ urody ;P
ale wiesz takie pojęcie "mojego typu" jest bardzo względne, bo czasem któs może wyglądać zupełnie inaczej niż ten "mój ty" a miec za to to coś w sobie co Cię ciągnie do niego jak magnes ;-)
i wszyscy wiedzą kogo mam teraz na myśli, a jak nie to proszę zerkąć na av. i sygnę
Michael Scofield
no to jeszcze kilka fotek

John Abruzzi
Nie wiedziałem, że Sucre grał w FAst and Furious
normalnie zajefajnie wiedzieć o tym
będe musiał sobie oglądnąć ten film po raz enty i przypomnieć sobie jak grał tam nasz aktorzynka 
Michael Scofield
a powiem Ci KhAn, iż całkiem niezle poradził sobie z rolą Juliusa.
A w tym filmie samochody były świetne
A w tym filmie samochody były świetne
Michael Scofield
no nawet nawet ;-)niunia pisze:a powiem Ci KhAn, iż całkiem niezle poradził sobie z rolą Juliusa.
ja wogole byłam mile zaskoczona gdy go tam zobaczyłam bo gdy oglądałam ten film po raz pierwszy, potem drugi itd to wogole nie zwrócił mojej uwagi, bo skupiała sie ona na czym innym tzn na tych pięknych, zachwycających( ah i eh) samochodach no i na Walkerze of caurse
T-Bag
dwa pierwsze zdjęcie są naprawdę boskie, ale ja już wcześniej wiedziałam iż on jest najprzystojniejszym facetem w PB, a co do Szybkich i wściekłych to był niezły jednakże dużej roli nie odgrywał, ale ładnie śmigał swoim wozem... chociaż nie to co Walker
Michael Scofield
widzę, że koleżanka zna się na rzeczyMela0607 pisze:chociaż nie to co Walker
jestem pełna uznania dla ludzi którzy dobierali aktorów do poszczególnych postaci PB, bo naprawdę nie wyobrażam sobie, żeby ktoś lepiej nadawał się chociażby do roli Sucre, nie wspominając już o innych... ;-)