John Abruzzi
John Abruzzi
Kto chce zniszczyć Wentwortha?

Post autor: KhAn »

Poniedziałek, 27 sierpnia. Wszystkie "cenione" amerykańskie tabloidy na pierwszych stronach zamieszczają zdjęcie Wentwortha Millera i Luke'a McFarlane'a ("Bracia i siostry") z wielce mówiącym podpisem "Nowa para w Hollywood".
To wstęp do dokładnej relacji o ostatniej sobocie, którą, jak się okazuje, przystojniacy spędzili razem. Anonimowy informator (i paparazzi w jednej osobie) wyśledził ich w jednym ze sklepów FedEx Kinko's w Clulver City.
Gdy Went surfował po stronach internetowych. Luke wypytywał o notebooki Toshiby. Potem wypili kawę w Starbucks i odwiedzili galerię sztuki. Spędzili w niej trzy godziny, ale niczego nie kupili. Dzień zakończyli obiadem w In-Out-Burger.
Tydzień później, 3 września, "The National Enquirer" oznajmił: Wentworth Miller zachowuje się jak operowa diva! Z relacji (uwaga!) anonimowego informatora wyłania się portretfaceta zakompleksionego i z pretensjami do całego świata.

- Miller jest skończonym sztywniakiem. Powiedział reżyserowi, że nie życzy sobie żadnych kontaktów ze statystami. Ma swoich asystentów. Wytresował ich tak, by byli na każde jego skinienie. W dodatku łatwo traci nad sobą kontrolę, a wtedy wrzeszczy na wszystkich piskliwym głosem -

twierdzi świadek megabrukowca. Czy jednak wierzyć temu opisowi? Człowiek honoru - Słowo, które najpełniej charakteryzuje Wenta? "Skromny" -wyznała dziennikarce "TV Guide" Sarah Wayne Callies (Sara ze "Skazanego...").

- "Ma wszystkie cechy, których każdy troskliwy ojciec szuka w wybranku swojej córki. Jest rozsądny, opiekuńczy odpowiedzialny. Kelly dodałby jeszcze przystojny"

- tak ocenił kolegę serialowy Abruzzi, czyli Peter Stormare, a tajemnicza Kelly to jego 18-letnia córka z pierwszego małżeństwa.

- Dużo wymaga od innych, ale o wiele więcej sam daje. Kiedyś zadzwoniłem do niego w środku nocy, bo potrzebowałem pomocy. Wsiadł w samochód, przyjechał, pomógł... Zarwał noc, a potem bez słowa skargi, 14 godzin pracował na planie. Funkcjonował dzięki litrom kawy i ciasteczkom czekoladowym -

wspomina Amaury Nolasco (Sucre) i dodaje: - Gdy mama poznała Wenta, stwierdziła, że to człowiek honoru. A nikt nie zna się na ludziach tak jak Camelia Nolasco. Cierpliwy dla fanów, ale przerażony sławą Malkontenci moga oczywiści stwierdzić, że koledzy z planu serialu nie mogą krytykować Millera. Ale, co ciekawe, nie robią tez tego zwykli śmiertelnicy, którzy mieli okazję go poznać.

Natalie(l.18): - Spotkałam Wenta w restauracji w Sydney. Był w towarzystwie. Czekał na zamówione danie. Zgodził się na wspólne zdjęcie. Zdradził, że przyjechał do Australii na wakacje, bo jego siostra mieszka w Melbourne. Był bardzo miły.

Anne (statystka na planie w Dallas) :- Podeszłam do Wenta, który przeglądał skrypt kolejnej sceny, i poprosiłam o wspólne zdjęcie. Powiedział : OK, otoczył ramieniem,a mój mąż zrobił zdjęcie. Jest fantastyczny, o wiele cudowniejszy niz na ekranie.

Jerry (l.37, pracownik stacji benzynowej w Litle Elm) : - Przyjechał zatankować i natychmiast został rozpoznany przez szkolną wycieczkę . Cierpliwie pozował do zdjęć, rozdawał autografy i odpowiadał na pytania. Na koniec podszedł do mnie i ... przeprosił za całe zamieszanie.

Takich relacji jest naprawdę mnóstwo. W wywiadzie dla Metro.co.uk Miller powiedział: - Staram się zawsze być miłym dla fanów. Gdziekolwiek idę, zawsze spotykam kogoś kto zna Michaela Scofielda. To tak, jakbym miał bardzo dużą rodzinę z mnóstwem kuzynów, których jeszcze nie poznałem. Ale sama popularność mnie przeraża.

O szacunku dla fanów świadczy również fakt, że aktor odpowiada na wszystkie listy.

- Pomaga mi moja siostra, ale każdą dedykację na zdjęciu wymyślam i wypisuję sam-

zdradził Went. Konkurencja nie śpi A sugestia homoseksualiźmie?

- Nie, nie jestem gejem. Myśl o posiadaniu żony i dzieci jest bardzo kusząca, ale nie mam teraz na to czasu. Jestem pracoholikiem i w tej chwili wszystko, oprócz pracy, jest na drugim planie. A że ludzie będą mówić o mnie, że spotykam się z jakąś dziewczyną czy chłopakiem? Jest mi to zupełnie obojętne, do póki oglądają serial i akceptują mnie w roli Michaela. W końcu i tak to, co wymyślą o tobie ludzie, odbiega od tego, kim jesteś naprawdę - wyznał Miller.

