Fernando Sucre
No ale to w gruncie rzeczy nastolatek, a każdy nastolatek świruje jak jest długo w jednym miejscu zamknięty :0 (wiecie: szkoła i takie tam XD) W każdym razie, oby nie ześwirował i nie uznał taty "a mam cie w dupie, chce mieć w końcu normalne życie". :0 (chociaż ja na jego miejscu tk bym uznała 8(.
mówiłam już o tym, że fajnie by było jakby Scofield i Mahone zaadoptowali LJ-a ^^?
mówiłam już o tym, że fajnie by było jakby Scofield i Mahone zaadoptowali LJ-a ^^?
Fernando Sucre
LJ codziennie rano dostaje śniadanie do łóżka.Mela0607 pisze:a trzeba optymistycznie patrzeć na całą tą sytuację
Następnie ogląda cały dzień TV a potem gra w karty z ziomami, którzy go pilnują.
Potem wszyscy zasiadają z pizzą w ręku i oglądają wypożyczone filmy DVD ^^
(odwala mi bo się za dużo dzisiaj uczyłam ==" )
Michael Scofield
Oktarynka, dobijasz mnie XDmówiłam już o tym, że fajnie by było jakby Scofield i Mahone zaadoptowali LJ-a ^^?
Ms_psycho, skąd masz takie informacje? *cffaniak*
tak na poważnie to LJ rzeczywiście może sobie pomyśleć, że "gdyby nie mój ojciec to nic z tego co się wydarzyło, nie stałoby się..." I to będzie straszne...
T-Bag
AutumnLeaf to jest tzw. przypuszczenie, a ja się z tym absolutnie zgadzam 
Fernando Sucre
Dzwonił do mnie i mi mówił ;pAutumnLeaf pisze: Ms_psycho, skąd masz takie informacje? *cffaniak*
W sumie może i LJ wkurza się, że ma "takiego" ojca ale z drugiej strony nie sądzę, żeby jak to powiedziała Oktarynka "miał go w dupie" to w końcu jego ojciec, o którym tak długo myślał, że jest winny a tu ZONK tatuś czysty i nawet nie mieli za dużo czasu sobie pogawędzić.
Fernando Sucre
Moje posty to bełkoty, ale napisałam - nie fajnie gdyby tak było. Oby LJ był wyrozumiały. A przyda mu się dużo wyrozumiałości. Duuuużo.
Fernando Sucre
Wybacz. Głowa mnie zaczyna boleć, pewnie to dlatego ;pOktarynka pisze:Moje posty to bełkoty, ale napisałam - nie fajnie gdyby tak było.
LJ będzie miał jakiś wstrząs psychiczny po tych wszystkich wydarzeniach, więc szybko wybaczy tatusiowi jak będą razem ;p
Sara Tancredi
moim zdaniem wszystko było fajnie zrobione
ale mogli by jeszcze pokazać jak obcinali tą głowę
Fernando Sucre
NO ^^Damian1989 pisze:
T-Bag
mogli by, ale naszczęście tego nie zrobili, bo pewnie by to wyglądało może nie drastycznie, ale żałośnie - zresztą nie mogę sobie tego wyobrazić, a przynajmniej wspominamy ją z ostatniej rozmowy z Michael'em, a nie jak ktoś jej obcina głowę
Lincoln Burrows
jak już mówiłem w innym temacie - to jest serial sensacyjny.. jeśli wam za bardzo drastycznie to "Moda na sukces" leci dalej.. tvp1 .