Świeżak
Świeżak
Re: 3x03 Call Waiting

Post autor: MatiKIng »

Wbluew - lol. Człowieku jak sie nie da? Oczywiscie, ze sie da, zobaczylem, ze na moim screenie nic nie widac bo zapisujac jako .jpg wybralem najlepsza jakosc, co spowodowalo nieznacznie zwiekszenie ostrosci, a w tym przypadku poskutkowalo przyciemnieniem obrazu - sprawdzalem. "Magiczny przycisk".... wypowiedzi 13 i 14 latkow sa czasem takie zabawne. Dziekuje adminowi za pochwale ;-) widac kto tu racjonalnie mysli. Zauwazylem, ze wiekszosc dziewczat, malolatek nie dopuszcza do siebie naglych zwrotow akcji, oni wrecz zyja tym co sie dzieje na ekranie... :-D Woja10 - nastepny, jak bardziej przerazony? przeciez wtedy okazal by swoje wszystkie emocje i kazdy widz domyslilby sie ze zobaczyl cos niecodziennego np glowe. Co, mial piszczec? :570: Przeciez to kawal chlopa, siedzial na krzesle lektrycznym wiec, nie takie przezycia ma za soba...
Tweener
Tweener

Post autor: Natalie »

piszczacy Lincoln, chcialabym to zobaczyc;]
Tweener
Tweener

Post autor: Mazowszanin »

Właśnie zaczołem ogladać...Pewnie kolejny super odcinek będzie :)
Ble
C-Note
C-Note

Post autor: Ble »

Linc wyrażający emocje... to byłby dopiero odjazd... :P
Tweener
Tweener

Post autor: szponnn »

Myślmy pozytywnie, moze w pudełku jest plecak z 5 milionami doclów :mrgreen:
JOKE ;-) Ja myślę że nikt z was nie zgadł co jest w pudełku, to by było załatwe. To co jest w pudełku na 100% zaskoczy każdego z nas. A 3 sezon trzyma klimat, myślałem że bedzie gorszy a tutaj zapowiada się na coś naprawde dobrego. 8-) Peace!
Lincoln Burrows
Lincoln Burrows

Post autor: Sebastian66i6 »

w pudełku jest na 100% jakaś cześć syna Lincolna !!!! to jest to "ostrzeżenie" od Susan za to co Linc zrobił !! ależ wy nie myślicie...
Świeżak
Świeżak

Post autor: olguska13 »

A ja mam nadzieje że oni chcą publiczność w ten sposób zyskać. Podam głupi przykład ale to szczegół Doda powiedziała ze rozstaje się z Majdanem zeby sprzedać płyte tu może być podobnie... tylko że to było by takie tanie :-/ a w pudełku mam nadzieje jest właśnie częsć Veronicy bo w odcinku w ktorym ją zabili wynosil (agenci ) jakieś worki myśle ze z poćwiartowaną veronica ... brutalne ale możliwe :lol: a jesli sara umarła to PB traci wiernego fana... :-(
Świeżak
Świeżak
Aneta

Post autor: anecia8210 »

dokladnie zgadzam sie, ze jesli sara umarla, to ten serial traci publicznosc..spodziewałam sie tez czegos gorszego po 3 sezonie, ale zapowiada sie super...jak zawsze nie moge sie doczekac kolejnych i ogladam kilka razy dziennie:) p.s za duzo wolnego mam czasu:)i dlatego !
T-Bag
T-Bag
Re: Aneta

Post autor: Mela0607 »

anecia8210 pisze:dokladnie zgadzam sie, ze jesli sara umarla, to ten serial traci publicznosc..
mnie na pewno nie straci, dlatego iż już nie ma Sary; przecież aż tak bardzo ważnej roli nie odgrywała; jedynie to iż pomogła Scofield'owi nic po za tym, no i wzieła udział w wątku miłosnym, a jest tyle dobrych postaci dla których warto jednak nie zaprzestawać oglądania następnych odcinków
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Ms_psycho »

Dla ludzi, którzy oglądali serial dla wątku miłosnego traci sens a tym samym nie będą go oglądać. Myślę, że znajdą się takie osoby, ale większość zostanie przy PB. Ja też po 10 min. po obejrzeniu ostatniego odcinka tak się wkurzyłam, że jedyną myślą było "Koniec z tym serialem" ale przecież tu nie chodzi o Sarę tylko o adrenalinę związaną z ich ciągłymi ucieczkami i przecież człowiek który zaczynał oglądać ten serial w pierwszych odcinkach, robił to po to, aby zobaczyć jak im się uda. I tak jest teraz.
T-Bag
T-Bag

Ms_psycho pisze:ale przecież tu nie chodzi o Sarę tylko o adrenalinę związaną z ich ciągłymi ucieczkami i przecież człowiek który zaczynał oglądać ten serial w pierwszych odcinkach, robił to po to, aby zobaczyć jak im się uda. I tak jest teraz.
No własnie! Zresztą; gdybym ja miała skończyć z serialem to by już to się zakończyło na Abbruzzi'm; ale tego nie zrobiłam; faceta mi jest szkoda (i to bardzo) aczkolwiek chodzi o przygodę spędzoną przed TV, a to iż już nie ma naszego ulubieńca nie wyklucza tego iż nie możemy oglądać dalszych odcinków serialu
Fernando Sucre
Fernando Sucre

