T-Bag
no wiesz jeśli jest dobry scenarzysta, który ma całkiem realną wyobraźnię i reżyser, który potrafi nieźle oczarować widza swoim klimatem to wszystko można... na razie wydaje mi się iż jest dobrze, ale przecież jakiś umiar powinien być
Świeżak
A ja mam nadzieje że będzie 4 sezon ..jestem uzależniony od tego serialu i tak żadko lecą odcinki że nie wiem co robić przez ten czas
POZDRO
POZDRO
Fernando Sucre
Dlatego ja oglądam też inne seriale (standardowo na kompie) żeby tylko na jednym nie jechać ^^
Świeżak
moim zdaniem odpowiedz zalezy od tego jak sie rozwinie i zakonczy 3 sezon
, poczekamy zobaczymy czym ciekawym zaskoczy nas jeszcze 3 sezon 
Tweener
Ja jestem jak najbardziej na nie. Cóż, zginęła moja ulubiona bohaterka serialu, więc nawet 3 sezonu nie będzie mi się oglądało tak miło jak 2 poprzednie.
Michael Scofield
jak dalej będą jechać z takim hardkorem tak dla mojego serduszka to jest hardkor ^^, to ja już podziękuję za kolejny sezon. Albo może i nie...hehe...
Tweener
4 sezon na pewno będzie. Jak dla mnie kolejny sezon by w niczym nie przeszkadzał. Zawsze ktoś chętnie PB będzie oglądał. Tylko niech to zrobią z sensem. Jakieś nowe ciekawe schematy ;p.
Michael Scofield
żeby tylko nie było siedzą w więzieniu uciekają siedzą w więzieniu uciekają....
Tweener
No, dokładnie, reżyser(zy) powinien(powinni) pomyśleć nad jakimś ciekawym i nowym scenariuszem.
Fernando Sucre
Czy to "na pewno" oznacza na pewno czy tylko Twoje przypuszczenia? Bo zaczyna mnie to niepokoić powoli...Bluelock pisze:4 sezon na pewno będzie.
Tweener
a ja sie z pania zgadzamBle pisze:Zaznaczyłam nie, ponieważ ustosunkuję sie do słów 'co za dużo, to nie zdrowo'
C-Note
Cieszę sie, że ktoś podziela moje zdanieNatalie pisze:Ble napisał/a:
Zaznaczyłam nie, ponieważ ustosunkuję sie do słów 'co za dużo, to nie zdrowo'
a ja sie z pania zgadzam
Lincoln Burrows
powinien.. a potem 5 6 7 i do końca świata. poza PB nie ma co oglądać zupełnie 
Fernando Sucre
Tak całe nasze życie będzie oczekiwaniem na kolejny wtorek kiedy to można nowy odcinek PB ściągnąć. Ale by było przerąbane jakbym jako 98-letnia staruszka nie zobaczyła już 18 odcinka z 89 sezonu...Sebastian66i6 pisze:powinien.. a potem 5 6 7 i do końca świata. poza PB nie ma co oglądać zupełnie
Michael Scofield
Ja zaznaczyłam nie.
Myślę, że za długo by to się ciągło.
Ten film wywiera na mnie takie emocje, jakbym przezywała to na własnym ciele.
Choć, nieukrywam, iż jesli by stworzyli 4 sezon ogladałabym rowniez.
pozdrawiam :*
Myślę, że za długo by to się ciągło.
Ten film wywiera na mnie takie emocje, jakbym przezywała to na własnym ciele.
Choć, nieukrywam, iż jesli by stworzyli 4 sezon ogladałabym rowniez.
pozdrawiam :*
Michael Scofield
no własnie.. [?]Ms_psycho pisze:Czy to "na pewno" oznacza na pewno czy tylko Twoje przypuszczenia? Bo zaczyna mnie to niepokoić powoli...Bluelock pisze:4 sezon na pewno będzie.
rowniez zaczelo mnie to niepokoic.
Michael Scofield
jeżeli tylko nie zdmuchną mi Alexa to chrzanię kiepską fabułę, niedociągnięcia czy głupie błędy w serialu, siadam i oglądam go tylko dla Fichtnera.O. takie moje zdanie decyzja itepe.
Świeżak
coz, zaznaczylem: nie wiem, chociaz chyba bardziej jestem za nie, bo to nie jest w koncu moda na sukces 
Sara Tancredi
Ja nie mam nic przeciwko
tylko żeby to miało jakiś sens
tylko żeby to miało jakiś sens
Michael Scofield
oj jasne niech tam tylko gra Alex i michael..i jak dla mnie może być nawet 1000 sezonów(
) no może przesadzam ale ...4 sezony...to tak w sam raz...
Michael Scofield
o i to jest odpowiedź ^^ ja bym jeszcze Kneppera dodała i jedziemy z 4 sezonem ^^ i niech mnie ludzie ochrzaniają na maxa, a ja swoje powtarzać będę 
Lincoln Burrows
Ja ochrzanie !!! Dominic Purcell musi być !!!!
Lincoln Burrows i ta jego mina ahhh;D
Świeżak
ci od scenariusza chyba mają ich dużo skoro niby ma być ten 4 sezon ..
ale mimo wszystko mogłoby sie to juz zakończyć w tym sezonie
ale mimo wszystko mogłoby sie to juz zakończyć w tym sezonie
Ostatnio zmieniony 2007-11-06, 18:27 przez alicek02, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Sebastian66i6, drże se strachu xD
dobra, niech jeszcze Dom wskakuje na wózek i jedziemy z tym koksem ;P
dobra, niech jeszcze Dom wskakuje na wózek i jedziemy z tym koksem ;P
Lincoln Burrows i ten jego brak min xDLincoln Burrows i ta jego mina ahhh;D
Świeżak
Zaznaczyłem tak,ponieważ jest to najlepszy serial jaki ogladalem i mógłby jeszcze troche potrwać.