Michael Scofield
jeszcze "ekscytująca" była akcja Żejmsem i Michaelem na dachu ..achhhh ten urok obydwu + helikopter+ kule świszczace nad ich głowami
to było cos ..rodem z Hollywood
Michael Scofield
Mi się podobało jak Sucre i Gretchen rozmawiali w samochodzie,bodajże w 10 odcinku, i Gretchen zagroziła że coś zrobi Maricruz,wtedy Sucre powiedział "jeśli jej się coś stanie"
a Gretchen na niego wyjechała "To co?... Co Głąbie?" ..ahh ten jej wyraz twarzy...
a Gretchen na niego wyjechała "To co?... Co Głąbie?" ..ahh ten jej wyraz twarzy...
Świeżak
Najbardziej trzymające w napięciu sceny, to dla mnie wszystkie te chwile, kiedy Michael w pierwszym sezonie majstrował w celi, a Sucre pilnował, czy klawisze nie idą...
Za każdym razem, jak w takiej chwili padał z oddali głos zbliżającego się strażnika, normalnie zasłaniałem oczy, jak w najstraszniejszym thrillerze 
Michael Scofield
Tak mocne to było, jak kopali tą dziurę w kanciapie klawiszy.. " puk..puk" klawisz idzie
i wtedy było\ czy zdąża zakryć dziurę...to było emocjonujące, nawet teraz jak to sobie przypominam ;-)
Michael Scofield
Albo jak mięli uciekać i się okazało, że zmienili rure na mocniejszą.. No i D.B.Cooper nie zdązył wyjść... I w ostatnim momencie wyszedł...
Lub jeszcze jak się okazało, że w tej kanciapie to nie oni bedą zmieniać dywan tylko ktoś inny... Przestraszyłam się wtedy...;p
Lub jeszcze jak się okazało, że w tej kanciapie to nie oni bedą zmieniać dywan tylko ktoś inny... Przestraszyłam się wtedy...;p
Michael Scofield
Tak ja też, ale oczywiście John Abruzzi i Michael załatwili sprawę ;-)Aglek pisze:że w tej kanciapie to nie oni bedą zmieniać dywan tylko ktoś inny... Przestraszyłam się wtedy...
Michael Scofield
Noo...
Ale może przez to zginęła Vera... Abruzzi miał jej zdj. po tej sprawie...
Ale może przez to zginęła Vera... Abruzzi miał jej zdj. po tej sprawie...
Michael Scofield
Veronice zabili ludzie z Firmy, odkryła że Stedman żyje i znalazła miejsce jego pobytu ;-)Aglek pisze:Ale może przez to zginęła Vera
Michael Scofield
No tak... Ale gdyby nie Nick to nigdy by tam sama nie pojechala... Moze akcja by sie w ogóle inaczej potoczyła...
Michael Scofield
Nick bardzo jej pomógł , podobało mi się jak ją wtedy puścił i powiedział żeby odnalazła Stedmana, a później zginął...
Michael Scofield
takie sceny to jak oni pracowali w tym pokoju dla strażników,jak Michael i Lynkyln uciekali i ich mahone znalazł.Ja nie wiem dlaczego ich wtedy nie zabił. Tak najbardziej mi utkwily w pamieci .
Michael Scofield
W tedy to ja oglądałam z sercem na ranieniu te seny. Znajdą ich czy nie znajdą. A jak przygotowywali Lincolna do egzekucji to też była niezła jazda. Ale pomyślałam sobie-przecież tego sa 2 sezony. Nie mogą go zabić.
Michael Scofield
Za każdym razem gdy bracia byli bliscy śmierci myślałam sobie... Jak zginą to serial nie będzie miał sensu... I wtedy zawsze sie jakoś wywijali...;p
Michael Scofield
Zawsze się wywijali, a ja zawsze miałam atak serca, no ale tak to już jest....
Michael Scofield
Podobała mi się akcja w pierwszym sezonie kiedy T-Bag z C-Notem grali w karty na pieniądze,dobrze im poszło i tego gościa trochę wkurzyli, wypadł z stamtąd jak by się paliło
I dowiedzieliśmy się o nowej umiejętności T-Baga 
Michael Scofield
Cała akcja z ucieczka na końcu pierwszego sezonu była powalająca. Już Michael idzie po linie, a tu proszę urwała się.
Michael Scofield
Albo jak Sara się zastanawiała czy zostawić otwarte drzwi czy nie... Juz myślałam, że tam nie wróci !!
Michael Scofield
to też. albo jak było to całe zamieszanie.bunt więźniów jak opanowali więzienie i jak snajper wycelował w Michaela.
C-Note
a ja sie zastanawiałam jak to będzie z Gretchen, gdy Michale wydał ją temu gościowi z Sony.
Michael Scofield
ja też się zastanawiałem i trochę się bałem o nią, ale poradziła sobie w wielkim stylu ;-)hbc pisze:gdy Michale wydał ją temu gościowi z Sony
Michael Scofield
A ja chciałam aby ją zategowali, ale wiedziałam, że tego nie zrobia.. 
Michael Scofield
Pierwsza próba ucieczki Michaela z Sony.
Oni na środku muru a tu słońce zaszło i już myślałam że ich strażnik zauważy, ale udało się na szczęście.
Oni na środku muru a tu słońce zaszło i już myślałam że ich strażnik zauważy, ale udało się na szczęście.
Michael Scofield
No i niestety ta lina... Tak byłam wtedy przerazona!! I jak potem Whistlera zabierali, ale im nie wyszło... Było liczenia i strażnik Mike'owi pistolet do twarzy przyłożył... Aaaa...
Michael Scofield
Dla mnie ostatni odcinek był najbardziej ekscytujący i to w całości. bo wiedziałam że top ostatni odcinek i byłam ciekawa jak to się rozwiąże. A jeszcze akcja pod muzeum zrobiła swoje.
Tweener
mi siê bodoba³a scena jak Michael ratowa³ Sarê (poda³ jej rêke)