Tweener
Piszcie dlaczego macie taki właśnie nick, a nie inny.
Kiedyś, gdy musiałem wpisać jakiś nick do gry (nie pamiętam jakiej), a nie miałem swojego pomysłu, kliknąłem auto cośtam i pojawiły mi się propozycje, z których najbardziej do gustu przypadł mi nick Bluelock. Taki wybrałem i tak już zostało i taki mam nick na innych forach etc.
Kiedyś, gdy musiałem wpisać jakiś nick do gry (nie pamiętam jakiej), a nie miałem swojego pomysłu, kliknąłem auto cośtam i pojawiły mi się propozycje, z których najbardziej do gustu przypadł mi nick Bluelock. Taki wybrałem i tak już zostało i taki mam nick na innych forach etc.
Fernando Sucre
Ja mam najgłupszy na świecie, wiem XD. Oktarynka to zdrobnienie od koloru oktaryna, występującego w Świecie Dysku
. (kolor widziany jest przez koty, czarodziejów i wiedźmy XD)
Normalnie jestem znana jako Javvie, a Javvie to także zdrobnienie (co ja mam z tymi zdrobnieniami?) od Javy. Tak tej Javy, a dokładniej Javy Script - jak zakładałam pierwszego bloga podziwiałam te wszystkie skrypty ; D.
Normalnie jestem znana jako Javvie, a Javvie to także zdrobnienie (co ja mam z tymi zdrobnieniami?) od Javy. Tak tej Javy, a dokładniej Javy Script - jak zakładałam pierwszego bloga podziwiałam te wszystkie skrypty ; D.
Fernando Sucre
Mój nick ma długą historię ;p
Zaczęło się od piosenki "Psychodela" składu Kaliber 44
A potem się zmieniło na Ms (nie chciałam robić Mrs. bo nie jestem jeszcze "panią" a raczej "panną" ;p) No i doszło Psycho
Zaczęło się od piosenki "Psychodela" składu Kaliber 44
A potem się zmieniło na Ms (nie chciałam robić Mrs. bo nie jestem jeszcze "panią" a raczej "panną" ;p) No i doszło Psycho
John Abruzzi
Ja szukałem nicka w słowniku języka angielskiego i znalazłem takie słowo "astrakhan" i ono oznacza karakuły
a domyśleć się łatwo można skąd mój nick się wziął z tego słowa 
Sara Tancredi
mnie tak jakoś natchnęło bo mam na imię Alicja a to in chains tak jakos ... ale dowiedziałam sie, że jest zespół o takiej nazwie 
T-Bag
A ja mam prosty - mało skomplikowany
Mela - Melania (3 imię)
0607 - 6 lipca kiedy wyszłam na świat i zrujnowałam życie rodzicom
Mówią (piszą) też: Mela z cyferkami, ale to za długie
a i mam (miałam) jeszcze jedno: dj aniołek - wymyślone przez kolegę, ale jednak skończyłam z nim tzn. z nickiem
Mela - Melania (3 imię)
0607 - 6 lipca kiedy wyszłam na świat i zrujnowałam życie rodzicom
Mówią (piszą) też: Mela z cyferkami, ale to za długie
a i mam (miałam) jeszcze jedno: dj aniołek - wymyślone przez kolegę, ale jednak skończyłam z nim tzn. z nickiem
Michael Scofield
Autumn dlatego, ze jesień to moja ukochana i najbardziej magiczna pora roku ... kocham spdające z drzew i wirujące w powietrzu kolorowe liście, dlatego jeszcze Leaf ;-) chciałam jeszcze, żeby zabrzmiało poetycko ^^
Sara Tancredi
Piotrek1230 dlatego, że to moje imie a liczbe wpisałem o tak sobie dla picu
C-Note
Mój bardzo skomplikowany nick to czysty przypadek...
Chciałam coś kiedys sprawdzić na forum.filmowo, ale musiałam się tam zarejestrować. Tak powstało 'ble'. No i 'przeniosłam' ten nick równiez tu 
Świeżak
Cóż, ja swoim nickiem posługuję się od dobrych... 4 lat? Powstał daaawno temu (wiecie, mitologia ^^), ja jakieś 4 lata temu znalazłam się w świecie netowym i potrzebowałam pilnie nicka. Najlepiej z mitologii. I żeby zaczynał się na "A". Tak więc, daaawno, daaawno temu, niejaka Aurora Lupin zasiedliła sieć. Potem z Aurory Lupin odpadł Lupin, a została Aurora. Ewentualnie Ori, Orora. Pod takimi nickami pojawiam się w necie (głównie fora, czy też dA lub livejournal).
C-Note
Krótko zwięzle i na temat.