No i trzeba to ludziom uświadomić.
Wydawałoby się, że w tym filmie ulubieńcem wszystkich powinien być Michael a tutaj każdy ma innego ^^
T-Bag
T-Bag

masz rację i dlatego te forum utrzymuje się na wysokim poziomie; dzięki licznym dyskusjom, ponieważ każdy kogoś innego lubi, a gdyby wszyscy byli za Michael'em to wtedy nie było by bardzo intensywnej jak i ciekawej wymiany zdań :P
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Post autor: Oktarynka »

hmm, ale tak zawsze jest. Jak ktoś jest fanem Harrego Pottera, to nie samego Pottera, a Malfoya, Snape'a... Jak Naruto to wiadomo...nie naruto tylko Kakashi XD. Tak samo jest tutaj.
(trochę offtopujemy, nie uważacie XD?)
Gdy wybierałam forum, uznałam, że te będzie najlepsze i nie myliłam się. Fajnie się gada, mili ludzie, nie narzekam ;)
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Oktarynka pisze:hmm, ale tak zawsze jest. Jak ktoś jest fanem Harrego Pottera, to nie samego Pottera, a Malfoya, Snape'a... Jak Naruto to wiadomo...nie naruto tylko Kakashi XD. Tak samo jest tutaj.
(trochę offtopujemy, nie uważacie XD?)
Gdy wybierałam forum, uznałam, że te będzie najlepsze i nie myliłam się. Fajnie się gada, mili ludzie, nie narzekam ;)
Faktycznie, wolę Malfoya a nigdy o tym nie myślałam ;p

(offtop na maxa, ale to by z tego tematu trzeba 3/4 postów usunąć, może tym razem nam się jeszcze uda xD, ale trzeba z tym skończyć)
Ja także czuję fajniejszą atmosferę na tym forum, na innych to wszyscy się zlewają a liczą się tylko "cwaniaki z forum" a tutaj tak miło każdy z każdym może sobie tam o czymś popisać ;-)
Świeżak
Świeżak

Post autor: Pencilina »

Czy ktos zauwazył pewną niezgodnośc co do zdjęcia Sary z polaroida? :> Zdjęcie niby jest jedno a tak naprawdę są ich dwa. Kiedy Linc wyciąga zdajecie z koperty Sara jedno oko ma całkowicie przysłonięte włosami. Kiedy Linc pokazuje to zdjęcie Michaelowi przystawiając je do siatki Sara dalej ma przysłonięte oko, następnie kiedy Michael bierze zdjęcie widać cała twarz Sary. Linc przecież dał Michaelowi to zdjęcie bo Michael oglądał je klika razy w sonie. W ujęciu w którym linc rzuca na kanapę pijanego Sucre na stoliku widać ze ma zdjęcia LJa i Sary. Bałagan troche w tym 3 sezonie.
Świeżak
Świeżak

Post autor: PokemonAdvanced »

spox odcinek :) wogule skazany jest spox :m
T-Bag
T-Bag

nie żebym się czepiała, ale zauważyłam iż dla Ciebie każdy odcinek, aktor, postać są "spox", a może byś jednak coś więcej na dany temat napisał? Bo ciągle czytać iż ktoś lub coś jest "spox" troszkę przytłacza...
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

jaki ten Whistler rózowy w tym odc na twarzy, a podczas spotkania z Sofia ma jakby *wypieki*^^
w ogole wszyscy maja w nim dziwnie zmieniona cere taki np Alex podczas rozmowy z Raulem hyhyhy wyglada conajmniej dziwnie ;-) z jego piegami(???)^^

hehehe a teee zaloty Bellicka do tego obdarzonego *nadzwyczajnymi walorami* męzczyzny :-D : " Pisztasziooo, it's a beautiful name..." błehehehe fajne to było :-D
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: Tanira »

B... pisze:hehehe a teee zaloty Bellicka do tego obdarzonego *nadzwyczajnymi walorami* męzczyzny :-D : " Pisztasziooo, it's a beautiful name..." błehehehe fajne to było :-D
no przecie to było boskie ^^ czyzby sie zakochał xD
Michael Scofield
Michael Scofield

no przecie to było boskie ^^ czyzby sie zakochał xD
co sie dziwisz? taki lachon^^

13 minuta- boska muzyczka w tle
36 min mw w polowie- szczyt spocenia Whistlera na nosie :-D :-D :-D

prosze o nastpeny odc bo jak dostrzegam takie rzeczy to oznaka ze zle ze mna! ;-)
Michael Scofield
Michael Scofield

och no co chcesz xD poci sie jak cholera xd ja to za pierwszym razem zobaczyłam xd
Michael Scofield
Michael Scofield

ja nie bo na niego wiekszej uwagi nie zwracałam^^ a teraz z nudów analizuje szczególy każdej sceny ;-)

bosheee i ten jego mendowaty czy tam szujawaty usmiech w scenie rozmowy z Alexem! Przesłuchanie se urządził, na miejscu Alexa bym wstała i go uprzejmnie pogoniła ;-) Wyrozumiały ten mój *hero* momentami :-P
Michael Scofield
Michael Scofield

kocham ten usmiech! Kocham ten usmiech!! xD
on jest cudowny gdy sie tak usmiecha...boshe on jest w ogole cudny ale wtedy najbardziej ^^
Michael Scofield
Michael Scofield

nie no były momenty gdy usmiechał się ładniej, tu był za cwany w tym uśmiechu i mnie tym denerwował ;-)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon III”