Sara Tancredi
Ale z tym miśkiem śmiesznie wygląda
Tweener
Perfekcyjnie wczuł się w rolę.
Potrafi zagrać T - Baga ! Niejakiego zabójcę, złodzieja, pedofila, gwałciciela [...].
Zazdroszczę mu roli ! T-Bag ma to coś
.
Potrafi zagrać T - Baga ! Niejakiego zabójcę, złodzieja, pedofila, gwałciciela [...].
Zazdroszczę mu roli ! T-Bag ma to coś
T-Bag
hehe swietnie wyszedł na zdjęciu z miśkiem - tak niewinnie? 
a zaś na drugim to nie ma wątpliwości iż jest to nasz T-Bag - jakiego znamy
a zaś na drugim to nie ma wątpliwości iż jest to nasz T-Bag - jakiego znamy
A wiesz, że ja też! Uwielbiam negatywne postacie, a tutaj T-Bag jest dobrym przykłademBluelock pisze:Zazdroszczę mu roli ! T-Bag ma to coś .
Świeżak
psycho dobre żeś zrobił zdjęcie T-Bag z Kubusiem Puchatkiem 
Michael Scofield
ja tez uważam ze to niesamowity aktor! od razu zwrócił moja uwage ;-) w pierwszym sezonie uważałam ze jest taka "perełką" w całej obsadzie bo grał naprawde wspaniale! poprostu nie dało sie oderwac od niego wzroku!
mimo ze jego postac była jaka była, Knepper potrafił zagrac ja tak ze T-Bag stawał sie w moich oczach niemalze uroczy w tym swoim całym zachowaniu
stał wysoko ponad reszta obsady <momentami jak dla mnie bardzo"drewnianej"> teraz jego miejsce u mnie
na podium zajał Fichter
ale cały czas uważam ze warto bylo zaczac ogladac ten serial chociazby ze wzgledu na tego aktora 
Fernando Sucre
haha w sumie częściowo mogłabym się pod tym podpisać ; ). Do teraz tak jest, że jak Knepper pojawia się na ekranie to powoduje mój głupawy uśmiech i nie mogę się doczekać co powie, lub zrobiB... pisze:ja tez uważam ze to niesamowity aktor! od razu zwrócił moja uwage ;-) w pierwszym sezonie uważałam ze jest taka "perełką" w całej obsadzie bo grał naprawde wspaniale! poprostu nie dało sie oderwac od niego wzroku!mimo ze jego postac była jaka była, Knepper potrafił zagrac ja tak ze T-Bag stawał sie w moich oczach niemalze uroczy w tym swoim całym zachowaniu
![]()
stał wysoko ponad reszta obsady <momentami jak dla mnie bardzo"drewnianej"> teraz jego miejsce u mnie
na podium zajał Fichter
![]()
ale cały czas uważam ze warto bylo zaczac ogladac ten serial chociazby ze wzgledu na tego aktora
Michael Scofield
To ja się podpisuję pod podpisującą wcześniej napisanego xD
A ja się zaraz zabieram za Osaczonego, w którym to nasz kochany Robercik gra ^^
A ja się zaraz zabieram za Osaczonego, w którym to nasz kochany Robercik gra ^^
Michael Scofield
no gra graAutumnLeaf pisze:A ja się zaraz zabieram za Osaczonego, w którym to nasz kochany Robercik gra ^^
T-Bag
Racja, ale akcja dzieje sie na okrągło, więc nie ma czasu na nudę; tak jak w filmie "Hitman", gdzie początkowo skupiłam większą uwagę na Robercie niż na samym agencie 47 - wystapił w zaledwie w kilku scenach, ale i tak był świetny
Michael Scofield
mimo tego ze był tylko w kilku scenach i tak błyszczał...specjalnie dla niego poszłam na ten film xDMela0607 pisze:Racja, ale akcja dzieje sie na okrągło, więc nie ma czasu na nudę; tak jak w filmie "Hitman", gdzie początkowo skupiłam większą uwagę na Robercie niż na samym agencie 47 - wystapił w zaledwie w kilku scenach, ale i tak był świetny
Michael Scofield
faktycznie, Robercik umie zwrócić na siebie uwagę widzów, jak mało kto ;-)
Michael Scofield
i ten jego dryg ^^
Michael Scofield
rzeczywiście on ma bardzo specyficzny sposób chodzenia^^ w pierwszym sezonie bujał sie tak czarujaco ;-) hehe, w drugim nie było tego widac raczej ale w trzecim wróciło, chodzi po tym *apartamencie* Lechero jakby płynął 
Michael Scofield
dokładnie ^^ ale w pierwszym sezonie...umierałam jak on szedł...tak kołysał tymi biodrami ^^
Michael Scofield
ja byłam wtedy w trudnym okresie mojego życia i mi sie podobał, bardziej niz Michael czy ktokolwiek inny z serialu ;-)Tanira pisze:umierałam jak on szedł...tak kołysał tymi biodrami ^^
teraz też fajnie sobie pomyka, ale stracił swoj czar przez te włosy:nie dosc ze za długie, to jeszcze ich jakos mniej i ten kolor!!! liczę na to ze sie jeszcze przefarbuje ;-)
Michael Scofield
ja wtedy za nim szalałam. A teraz...to wszystko jakos tak ucichło tak jak sam Teddy...mam nadzieje że jeszcze się rozrusza bo nie moge na niego patrzeć...taki przydupas...
Michael Scofield
sweet Teodoro!!! nie chce go takiego...
Michael Scofield
ja też nie...ma byc twardy wredny i zabójczy ^^
Michael Scofield
no bo to jest T-bag ,a to co teraz widzimy to jest teddy czyli misiu, Theodoro -przydupas, czekam na T-bagaTanira pisze:ja też nie...ma byc twardy wredny i zabójczy ^^
Michael Scofield
chyba wszyscy czekamy...brakuje mi go...
Michael Scofield
jako aktor w PB jest swietny i ma fajną rolę ;] i widziałam go w filmie Love And Sex xD
C-Note
ja Kneppera z kolei widziałam w jednym docinku serialu Nikita.
oczywiście zagrał psychopatę, a jak strzelili mu w głowę to myślałam ze wyrzuce telwizor xD
oczywiście zagrał psychopatę, a jak strzelili mu w głowę to myślałam ze wyrzuce telwizor xD
Mahone
Hmmm... Chciałam zauważyć, że trochę tu błędów maszMahone
Who is the plan?
Scofield 19:21:39
Im working it...
Michael Scofield
tez go tam widziałam xD i w CSI tez xDhbc pisze:ja Kneppera z kolei widziałam w jednym docinku serialu Nikita.
Świeżak
koles swietnie gra
nalezy go podziwiac za realizm z jakim oddaje postac T-Baga
powinien Oscara dostac (wkoncu nie kazdy potrafi tak wywijac jezykiem jak on
)