Ponieważ bardzo lubię bohatera serialu Prison Break- Skazany Na Śmierć.
mahone + s = mahones
Ponieważ bardzo lubię bohatera serialu Prison Break- Skazany Na Śmierć.
mahone + s = mahones
Michael Scofield
mahones, ja już kocham Twój nick ^^ ;-)
C-Note
AutumnLeaf, dzięki no naprawde jest sexy.
mahones 
Michael Scofield
Mahone to Chodzący Sex 
Michael Scofield
ja swoj marq112 bo musialem kiedys na jakims forum wprowadzic nick i samo marq (od mojego imienia - marek) bylo juz zajete a 112 samo mi wpadlo na mysl
Fernando Sucre
Jest, i to zespół metalowy. Całkiem fajny, ale w gruncie to z grzeczną nikomu się kojarzyć nie będziesz >D.Alice_in_Chains pisze:mnie tak jakoś natchnęło bo mam na imię Alicja a to in chains tak jakos ... ale dowiedziałam sie, że jest zespół o takiej nazwie
C-Note
Ja to bym nie miała nic przeciwkoOktarynka pisze:ale w gruncie to z grzeczną nikomu się kojarzyć nie będziesz >D.
Tweener
khan - a title given to rulers in some Muslim countriesKhAn pisze:Ja szukałem nicka w słowniku języka angielskiego i znalazłem takie słowo "astrakhan" i ono oznacza karakuły a domyśleć się łatwo można skąd mój nick się wziął z tego słowa
zadziwiasz mnie w pozytywnym znaczeniu slowa;D
Natalie, moją ulubioną aktorką jest Natalie Portman, prosto bez zadnych kombinacji i nadawania sobie tytulów < no offence Khan>
John Abruzzi
HeheNatalie pisze:khan - a title given to rulers in some Muslim countriesKhAn pisze:Ja szukałem nicka w słowniku języka angielskiego i znalazłem takie słowo "astrakhan" i ono oznacza karakuły a domyśleć się łatwo można skąd mój nick się wziął z tego słowa
zadziwiasz mnie w pozytywnym znaczeniu slowa;D
Tweener
Ja używam swojego nick od 5 lat
i jest to związane z moim imieniem (Wojtek xD) i cyferki to nr. mojego domku 
Świeżak
A mój nick wziął się tak, w pewnej grze Online jeden gracz miał nick Maron no to zmieniłem Przewróciłem "a" i "o" i wyszło Moran
czyż to nie jest wspaniałe 
Lincoln Burrows
Historia mojego nicka:
Sebastian-tak mam na drugie imię. 66i6- bo 666 to już nie modne więc zrobiłem małą zmianę
. Wyszło więc Sebastian66i6. A ksywke i tak mam inną tzn. taką że wszyscy tak do mnie mówią a mianowicie - Dexter. Ale już mi się znudziła na forach ciągle ta sama
no na osiedlu i tak do mnie każdy mówi Dexter albo Dex a nie Sebek
A ksywa Dexter wzięła się od tego jak mój kumpel stwierdził że jestem taki malutki jak "ten z bajki ten no... yy dexter!" oczywiście był to żart bo byłem wtedy najwyższy ze znajomych i w ogóle i tak zostało
od 10lat albo dłużej tak do mnie mówią. Teraz mam 198cm wzrostu

Sebastian-tak mam na drugie imię. 66i6- bo 666 to już nie modne więc zrobiłem małą zmianę
A ksywa Dexter wzięła się od tego jak mój kumpel stwierdził że jestem taki malutki jak "ten z bajki ten no... yy dexter!" oczywiście był to żart bo byłem wtedy najwyższy ze znajomych i w ogóle i tak zostało
Michael Scofield
moj prosty i zwyczajny adres zaczął sie od tego, że mój przyjaciel zaczął nazywać mnie niunią, nie pamietam dokladnie czemu.. dawno to było, a póżniej wszyscy znajomi.. i tak jakoś zostało, również w internecie na innych forach etc. ;-)
Niuń, niunia hmm, mam nadzieję, że nie jest tak przesłodzony według was.
bo w rzeczywistosci wcale taka nie jestem, jak moze sie wydawac
:*** pozdrawiam.
Niuń, niunia hmm, mam nadzieję, że nie jest tak przesłodzony według was.
bo w rzeczywistosci wcale taka nie jestem, jak moze sie wydawac
:*** pozdrawiam.
Świeżak
Mój facet czsem mówi do mnie w ten sposób, chociaż podobno czasem bardziej pasowało by do mnie DeViL zamiast AnGeL i chyba muszę nad tym pomyśleć
Chociaż bardzo się już przyzwyczaiłam do mojego nicka bo używam go już od bardzo dawna 
A duże i małe litery na zmianę... ponieważ zwykle na forach nick Angel jest już zajęty a po drugie bardziej rzuca się w oczy a po trzecie to teraz poprostu mi się podoba.
A duże i małe litery na zmianę... ponieważ zwykle na forach nick Angel jest już zajęty a po drugie bardziej rzuca się w oczy a po trzecie to teraz poprostu mi się podoba.