Rozumiem. Czyli będzie 1 łeeee ;pBle pisze:Moja intuicja powiedziała mi, że jeśli tylko sie pouczysz, to dostaniesz więcej niż 1Ms_psycho pisze:Zapytaj się swojej intuicji czy dostane pałe w pon. z fizyki ;p
Fernando Sucre
Tweener
Michael z Sara tez sie tylko umawiali na piwo;pKhAn pisze:Jaki tam romans my się tylko umawialiśmy na piwko
Ostatnio zmieniony 2007-10-13, 22:18 przez Natalie, łącznie zmieniany 2 razy.
C-Note
Oni umawiali się na zastrzyki...Natalie pisze:Michael z Sara tez sie tylko umawiali na piwo;p
Fernando Sucre
Zastrzyki miały przenośny sens ;pBle pisze:Oni umawiali się na zastrzyki...Natalie pisze:Michael z Sara tez sie tylko umawiali na piwo;p
C-Note
Ludzie czy coś dziś ciekawego w TV będzie? 
Fernando Sucre
Właśnie patrzyłam w gazetę (LOL) i nic ciekawego nie ma.mahones pisze:Ludzie czy coś dziś ciekawego w TV będzie?
Ocean's Eleven na TVN chyba jeśli jeszcze nie oglądałeś ^^
John Abruzzi
No i co z tegoNatalie pisze:Michael z Sara tez sie tylko umawiali na piwo;pKhAn pisze:Jaki tam romans my się tylko umawialiśmy na piwko
T-Bag
no właśnie, a chyba to nic złego? tylko tak; po znajomości, ale o zastrzykach lepiej nie wspominajcie, ostatnio mam z nimi dużo do czynienia 
C-Note
Zastrzyki są ble...
C-Note
Oglądałem już kilka razy, ale wczoraj też obejzałem.Ms_psycho pisze:Właśnie patrzyłam w gazetę (LOL) i nic ciekawego nie ma.mahones pisze:Ludzie czy coś dziś ciekawego w TV będzie?
Ocean's Eleven na TVN chyba jeśli jeszcze nie oglądałeś ^^
Fernando Sucre
Ja też xD
A nudziło mi się a lubię takie filmy ^^
A nudziło mi się a lubię takie filmy ^^
Fernando Sucre
Ja mam ostatnio faze na Tarantino, ale tylko na te filmy co mogę patrzeć, więc Kill Bill i spółka. Fajne to jeeest. ; D
T-Bag
Ocean's Eleven: Ryzykowna gra
Mój pierwszy film jaki dostałam na VHS i w dodatku był tzn. jest orginalny!!!
i jakby go tu nie lubieć? dwójka gorsza, ale jedynka bardzo mi się podobała
TARANTINO rządzi!!! Uwielbiam jego filmy; mimo iż widziałam tylko kilka to cały czas staram się nadrabiac! DEATH PROOF; kolejny hit
Mój pierwszy film jaki dostałam na VHS i w dodatku był tzn. jest orginalny!!!
i jakby go tu nie lubieć? dwójka gorsza, ale jedynka bardzo mi się podobała
TARANTINO rządzi!!! Uwielbiam jego filmy; mimo iż widziałam tylko kilka to cały czas staram się nadrabiac! DEATH PROOF; kolejny hit
Fernando Sucre
Ale ponoć druga część nie była taka super. Właściwie sama (brzydkie słowo) niepierdalanka, jak to określiła moja mama. Ale walki w jego filmach też mają swój urok, aż się dziwię, że tak sądzę 8D
T-Bag
masz na myśli "Planet Terror"?
Toż to dlatego było takie świetne, bo to już dzieło Rodriguez'a, a to było wręcz tak głupie, że aż dobre; mi się podobają tego typu filmy; masakra, kicz, trupy, jakieś zombie, babka co zamiast nogi ma karabin; nie no wymiata!
w taki oto sposób działa wyobraźnia tych dwóch panów!
