Michael Scofield
Tak po scenarzystach to można się wszystkiego spodziewać. Michael w sumie już zabił człowieka i to był dla nas wielki sok a co dopiero jak by zabił Grethen z zimną krwią.
Tweener
E tam zabił... samo się zawaliło hehe
Michael Scofield
No nie tak samo przecież jakby nie wyjął tej śrubki to było by w porządku. Ale nie miał innego wyjścia, nie mamy mu tego za złe.
T-Bag
pewnie ze odnajdzie ale jest za dobry zeby ich zabic ale kto wie moze to zrobi?
Michael Scofield
Przypomniała mi sie sytuacja z 1 sezony. Jak miła wydać Fibacacciego wspólnikowi Abruzziego, ale zwabił go w pułapkę.
Teraz też coś takiego wymyśli żeby ich nie zabić a ukarać.
Teraz też coś takiego wymyśli żeby ich nie zabić a ukarać.
Michael Scofield
Zgadzam się z AnGi!! Micheal bardzo kochał Sarę... Nie umie zniesć widoku Grethen za to, że ją zabiła! Mozliwe, że Grethen się zmieni... Widzieliście jak sie patrzyła na Linca i LJ'a... Jak go przyprowadziła do tej budki i LJ powiedział mu, że ona jest stuknięta zabijając tak Sarę... Chyba chce normalnie zyć, ale znów zaczynając jakąś sprawę z Mahone i Whistlerem chyba nie skończy z pracą...
Ja myślę, że dorwie ich, ale nie zabije. Dla mnie on nie potrafi zabijać
Michael Scofield
Bo on za miękki jest^^Pam pisze:Dla mnie on nie potrafi zabijać
Ale według mnie, on dopadnie Gretchgen i ją zabije. Jamesa nie będzie w stanie.
Michael Scofield
Jamesa nie ma powodu za co zabić. Na pewno nie zabije więcej osób niż to konieczne.
Alexa napewno nie tknie jakby chciał go zabić to nie uciekał by z nim z Sony. Chyba wybaczył mu już śmierć ojca i zrozumiał że on to robił dla ukochanych osób.
Alexa napewno nie tknie jakby chciał go zabić to nie uciekał by z nim z Sony. Chyba wybaczył mu już śmierć ojca i zrozumiał że on to robił dla ukochanych osób.
Michael Scofield
Co do Alexa się nie wypowiadam, bo wszyscy wiedzą, jakie jest moje zdanie. Jak ktos nie wie, to niech popatrzy na podpis ;-) A Jamesa mógłby chcieć zabić choćby za to, że go okłamał. Że się okazało, że jest z Firmy.
Michael Scofield
Nie Michael nie zabija z tak błahego powodu jak kłamstwo. W jego głowie kłębi się teraz zemsta na Susan i tego będzie się trzymał bez względu na wszystko.
Michael Scofield
Będzie się tego trzymał, dopadnie Susan i co potem? Wróci do Lica i LJ-a i założą ten sklep dla nurków? Takie to by było naciągane ;-)
Michael Scofield
Nie mi o tym mówić tylko scenarzystą. Ale jedno jest pewno nie spocznie póki nie zemści się na Susan. Robi to dla sary żeby pomścić jej śmierć.
Michael Scofield
Nie da się ukryć, że to główny motyw. Ale na pewno ciężko będzie Susan przeżyć. Jeśli przeżyje zemstę wściekłego MichaelaAnia1991_ck pisze:Robi to dla sary żeby pomścić jej śmierć.
Michael Scofield
Z nim nie ma sans nawet jakby wzięła mnóstwo ludzi do obrony on i tak ją przechytrzy. Za tępa jest na jego inteligencje. Udowodniła to akcją w muzeum.
Michael Scofield
Ona po prostu ma za niski poziom inteligencji. Nie jest głupia, ale za mało sprytna. Michaelowy poziom ma tylko Alex^^Ania1991_ck pisze:Za tępa jest na jego inteligencje.
Michael Scofield
tak. Alex od razu się domyślił że on będzie ścigał Gretchem a ona jeszcze chyba na to nie wpadła. bawet nie widziała że on do niej celował z broni. Ale będzie miła zaskok 
Michael Scofield
No ja nie wiem, czy on taki miły będzie ;-) Ale według mnie, Alex będzie pomagał zemścić się Michaelowi na SusanAnia1991_ck pisze:Ale będzie miła zaskok
Michael Scofield
to czy będzie pomagał zależy od tego co zaproponuje mu Gretchen. Swoją drogą to Alex znowu ryzykuje rodziną wiążąc się z Firmą. On chyba wymyśli coś innego, nie wydaje mi się chce na nowo powtarzać przygodę z firmą.
Michael Scofield
hmm.. ja myślę, że Alex będzie się mścił na firmie, a Michael na Susan i w ten sposób nieświadomie połączą swoje siłymk95 pisze:według mnie, Alex będzie pomagał zemścić się Michaelowi na Susan
Michael Scofield
O to mi chodziło. Dzięki Agulec. Ty zawsze uzupełniasz moje nudne wywody
Ale Alex związał się z Firmą daltego, że może myślał, że Firma może pomóc w jego procesie. Znaczy się, uniewinnić. Ale to nie o tym temat ;-)
Michael Scofield
świetna teoria z tą zemsta na firmie. Będą działać razem a jednak osobno. No to jak to się sprawdzi to po firmie zostaną już tylko wspomnienia.
Michael Scofield
Biedna Firma^^ A później się okaże, że K-man żyje i im będzie pomagałAnia1991_ck pisze:No to jak to się sprawdzi to po firmie zostaną już tylko wspomnienia.
Michael Scofield
w sumie, to Scofield też ma powód by mścić się na firmie za ojca.. za to, że mu go zabrała, że musiał odejść i takie tam^^
nieźle nam idzie wymyślanie teorii
...niech już robią ten Prison
nieźle nam idzie wymyślanie teorii
...niech już robią ten Prison
Michael Scofield
O jakby do tego Kellermana dorzucić to już będzie trzech wspaniałych. Ktoś kto siedział w tym przez wiele lat na pewno zaraz to rozgryzie. Ale nam teorie powstają....