Ale za to za mojego. Plus jakiś?Xaneta pisze: ja nadal będę postrzegana za chłopaka xD
Michael Scofield
Michael Scofield
tak będę Twoim chłopakiem xD nie no to nie ma bata idziemy razem tańczyć poloneza na zakończenie podstawówki
bo ja pewnie nie będe miała z kim tańczyć 
Michael Scofield
Słoneczko... a ja? Dobraa... i mina mojego moherkaXaneta pisze:bo ja pewnie nie będe miała z kim tańczyć
Michael Scofield
Ty tam masz Alexamk95 pisze:Słoneczko... a ja? Dobraa... i mina mojego moherka
Michael Scofield
Szczerze, wolę AlexaXaneta pisze:Ty tam masz Alexa albo wezme mojego brata z Warszawy ściągne i git
Michael Scofield
ta z Jonathanem xD z gwoździem w oku
nie no zapewne w szkole ktoś mnie poprosi do poloneza.wiem nawet kto bo jestem najwyższa w klasie,a ja sie nie zgodze 
Michael Scofield
A mnie nikt, bo mnie palanty nie lubiąXaneta pisze:nie no zapewne w szkole ktoś mnie poprosi do poloneza.
Michael Scofield
ktoś Cie napewno lubimk95 pisze:A mnie nikt, bo mnie palanty nie lubią Ale co tam...
Michael Scofield
Oprócz ludzi na forum i paru matołów to niktXaneta pisze:ktoś Cie napewno lubi ale o tym nie wiesz
Michael Scofield
dobra rozumiem jestem matołem ok. nie nomk95 pisze:Oprócz ludzi na forum i paru matołów to nikt Wszyscy bardziej sobie cenią życie
Michael Scofield
Nie ty, tylko np. Olga... ale ona jest tylko do mnie podobna ;-)Xaneta pisze:dobra rozumiem jestem matołem ok. nie no
Michael Scofield
tylko dobra.nie no.Murtagh pracuje w lumpeksie a Galbatorix jest guru firmy xD hahaha xD
Michael Scofield
A Nasuada to tak naprawdę Susan^^Xaneta pisze:tylko dobra.nie no.Murtagh pracuje w lumpeksie a Galbatorix jest guru firmy
Michael Scofield
Nie Susan to Arya.A Eragon sprzedaje lody...mk95 pisze:A Nasuada to tak naprawdę Susan^^
Michael Scofield
A Brom żyje i tak naprawdę to Kellerman 
Michael Scofield
taak.A Morzan był moim ojcem xDxD
Michael Scofield
Twoim? A z jakiej racji?Xaneta pisze:A Morzan był moim ojcem
Michael Scofield
o matko i corko
żaneta i mk opanowalyscie ten temat na maxa xD nawet nie chec mi sie tego czytac 
Michael Scofield
łeee ale lepsze to ni.ż nic... trezba gdzies do jakiejś gazety napisac zeby dorzucili plakat A2 albo A1 Naszego agencikaAglek pisze:On nie jest duzy...;p Taki A3...
Michael Scofield
No i co Ci z tego będzie... Pokroja Cię... Dadza plakat a ty nawet nie będziesz mogła się nim cieszyć!!;p
Michael Scofield
Ja matka^^ ona córka xDMarq112 pisze:o matko i corko
Marq... jaki ty masz boski av...
Michael Scofield
Ja mogę się dać^^ wy będziecie miały plakat, a ja... trudnoAglek pisze:Pokroja Cię...
Michael Scofield
Karolinko. To ja jestem starszamk95 pisze:Ja matka^^ ona córka xD
bo to my xD a i dobrze że Ci sie czytać nie chce xDxDMarq112 pisze:żaneta i mk opanowalyscie ten temat na maxa xD nawet nie chec mi sie tego czytac
Michael Scofield
Zawiesimy plakat u Ciebie w pokoju i będziemy tam wszyscy wycieczki robić...;p
Michael Scofield
takie pilegrzymki... jak do czestochowy