hyhy jaki języczek xD jakby mu się jakiś kłaczek przyczepił i starał się go splunąć/zdmuchnąć
Michael Scofield
on chyba jest modelem.. albo przynajmniej był^^ ale to sie trzeba niuni spytać - naszego specjalisty od Wenta 
hyhy jaki języczek xD jakby mu się jakiś kłaczek przyczepił i starał się go splunąć/zdmuchnąć
Michael Scofield
Smiesznie na tym zdj...;p Jak by nie wiedział, że jest obserwowany...;p
Fernando Sucre
Went w Izraelu cd ;-)
Holocaust Museum:

Holocaust Museum:

Ostatnio zmieniony 2008-03-15, 22:00 przez Mia, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
W pewnym stopniu można go nazwać modelem, choć on zawsze większą uwagę skupiał na aktorstwie.. Występował w wielu sesjach reklamowych
Szczególnie ta pamiętna w reklamie koreańskiej marki odzieżowej Bean Pole.. mmm uwielbiam tą sesje..
Szczególnie ta pamiętna w reklamie koreańskiej marki odzieżowej Bean Pole.. mmm uwielbiam tą sesje..
nawet nie wiesz jaką radośc mi tym sprawilas :**agulec pisze:ale to sie trzeba niuni spytać - naszego specjalisty od Wenta![]()
Mahone
Coś sporo zdjęć mi się nie otwiera...
Niunia- najostrzej to ja komentuje jego tzw. 'aktorstwo'. To, że kiepski aktor z niego- moim zdaniem, to nie znaczy że sądzę że jest brzydki- bo nie jest
.
Niunia- najostrzej to ja komentuje jego tzw. 'aktorstwo'. To, że kiepski aktor z niego- moim zdaniem, to nie znaczy że sądzę że jest brzydki- bo nie jest
Michael Scofield
no z pewnosci nie xD
jako aktora tez nie potrafię go skreslic, chyba te jego oczy tak na mnie działaja^^ ;-)
jako aktora tez nie potrafię go skreslic, chyba te jego oczy tak na mnie działaja^^ ;-)
Michael Scofield
Fajnie, że interesuje się historia... Na tych zdj. jest taki skupiony... 
Michael Scofield
fajne xD
Fernando Sucre
Przysięgam, że zaraz wyrzuce komputer za okno, jeszcze przed chwilą wszystko działało cacy...chyba mnie krew zaleje

Ostatnio zmieniony 2008-03-15, 23:48 przez Mia, łącznie zmieniany 4 razy.
Michael Scofield
Mia- znowu nic nie widac, na co wrzucasz zdjęcia?
Michael Scofield
Swietne to ostatnie!! A na pierwszym to mi sie nawet udało Go zidentyfikować!! 
Mam pytanko... Jak nazywa się film w którym Went gra... Zdj sa na 4 str. tego tematu.. Ten o boksie...
Mam pytanko... Jak nazywa się film w którym Went gra... Zdj sa na 4 str. tego tematu.. Ten o boksie...
Michael Scofield
na tym 2 to kapelusik a'la Alex ...
a na ostatnim te okularki "lustrzanki" nie no ..fajne foty
Michael Scofield
świetne to czarno - białe od B..! nawet Linc całkiem dobrze wygląda xD
a Michaela na tym grupowym znaleźć nie mogę --'
a Michaela na tym grupowym znaleźć nie mogę --'
Michael Scofield
Mike jest u góry po prawej... Jak się przyjrzysz to widać, że jest najwyższy... Znaczy się, że jego włosy wystaja najwyżej...;p Wchodza na napis...;p
Michael Scofield
te biało czarne mmmm....<rozpływa się>
a te w muzeum to jakby nie chciał tego zdjecia
ale bosko i tak wyszedł.
a te w muzeum to jakby nie chciał tego zdjecia
Fernando Sucre
"Human Stain" ;-) Swoją drogą nieciekawie tam wyglądałAglek pisze:Jak nazywa się film w którym Went gra... Zdj sa na 4 str. tego tematu.. Ten o boksie...
Masakryczny jest ten kapeluszpatus1905 pisze:na tym 2 to kapelusik a'la Alex
Jeszcze kilka ujęć z Izraela:

Michael Scofield
Wielkie dzieki za ten film!! 
Te zdj. z Izraelu to się nie pokazują...
Te zdj. z Izraelu to się nie pokazują...
Michael Scofield
Mi również sie nie wyswietlają..
Niech on lepiej odłoży ten cały kapelusik na bok, bo musze przyznac nie wyglada w nim 'korzystnie' ^^

Niech on lepiej odłoży ten cały kapelusik na bok, bo musze przyznac nie wyglada w nim 'korzystnie' ^^

Michael Scofield
z Izraela też nie widzę.
na trzecim jeszcze rower, a na czwartym już fura xD
jaki luzak na tych ostatnich^^ fajne szczególnie to zdjęcie przy sianku
na trzecim jeszcze rower, a na czwartym już fura xD
jaki luzak na tych ostatnich^^ fajne szczególnie to zdjęcie przy sianku
Sara Tancredi
U mnie tez niektórych nie widać.
Szperałam w necie i znalazłam takie:

Jest ich jeszcze troche z tej jego wycieczki, narazie starczy chyba
Szperałam w necie i znalazłam takie:

Jest ich jeszcze troche z tej jego wycieczki, narazie starczy chyba
Michael Scofield
Super wyglada na tym co pisze coś na kolanie!! Ekstra!! I z tym chłopcem też fajnie wyszedł!!
Michael Scofield
Fajnie był ubrany.. tylko po co była mu ta czapka ^^ jakoś nie podoba mi się w niej..
1 zdjecie sympatyczne
1 zdjecie sympatyczne
Michael Scofield
jak zwykle pełno Wencika ...i na kazdym zdjęciu wychodzi super ... ja nie moge zrozumiec czemu taki facet jest sam..ja osobiscie znam kilka osób które z checia by sie nim "zaopiekowały" nie niunia? ;-P
Sara Tancredi
W tej czapulce i tak fajnie wygląda, takiemu przystojniakowi we wszystkim ładnie, ale bez czapy lepiej.Amerykańcy maja jakaś dziwną ta modę.
Michael Scofield
jest tak zwyczajnie ubrany, ale wygląda ekstra^^ biała koszula, sweterek i dżinsy - nie jeden facet wyglądał by jak ciamajda, ale nie Went^^ tylko właśnie ta czapka trochę nie trafiona :]