Michael Scofield
Oglądacie go? co o tym sadzicie? ;-)
Michael Scofield
Oglądałem kilka odcinków, ale jakoś mnie nie przekonał, nie wiem po prostu nie ciekawi mnie ;-)
Michael Scofield
ja oglądałam Czesia przez jakis czas w tamtym roku, dopiero gdy zdobywał popularnosc i musze przyznac ze bardzo go polubiłam...hehe xD specyficzny humor, czasami tak płytki i debilny, ze masakra xD ale ogolnie mozna sie poziac z tych karykaturalnych postaci...^^
chociaz ostatnio coraz bardziej denerwuje mnie ta "czesiomania"- wszyscy nasladują jego głos...
a w jednej chwili dzwoni 5 telefonów z dzwonkiem...:"ona nie ma wacka.."
chociaz ostatnio coraz bardziej denerwuje mnie ta "czesiomania"- wszyscy nasladują jego głos...
Michael Scofield
no to jest wnerwiające.ale jako taki pomysł to fajnyB... pisze:chociaz ostatnio coraz bardziej denerwuje mnie ta "czesiomania"- wszyscy nasladują jego głos... a w jednej chwili dzwoni 5 telefonów z dzwonkiem...:"ona nie ma wacka.."
T-Bag
Władcy moch to najlepsza bajka jaka mogli stworzyc polacy moze jest prosta nie jest takiej animacji jak np.shrek ale i tak ja wszyscy kochaja a Czecha to juz wogole super postac!
Michael Scofield
o tak
czesio wymiata
ogladalem kazdy odcinek, chcoc ta nowa seria nie jest najlepsza
fakt czesiomania troche edenerwouje ale ogolnie jest good ;d
Michael Scofield
a która postac najbardziej lubicie, no poza Czesławem? xD
z tej smietanki^^?
z tej smietanki^^?
Michael Scofield
to są jakieś serie..? oO ja oglądałam kilka.. kilkanaście odcinków i zawsze się naśmiałam xD Czesio jest najlepszy, nie ma co xD i ten jego głos. Dobra jest też ta ich nauczycielka pani Frau xD jak dobrze pamiętam^^ też ma dobry głos i akcent xD ogólnie miło wspominam tą ..bajkę :]
Michael Scofield
pani Frau jest boska xD cudownie z rosyjskiego zalatuje ^^
Michael Scofield
o tak pani Frau jest przeboska i to jej zaciaganie takze xD
i w ogole Anusiak, Maslana...no elita xD
i w ogole Anusiak, Maslana...no elita xD
Michael Scofield
'dzieeeeen dooobryyyy'
ja ogolnie lubie to ogladac ^^ czasami humor mi poprawia.. stwórcy tego muszą być symaptyczni.
Ogólnie to jest świat przedstawiony oczami dziecka..
Czesio wymiata ^^
- ona nie ma wacka !
ja ogolnie lubie to ogladac ^^ czasami humor mi poprawia.. stwórcy tego muszą być symaptyczni.
Ogólnie to jest świat przedstawiony oczami dziecka..
Czesio wymiata ^^
- ona nie ma wacka !
C-Note
Oglądam, ale sporadycznie, jak znajde czas, ale nie powiem, wciąga:) Pani Frau i higienistka the best.
Michael Scofield
Oglądam każdy odcinek. Zawsze rozśmiesza.Najlepsze teksty tam mają. Najbardziej to Anusiak wymiata z tymi swoimi tekstami politycznymi.
Michael Scofield
takie postacie które lubie to Czesio,Maślana,higienistka i miś przekliniak
misiu jest genialny xD
Mahone
mnie tam się podobaja....
chociaż nie przepadam za "czesiomanią" ... kolega z którym mam zaszczyt siedzieć na lekcjach cały czas zapodaje tym czesio-slangiem...
nieźle wkurza 
hmn... a jakiś wasz ulubiony odcinek?
mnie rozbroiły mikołajki, oglądalismy je z klasą i nauczycielem który brechtał się całą bajkę więc brecha była podwójna...
chociaż nie przepadam za "czesiomanią" ... kolega z którym mam zaszczyt siedzieć na lekcjach cały czas zapodaje tym czesio-slangiem...
hmn... a jakiś wasz ulubiony odcinek?
mnie rozbroiły mikołajki, oglądalismy je z klasą i nauczycielem który brechtał się całą bajkę więc brecha była podwójna...
Michael Scofield
Nie dobijaj mnie ;-) U mnie cała klasa tak robi. Ale serial jest naprawdę spoko...madamebutterfly pisze:chociaż nie przepadam za "czesiomanią" ... kolega z którym mam zaszczyt siedzieć na lekcjach cały czas zapodaje tym czesio-slangiem...
Michael Scofield
Mnie się "Gigant" podobał...;p W klasie u mnie moda juz minęła, ale było głosno!! Teraz to modny jest "Jozin z Bazin" Moje kumpele na okrągło to śpiewają!! Ale czesio i tak lepszy!! ;p
Sara Tancredi
Włatcy móch jest moim ulubionym serialem po Prison Break'u!! Mogliby zrobić odcinek, że taka niby parodia Prison Break :]Czesio Scofield
Anusiak-Lincoln
Konieczko-Abruzzi :O
a Maślana - T-Ba, p.Higienistka dr.Tancredi czyli Sara. Ale była by brechta :] tylko ich pudłem "Fox River" była by szkoła!!
a Maślana - T-Ba, p.Higienistka dr.Tancredi czyli Sara. Ale była by brechta :] tylko ich pudłem "Fox River" była by szkoła!!
Michael Scofield
Heh... Chłopcy dostaliby kare i musieli zostać w szkole po lekcjach, a w telewizji bedzie leciał ich ulubiony program... Ten o tych komandosach!! I oni będą uciekać ze szkoły aby go obejrzeć...;p
Michael Scofield
tak xD fany był odcinek taki..parodia serilai m.i.n :Klan:,"Czterej pancerni i pies" xD Higienistka myslała ze wszystko to nie prawda xDxD
Tweener
dzisiejszy odcinek byl calkiem fajny
polecam!
T-Bag
A mi najbardziej sie podobał odcinek jak cala klasa czesia zbierala ziemniaki .,i jak sie chlopacy w tym odcinku upili 
Michael Scofield
Heh... Wykopki... To był fajny odcinek...;p móndial też był niezły... Iskra opole...;p
Michael Scofield
OO iskra opole tez
mam to na komorce
jeszcze slawne "dzien doobry"
albo "alleluja" 
jeszcze slawne "dzien doobry"
Michael Scofield
Iskra Opole taak xDMarq112 pisze:OO iskra opole tez
jeszcze "Ekskumancja" była dobra xD