Teorie spiskowe^^ Ale jakby razem, we trzech rozgryźli Firmę... Susan, James i cała reszta nie mają szansAnia1991_ck pisze:Ale nam teorie powstają....
Michael Scofield
Michael Scofield
Ja myślę że Michael na pewno nie współpracował by z Kellermanem,wiadomo dlaczego, z Whistlerem też raczej nie. Myślę że Gretchen nie zabije, to by było zbyt proste ;-)
Michael Scofield
dokładnie - zbyt prosta i zbyt.. prymitywna zemsta jak na Scofielda 
co prawda miał chwilę słabości w ostatnim odcinku i celował do Susan, ale długo się zastanawiał. To nie w jego stylu tak po prostu zabić. On się zemści, ale inaczej
co prawda miał chwilę słabości w ostatnim odcinku i celował do Susan, ale długo się zastanawiał. To nie w jego stylu tak po prostu zabić. On się zemści, ale inaczej
Michael Scofield
Znając Micheal'a zrobi jej takie piekło jak jej sie nie śni... To juz nie będzie zabawa... Nawet polubiłam Grethen... Ale jak zabiła Sarę... To mi się odlubiła... ;(
Michael Scofield
Zemści się inaczej, tylko Ciekawe jak? a tak do końca to nie wiadomo czy to ona zabiła Sarę ;-)
Świeżak
ja chce zeby Scolfield dopadł Susan i Whislera pomęczył ich kończąc śmiercią
Micheal jest za miękki. Powinien troche bardziej upodabniac sie do złych charakterów, do bardziej mściwych
Micheal jest za miękki. Powinien troche bardziej upodabniac sie do złych charakterów, do bardziej mściwych
Michael Scofield
ja bym chciała żeby dopadł Susan i Whistlera ..ale jak juz zabijac to ewentualnie Susan w końcu Whistler nic mu nie zrobił takiego złego 
Michael Scofield
Nie zrobił nic złego, ale to przez niego Michael miał kłopoty, Firma porwała Sarę i Lj'a żeby on wyciągnął Whistlera z Sony ;-)
Michael Scofield
Mi się wydaje że James to niezła szycha jest w tej firmie i to on zlecił zabicie sary, jak Michael się o tym dowie to będzie z min krucho.
Michael Scofield
W sumie tak... Ale przez ilu ludzi musiał wcześniej pchać się do Fox River zaczynając to wszystko... Pamiętacie jak Kellerman dziwił się wspólnikowi, ze udało sie tych wszystkich ludzi zmieścić na 2 kartkach! To ma takie korzenie... Sara by żyła gdyby jej w to nie wciągał, ale by jej nie poznał... Za bardzo obwinia Grethen... Zabije ją na 100% Przecież połowa ludzi juz pogięła... Grethen miała swoje 5 minut teraz nadszedł czas na jej śmierć!!
Mahone
Fakt, od początku PB Michael bardzo się zmienił- nie jest już takim spokojnym, opanowanym człowiekiem Całe zycie przewrócił sobie do góry nogami. Ale ja nadal wątpię, czy byłby w stanie zabić człowieke- nawet tego, kogo tak nienawidzi. Najprawdopodobniej Michael zdoła Susan złapać i ją uwięzi, ale robotę wykona ktoś inny, ktoś kto 'nagle zjawi się z pomocą' xD - jak to w serialu bywa.
Michael Scofield
Jego życie już nie wróci do normalności. Po tym wszystkim nie da się już żyć normalnie. Obwinia się o śmierć wszystkich którzy zginęli w wielkim planie "ucieczka" . Nie ma się co dziwić po tym wszystkim on już nie będzie normalnym człowiekiem.
Michael Scofield
Racja , normalnym to chyba już nie będzie, zapamięta to wszystko do końca życia, będzie żył z poczuciem winy za to wszystko co poszło nie tak,za tych którzy zgineli!
Michael Scofield
W drugim sezonie w odcinku Bolshoi Booze gdy ukradł GPS tak mu się wszystko przypomniało, tak się załamał... Ale mimo wszystko Zbyt nienawidzi Grethen aby jej odpuścić... Moze tak jak to Aleexxa ujęł/a (sorka, ale tu nazwy są zdradliwe i nie wiem...;p) ktoś nagle zjawi się z pomocą i zabije! Może Lincol... Albo Whistler się odmieni...
Michael Scofield
obok nazwy jest ikonkaAglek pisze:ujęł/a (sorka, ale tu nazwy są zdradliwe i nie wiem...;p)
Zemsta będzie jak nic! Już nie mogę się doczekać co ten Scofield wykombinuje
Michael Scofield
Od tego odcinka gdzie ukradł GPS wiele sie zmieniło stał się innym facetem twardym, ale równie inteligentnym.
Michael Scofield
dzieki agulec!! Ja tu się musze połapać...;p Racja... Nie miał wyboru... Inaczej wszystko by zaprzepaścił!!
Świeżak
Michael od dziecka miał trudne życie - śmierć matki, odejście ojca itd i nie chciał stracić Lincolna i jak wiemy zrobił wszystko żeby wyciągnąc go z więzienia pociągając przy tym śmierć niewinnych ludzi.
Lincoln Burrows
Tak... Np.Sarę, więc jakoś się zemści na tej Susan.... No może nie zabije, ale coś zrobi,....xDKolosa pisze:pociągając przy tym śmierć niewinnych ludzi.
Michael Scofield
pewnie ją zabije!!;p Jak pierwszy raz próbował to mu się tak Sara przypomniała, że nie potrafił! Ale trocho ochłonie to ją zabije... Biedny Michael... Już myślał, że się uda... Pojadą do Panamy i będą żyć długo i szczęśliwie a tu bum, Susan B. 
Michael Scofield
Właśnie ta scena kiedy Michael celował do Gretchen,pokazała że nie jest w stanie zabić, i nie zrobi tego..hmm..coś zrobi ale zabić?? Na pewno nie ;-)
Michael Scofield
On chyba nie chciał jej strzelić w plecy i się wydaje. Jakby stała przodem to może by i strzelił.
Michael Scofield
Myslisz, że chce zrobić to twarzą w twarz??
Michael Scofield
Według mnie, chce jej spojrzeć prosto w oczy. Ale jej nie zabije. To by było takie... nie w jego stylu^^Aglek pisze:Myslisz, że chce zrobić to twarzą w twarz??
Świeżak
Nie sądzę, że Michael kiedykolwiek kogoś zabije. On nie ma takiego charakteru, by to zrobić, niezależnie od krzywd, jakie mu wyrządzono. Dopuszczam też możliwość, że może będzie w jakiś sposób starał się zmienić tych ludzi, pokazać, że wybrali złą stronę (oczywiście nie wykluczam śmierci Gretchen, czy Jamesa). Wierzę, że nie dojdzie do otwartej wojny między Braćmi, a Firmą. Dla mnie to nie w stylu głównego bohatera i nie w stylu Prison Break w ogóle.