Świeżak
Ja bym chcial zobaczyc Micheal Jacksona jak z T-Bagiem morduja dzieci haha
Michael Scofield
Aaaaa... Słoneczko, i czekoladę. Taaaaką dużą i piernikowąXaneta pisze:moze jeszcze pana Wonka i te jego umpalumpy i fabryke
Michael Scofield
Po Jacka na pewno przypłynęli by przyjaciele czarną perła i uwolnili go z opresji i przy okazji i Michaela wyciągnęli.
Michael Scofield
No nie wiem... może by sie nie polubili?Ania1991_ck pisze:przy okazji i Michaela wyciągnęli.
Michael Scofield
Eee...Michaela wszyscy lubią. Moze jako inżynier im trochę Perłe podrasuje żeby się tak nie bujała.
Michael Scofield
I im dorobi dodatkową kajutę^^ i jeszcze wskrzesi Norrigtona, grrrr...Ania1991_ck pisze:Moze jako inżynier im trochę Perłe podrasuje żeby się tak nie bujała.
Michael Scofield
oooo.takmk95 pisze:Aaaaa... Słoneczko, i czekoladę. Taaaaką dużą i piernikową
Ja bym chciała zobaczyć Josha Hollowaya jako brata Bagwella. To by było ciekawe... Jakbyśmy mieli nic nie wiedzieć o jego przyrodnim albo biologicznym bracie
Albo też Terry'ego O`Quinna jako jakiegoś przyjaciela z przyszłości....
Albo też Terry'ego O`Quinna jako jakiegoś przyjaciela z przyszłości....
C-Note
A tak, to by było dobre- idealnie by pasowali jako bracia.Pam pisze:Ja bym chciała zobaczyć Josha Hollowaya jako brata Bagwella
Zgadzam sięAnia1991_ck pisze:Nawet T-Bag nie dał by rady z Johnem Deppem.
Michael Scofield
o a ja bym chciała Kurta Cobaina zobaczyć
ale przed kremacją 
Michael Scofield
po kremacji raczej dużo do PB by nie wniósł ^^ sasaXaneta pisze:o a ja bym chciała Kurta Cobaina zobaczyć ale przed kremacją
Michael Scofield
no raczej nie xD ale tak to by Alex na głodzie nie chodził xDxDpatus1905 pisze:po kremacji raczej dużo do PB by nie wniósł ^^ sasa
Mahone
to ja w takim razie faliego, który w środku uceczki z kolejnego więzienia zapytałby " a kto to jest ?Kurt Cobain???Xaneta pisze:o a ja bym chciała Kurta Cobaina zobaczyćale przed kremacją
no i oczywiście Murtagha, Olivera Wooda ( olivera Jamesa też) bosskiego i jeszcze kilku fajnych młodych kolesi, którzy założyli by coś w stylu "klubu młodocianych przestępców "
Sara Tancredi
A jabym chciał zobaczć jak Neo wlatuje i wyciąga Sucre z więzienia :]
Michael Scofield
no dobra skoro tak wszyscy swoje wtyki chca umiescic w PB to ja tez nie bede gorsza xD
A zatem w nowym sezonie chcialbym zobaczyc tam....eeee zgadnijcie kogo?
Thierry:* mordko ty moja...niewazne co bys tam robi...mmmm ale to byłoby boskie...^^
ooo on mógłby zagrac tego Jasona z akt przesłuchan...aaaa i móglby współpracowac z Michaelem... albo byc jakims agentem z Firmy od Whistlera...oooo on tak bosko wyglada w czarnym garniturze

A zatem w nowym sezonie chcialbym zobaczyc tam....eeee zgadnijcie kogo?
Thierry:* mordko ty moja...niewazne co bys tam robi...mmmm ale to byłoby boskie...^^
ooo on mógłby zagrac tego Jasona z akt przesłuchan...aaaa i móglby współpracowac z Michaelem... albo byc jakims agentem z Firmy od Whistlera...oooo on tak bosko wyglada w czarnym garniturze
Michael Scofield
Do tej społeczności w sonie pasuje mi jeszcze jakiś szeik arabski. Na prawdę jak tak ciepło jest piachu jak na pustyni to jeszcze tylko araba na wielbłądzie brakuje.
Michael Scofield
ta xD albo Adama i Kurta xDxDxDmadamebutterfly pisze:ja w takim razie faliego, który w środku uceczki z kolejnego więzienia zapytałby " a kto to jest ?Kurt Cobain???
grałby jakiegoś kolesia na boiskuB... pisze:Thierry:* mordko ty moja...niewazne co bys tam robi...mmmm ale to byłoby boskie...^^
Michael Scofield
Ja bym chciała zobaczyc siebie!! 
Michael Scofield
Każdy by chciałAglek pisze:Ja bym chciała zobaczyc siebie!!
Ja sobie wyobrażam... Snape'a ;-) Jako takie największe zło w Firmie.
Michael Scofield
Heh...;p
W tych szatach...;p
Boss w Firmie łazi na okrągło w płaszczu...
W tych szatach...;p
Boss w Firmie łazi na okrągło w płaszczu...
Michael Scofield
I się okaże, że to Snape pod zaklęciem maskującym^^Aglek pisze:Boss w Firmie łazi na okrągło w płaszczu
Ale Seeeev... i te kąśliwe uwagi... ;-)
Michael Scofield
ja bym tam siebie nie chciałą zobaczyc...^^
jak juz to moze jeszcze Julian MacMahon mógłby sie tam pojawic, taki postawny on xD
jak juz to moze jeszcze Julian MacMahon mógłby sie tam pojawic, taki postawny on xD
Michael Scofield
Ale w płaszczu?B... pisze:Julian MacMahon mógłby sie tam pojawic
Julian by się tam przydał... I też z ramienia Firmy ;-)
C-Note
ja bym chętnie zobaczyła tego kolesia z Chirurgów co kręci z Meredith. Chyba ma na imie Derek czy jakos równie egzotycznie 
Michael Scofield
Brakuje tam jeszcze jakiejś kobietki. Bo teraz w sumie jest tylko jedna, no i Maricruz ale jej nie pokazują za bardzo. Jakby wstawić jakąś blondynkę do kompletu, było by nieźle.