- Jeśli grasz w hicie, konkurencja spróbuje cię zniszczyć. Musisz mieć grubą skórę, a wierzę, że Went ją ma - twierdzi producent serialu Paul Scheuring.

Źródło: prisonbreak.org.pl
Sara Tancredi
Niektórzy to maja takie problemy że ja jestem w szoku :roll:
Michael Scofield
Michael Scofield
super facet z niego^^ miły skromny...nic dodać nic ująć^^
Masz rację Alice^_~
p__s super avek^^
T-Bag
dziennikarze, media; wymyślą wszystko by tylko sprawić aby czytelnik był zainteresowany gazetą czy też wiadomościami co wydaje mi się bezsensu, ale tak to już jest w swiecie showbiznesu, a przynajmniej wypowiedzi aktorów - przyjaciół z planu jak i fanów są jak najbardziej pozytywne to dlaczego tak bardzo media odbiegają od prawdy? to jest wręcz głupotą; a to iż nie ma żony czy dzieci nie oznacza iż od razu jest pedałem; no litości...
Michael Scofield
Michael Scofield
tutaj jest ważne jedno słowo: BRUKOWIEC, i wszystko jasne...a nawet MEGABRUKOWIEC Oo
Sara Tancredi
oo bardzo dobrze powiedziane AutumnLeaf :lol:
p.s Dzięki :mrgreen:
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Tyle już tych plotek o nim jest i po co to komu :| na www.pudelek.pl ciągle coś piszą a to że jest rozkapryszoną księżniczką (dokładnie taki tytuł miał jeden artykuł) a to co innego. I tak w nic nie można wierzyć bo wszystko może być bujdą.
Michael Scofield
Michael Scofield
pudelek jest straszny, tam tylko żerują na drobnych podknięciach ludzi. Ktoś nie tak kichnie i już go obsmarują... :roll: a na Majkiela to się szczególnie uwzięli
T-Bag
a dlatego, że po PB stał się popularny i rozpoznawalny tak też obejść się bez żadnych plotek na temat tego osobnika było by wielkim błędem, bo przecież każdy fan chce czytać o swoim idolu, ulubieńcu wszystko; nawet jeśli są to bujdy, ale ludzie to czytają i dlatego wymyślają takie bzdury
Fernando Sucre
Fernando Sucre
A ja w ogóle znam dużo haterów bogu-ducha-winnego Millera. Nie wiem czym jest spowodowana ta cała nienawiść do niego - dobra, może gostek zrobi jedną czy dwie miny w całym serialu, ale czy dlatego właśnie powinniśmy go nienawidzić. A może dlatego że jest przystojny? [de facto on jest przystojny - nieważne komu się jaki typ podoba - wentworth ma po prostu regularne rysy twarzy XD]
W dodatku łatwo traci nad sobą kontrolę, a wtedy wrzeszczy na wszystkich piskliwym głosem -
A to mnie znowu rozśmieszyło XD. Wyobrażacie go sobie latającego po planie i piszczącego "Znowu zacięli mnie przy goleniu! Dosyć tego! Nie będę już tu grał! Gdzie mój puder!?"

W każdym razie gościa lubię i zupełnie nic do niego nie mam. A nawet niech se będzie gejem. Nie planuję z nim przecież małżeństwa ;].
T-Bag
Oktarynka pisze: A może dlatego że jest przystojny? [de facto on jest przystojny - nieważne komu się jaki typ podoba - wentworth ma po prostu regularne rysy twarzy XD]
Masz rację; ja preferuję inny typ, aczkolwiek podoba mi się jego spojrzenie
Oktarynka pisze:W każdym razie gościa lubię i zupełnie nic do niego nie mam. A nawet niech se będzie gejem. Nie planuję z nim przecież małżeństwa ;].
Zgadzam sie; zresztą jak dla mnie pozostanie Scofield'em z PB - inteligentny, sprytny, wieczny kombinator; ponieważ jego życie prywatne nie interesuje mnie
Fernando Sucre
Fernando Sucre
Matko nawet jeśli byłby gejem to nie znaczy, że przestałabym oglądać PB :|
Może być nawet kosmitą ale Michaelem jest fajnym i to się nie zmieni ^^
Sara Tancredi
Sara Tancredi
Może byc kim chce, ale musi grac w PB
Michael Scofield
Michael Scofield
fakt, chcąc nie chcąc Went jest przystojny ^^ może niektórym nie podobać się jego typ urody, ale co do oczu to i ja nie mam mu nic do zarzucenia^^ale jednak wolę inne oczęta *cffaniak*
Tweener
Bardzo dużo lasek na Niego leci. Co jak co, ale rolę Scofielda gra bardzo dobrze.
Tweener
Wentworth role Scofilda gra super lepszego by nie znaleźl
w PB musi garć do końca
Byle by sie ten film nie skończył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fernando Sucre
Fernando Sucre
natalios pisze: Byle by sie ten film nie skończył :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mam smutną wieść.
Kiedyś się skończy ;]
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
MS.psycho.. ale to jeszcze dłuuuugo potrwa bo nie sądzę że skończy się na sezonie III...
Świeżak
Świeżak
scofield to gej ;] :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield
długo nad tym myślałeś?
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows
Scofield? Człowieku weź się zastanów.. z filmu wcale nie wynika że jest gejem więc jedynie mógłbyś powiedzieć to o aktorze a ja nie wierze w to że jest gejem. Went.
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”