Toż to dlatego było takie świetne, bo to już dzieło Rodriguez'a, a to było wręcz tak głupie, że aż dobre; mi się podobają tego typu filmy; masakra, kicz, trupy, jakieś zombie, babka co zamiast nogi ma karabin; nie no wymiata!
Tweener
piateczka dziewczyny;D
tez uwielbiam Tarantino, oczywiscie najbardziej podoba mi sie Pulp Fiction, z milion razy chyba widzialam ten film i nadal mi sie nie znudzil:D w ogóle lubie wszystkie filmy w których Tarantino maczal paluszki. Ogladal ktos ,,From Dusk Till Dawn''??? Wyczepisty film.
a co do Death Proof, fajny filmik;D Zdziwiłam się jak Kurt Russell dostał wp****** na końcu, ale draniowi należało się! Ta dziewczyna w różowej bluzce to jest moją idolką, nie dlatego że fruwała na masce samochodu, a dlatego że podniosła jakąś metalową rurę i pojechała dokopać Russellowi.
I miło tez było popatrzeć na wykrzywiony ryj Tarantina;P
tez uwielbiam Tarantino, oczywiscie najbardziej podoba mi sie Pulp Fiction, z milion razy chyba widzialam ten film i nadal mi sie nie znudzil:D w ogóle lubie wszystkie filmy w których Tarantino maczal paluszki. Ogladal ktos ,,From Dusk Till Dawn''??? Wyczepisty film.
a co do Death Proof, fajny filmik;D Zdziwiłam się jak Kurt Russell dostał wp****** na końcu, ale draniowi należało się! Ta dziewczyna w różowej bluzce to jest moją idolką, nie dlatego że fruwała na masce samochodu, a dlatego że podniosła jakąś metalową rurę i pojechała dokopać Russellowi.
I miło tez było popatrzeć na wykrzywiony ryj Tarantina;P
Ostatnio zmieniony 2007-10-15, 01:56 przez Natalie, łącznie zmieniany 1 raz.
T-Bag
Niestety nie widziałam "From...", ale miałam okazję ostatnio obejrzeć "Cztery pokoje" - dla mnie rewelacja; tutaj Tarantino tylko uświadomił mi w tym iż z niego jest naprawdę porąbany facet - co mi się podoba; no tak, ale przyznam iż "Death Proof" w stosunku do "Planet Terror" jest o wiele spokojniejszy; wiadomo w tym pierwszym jest kilka drastycznych (za mocno powiedziane, ale jeśli ktoś widział to wie o co mi chodzi) scen, ale jednak to już nie to samo co w filmie Rodriguez'a; tu to już jest naprawdę zwariowana atmosfera
a Tarantino nie ma wykrzywionego ryja!
John Abruzzi
Ja z Tarantino to oglądałem Pulp Fiction, Wściekłe Psy, Jackie Brown, Kill Bil 1 i 2. Wszystkie filmy były zarąbiste i teraz tylko musze te dwie nowości załatwić. Jedna to Rodrigeza a druga Tarantino 
Tweener
Fernando Sucre
Te, a on jest tym takim... co ma hopla na punkcie stóp i blondynek XD.
Tweener
...na punkcie stóp i Umy Thurman
C-Note
Co tam jak tam? co dziś ciekawego powiecie? 
T-Bag
No tak, facet przystojny nie jest, ale nie to jest najważniejsze, bo przecież to w jaki sposób przedstawia nam całkiem świetny, a jakże dziwny świat! Facet ma naprawdę zniewalająco wyobraźnie skoro tworzy tak dobre filmy!Natalie pisze:ma, ma....zakazaną mordę
blondynek? a to moze zostanę jego muzą; w końcu coś pozytywnego widzę w tym kolorzeOktarynka pisze:Te, a on jest tym takim... co ma hopla na punkcie stóp i blondynek XD.
Fernando Sucre
Kill bill<3
Oglądałam też Sin City Tarantiono i także b. fajny ;-)
T-Bag
Tarantino? A nie Rodriguez'a?!Ms_psycho pisze:Kill bill<3