Michael Scofield
ja bym chy chętnie zobaczył Benicio Del Toro. 
Sara Tancredi
A ja bym zobaczyl Petera Stormare najlepiej w roli jakiegos mafiozo wloskiego pochodzenia...co? to juz bylo?? a to przepraszam

Mahone
może nie do końca zapożyczonego z innego serialu ale chciałabym w końcu zobaczyć tajemniczego guru firmy....
oo.. albo lepiej jakiegoś Voldermorta żeby tam miotał avadą w co tylko się da
albo Murtagha
nie wiem co by tam robił... mógłby nawet sprzedawać lody na rynku w Panamie... obojętnie 
oo.. albo lepiej jakiegoś Voldermorta żeby tam miotał avadą w co tylko się da
albo Murtagha
Michael Scofield
Murtagha widzę jako tajemniczego gościa z Firmy... który pomagałby Alexowimadamebutterfly pisze:albo Murtagha
Mahone
o jaaaaa
tak.. chyba bym z wrażenia w majtki popuściła ...
Murtagh by tam wszystkich swoim smokiem załatwił....
ooo...
albo jeszcze lepiej...
gugu to Galbatorix a Murtagh, Alex i cała reszta to jego podwładni...
no i Murtagh narazie kamufluje się sprzedając w szmateksie i ujawni się dopiero w czwartym sezonie
Murtagh by tam wszystkich swoim smokiem załatwił....
ooo...
albo jeszcze lepiej...
gugu to Galbatorix a Murtagh, Alex i cała reszta to jego podwładni...
no i Murtagh narazie kamufluje się sprzedając w szmateksie i ujawni się dopiero w czwartym sezonie
Mahone
jeszcze by krzywdę zrobił Murtaghowi ( załóżmy że Murtagh chciałby od niego za duzo za kilogram znoszonych skarpetmk95 pisze: Ale ten Chuck Norris nie pasi... za dobry jest^^
Michael Scofield
Murataghowi, Murtaghowi... Jeszcze by cos zrobił Alexowi i co wtedy ;-) Ale Alex by się nie dał^^madamebutterfly pisze:jeszcze by krzywdę zrobił Murtaghowi
Mahone
Alex pokazałby mu długopis z dragami i zaraz Chuck i Alex byliby najlepszymi kumplami 
Michael Scofield
Hehe... Ja bym chciała poznać jakąś osobe z dalekiej przeszłości Michaela... Może jakąs laske jego... Zagrałaby ją jakaś ładna aktorka... 
Michael Scofield
bez takich, bo mnie tu wizje biorąmadamebutterfly pisze:i zaraz Chuck i Alex byliby najlepszymi kumplami
Ale może... ja bym w PB widziała Davida Tennanta^^ ajko jakiegoś informatyka z Firmy
Michael Scofield
Czemu tylko informatyka??!! Ludzie rządzący są ważni!!
Michael Scofield
Bo David mi pasuje do roli takiego informatyka... który odkrył jakiś ważny sekret i zdradzi go Alexowi^^ I jescze jakby nosił okularki... <ómiera>Aglek pisze:Czemu tylko informatyka??!!
Michael Scofield
Heh... To by było fajnie...
Michael Scofield
Czyżbyś widziała go w 'Doc. Who'? On tam miał takie okularki...Aglek pisze:Heh... To by było fajnie...
Michael Scofield
Alez oczywiscie...;p Wprawdzie pierwsza jego rola jaką zobaczyłam to było w Harrym Potterze, ale potem zobaczyłam go właśnie w Dr. Who i bardzo mi się ten serial spodobał!! Głównie z powodu jego roli...;p Niestety leciał w czasie kiedy byłam w szkole a potem jakos zapomniałam, ale mi przypomniałaś... Jakby miał byc informatykiem to raczej troche mniej zawzietą minę przyjąc...;p No i jakoś go scharakteryzują!! 
Michael Scofield
Voldemort moim zdaniem by podkrecał sytuację
jeszcze można by do PB dorzucić Lare Croft i pana i panią smith
byłoby wesoło 
Michael Scofield
Kapitan Jack Sparrow zrobił by porządek z tym całym bałaganem w Sonie. Nawet T-Bag nie dał by rady z Johnem Deppem.
Michael Scofield
hahaha xD uwielbiam gościa xD Johnny jest niesamowity w tym wcieleniuAnia1991_ck pisze:Kapitan Jack Sparrow
Michael Scofield
Ja tez bardzo go lubię. Wyobrażasz sobie go w sonie w tym stroju pirata, ale y sensację zrobił.
Michael Scofield
szczerze mówiąc - to nie xD rozszarpali by go tamAnia1991_ck pisze:Wyobrażasz sobie go w sonie w tym stroju pirata
Michael Scofield
Pewnie chodził by po sonie tym swoim śmiesznym krokiem i sączył rum. w końcu ma ten swój pistolecik do obrony. Kto wie może nawet załapała by się do ekipy uciekającej.
Michael Scofield
On by się wywinął nawet bez ekipy!!
łaziłby pijany od ściany do ściany, aż w końcu natrafił na jakąś dziure w scianie i wyszedł na wolnosc...;p
Michael Scofield
hahaahahaha xD normalnie aż pokazało mi się to przed oczami xD cały Jack Sparrow i jego szczęście xDAglek pisze:łaziłby pijany od ściany do ściany, aż w końcu natrafił na jakąś dziure w scianie i wyszedł na wolnosc...;p
Michael Scofield
Charakteryzacja mogłabybyć taka jak w Who, minus te prążki na garniaku^^ I oczywiście w trampkach^^ I dobrze wiedzieć, że nie tylko ja oglądam Who na tym forumAglek pisze:Jakby miał byc informatykiem to raczej troche mniej zawzietą minę przyjąc...;p No i jakoś go scharakteryzują!!
Ale Sparrow w PB... to było takie... masakryczne ;-)
Michael Scofield
dlaczego. byłoby ciekawie ;] moze jeszcze pana Wonkamk95 pisze:Ale Sparrow w PB... to było takie... masakryczne