Znajde cię xD mam gie pe esaa od Alexa xDagulec pisze:o żesz ty kurrrr.. xD to ja nie wychodzę od dzisiaj z domuTanira pisze:nie napiszesz będzie bunt a ja cie osobiscie pogonie z kijem przez pół Poznania xD
Pisać xD
Znajde cię xD mam gie pe esaa od Alexa xDagulec pisze:o żesz ty kurrrr.. xD to ja nie wychodzę od dzisiaj z domuTanira pisze:nie napiszesz będzie bunt a ja cie osobiscie pogonie z kijem przez pół Poznania xD
jak wypije to mnie ponosi xDagulec pisze:patus1905 napisał/a:
eee czm,u B... czemu nie ja
a no widzisz, mi też się nie udało xD
Ostatnio zmieniony 2008-07-08, 10:50 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
miłe wyznanie tak na poczatku dnia ... AJ low ju tu ;*niunia pisze:aaaaa Patuuś kocham cie !!!!
ale chyba skierowane nie do tej osoboby bo to opowiadanie agulec przeciezniunia pisze:Ja sie jeszcze smieje jak głupia do siebie.. matka krzyczy, ze jestem chora na mozg.. ^^ ale nie moge sie powstrzymac.. te opowiadanie jest przecudowne.. tak mi poprawiłaś tym huumor..
pisz wiecej, wiecej, wiecej ! ;*
oj tak tak ..ja poprosze jakies pozycje na biodrach , na nalesniczka i wogóle wszystkie mozliwe..jak nie bedziesz miała pomysłów jak mnie ulokowac na Willusiu to Ci kamasutre podesle ^^ hahaB... pisze:a Patus zazdrosna, tak wiec musisz jeszcze cos napisac, bo dziewczyna tez by chciała miec cos z zycia xD
uwielbiam ten kawałek.. xDagulec pisze:Tanira i James spali na stole. Teddy chyba nie zdążył dojść do łazienki i rozłożył się w przedpokoju, zaraz za nim Madziula. Alexxa i Hbc siedziały przy stole – tak, przy tym samym stole – i popijały coś na kaca. Danny leżał na jedynym ocalałym fotelu, a na nim siedziała Nati wcinając chrupki. Niunia smacznie spała w objęciach Michaela. Linc pościelił sobie i Ani na szafie, którą przewrócił. W tej szafie uwięziona była chyba Mk, przynajmniej wydawało mi się, że to jej głos z niej dobiega. Sofia, Marq i Kevin zawinęli się w dywan.
dziękuję ;** ja bardzo lubię poprawiać humoryniunia pisze:tak mi poprawiłaś tym huumor..
hahaha xD jesteś już drugą osobą, która chciałaby aby wydarzyło się coś więcej xDpatus1905 pisze:oj tak tak ..ja poprosze jakies pozycje na biodrach , na nalesniczka i wogóle wszystkie mozliwe..jak nie bedziesz miała pomysłów jak mnie ulokowac na Willusiu to Ci kamasutre podesle ^^ haha
hehehe xD a ja bym chciała, żeby tak byłoniunia pisze:Wydaje mi się jakbyśmy sie wszyscy tak spotkali.. to dokładnie by tak wygladało w tym domu xD
postaram się.. ale to może trochę potrwać :] jeszcze jestem w szoku, że tak Wam się podobało ;*niunia pisze:pisz wiecej, wiecej, wiecej ! ;*
mam nadzieje ze nikt sie nie bedzie na mnie glupio gapil xDagulec pisze:ale nie zdradzę kto to xD
pisz jak najszybciej bo to bylo supeeeragulec pisze:postaram się.. ale to może trochę potrwać :] jeszcze jestem w szoku, że tak Wam się podobało ;*
o tak więcej bo strasznie mi sie podobało xD chyba jak wszystkim zresztą. czekamy ale jak sie zniecierpliwimy to tak jak Tanira zapowiedziała będzie BUNT! xPagulec pisze:postaram się.. ale to może trochę potrwać :] jeszcze jestem w szoku, że tak Wam się podobało ;*
aa jak miło że ktos o mnie mysliniunia pisze:aaaaaaa.. Patuś chyba o tobie własnie myślałam ^^ ;*
oj ale byłby wypas...ja tam oferuje u siebieniunia pisze:Wydaje mi się jakbyśmy sie wszyscy tak spotkali.. to dokładnie by tak wygladało w tym domu xD
u mnie mozecie nie zapominac ...po imprezach u mnie nie takie rzeczy sie robiło i nie takie były stratyagulec pisze:hehehe xD a ja bym chciała, żeby tak było tylko jak spotkamy się kiedyś u mnie w domu to zapomnijcie o tym opowiadaniu xD
oj tak na gołej klacie *myhhhmmmmagulec pisze:ta pierwsza chciałaby, żeby było naprawdę ostro - ale nie zdradzę kto to xD
na naleśniczka xD i na gołą klate co nie?!? xD
mi to się strasznie podobało.. dawno się tak nie uśmiałam ^^.. aaa mam całego Michaela dla siebie,mmmm, rozmarzyć się idzie.. ^^agulec pisze:postaram się.. ale to może trochę potrwać :] jeszcze jestem w szoku, że tak Wam się podobało ;*
Ostatnio zmieniony 2008-07-06, 18:01 przez Handcannon, łącznie zmieniany 1 raz.
:*Teddy chyba nie zdążył dojść do łazienki i rozłożył się w przedpokoju, zaraz za nim Madziula.