z żonką, trochę podchmieleni xD

jak myślicie, co ma w kieszeni? xD XD xD hahaha

ykm...naszego xDagulec pisze:mojego ulubionego gnojka![]()
ehehe wole nie wiedziecagulec pisze:jak myślicie, co ma w kieszeni? xD XD xD hahaha
hmm.. mi się chyba bardziej podoba w ciemniejszych kolorach.. i takich koszulach 'przy ciele' xDB... pisze:jak myslicie w jakiej koszuli mu bardziej do twarzy czarnej czy białej?
aa. no. sorensen. pomyliło mi się. nie chciałam zrobić takiego błędu. to się więcej nie powtórzy xDB... pisze:ykm...naszego xD
Ha ha ^^agulec pisze: sorensen.
xD święta racja xDpatus1905 pisze:bez żadnejgoła klata wymiata
o ja jak bym chciała "na To wpaść" to bym się "od Tego " nie odkleiłaagulec pisze:nie wpadłam na to
i jak ja mam teraz isć spokojnie do szkoły..jak ja to sobie wyobraziłam.to już teraz na niczym innym nie moge sie skupic ...awwwww Willuśagulec pisze:jeszcze strasznie podoba mi się, jak ma kowbojki
William w kowbojkach, dzinsach i z gołą klatą xD
Nie 'haha', tylko jedyny i niepowtarzalny OtisekXaneta pisze:na tym pierwszym haha xD aż z krzesła spadłam
no nie wiem xD ale już sie pozbierałam..mk95 pisze:Nie 'haha', tylko jedyny i niepowtarzalny Otisek

Ostatnio zmieniony 2008-03-17, 18:35 przez Aglek, łącznie zmieniany 2 razy.
yes yes yes!!wiecie co już mi się Dominic nie podoba. Przerzucam się na Alexa.
to było oczywiste..jeszcze troche czasu ... a nawet Marq się przerzuci na Alexa sasa ^^ hahaAnia1991_ck pisze:wiecie co już mi się Dominic nie podoba. Przerzucam się na Alexa
tak! XD sasasasasa..!patus1905 pisze:za niedługo nowa dostawa
Bo forum ma taką atmosferę^^ Taką AlexowatąAnia1991_ck pisze:chyba wszyscy po jakims czasie już sa przesiąknięci sympatią do Alexa.
on na kazdym zdjęciu jest mega meskimk95 pisze:Na pierwszym zdjęciu jest taki... taki męski
to już zasługa Nas wiernych, nieco szalonych fanek Boskiego Williama F.mk95 pisze:Ania1991_ck napisał/a:
chyba wszyscy po jakims czasie już sa przesiąknięci sympatią do Alexa.
Bo forum ma taką atmosferę^^ Taką Alexowatą
A bo to nasza wina...patus1905 pisze:Nas wiernych, nieco szalonych fanek Boskiego Williama F.