Michael Scofield
Hmmm...całkiem dobrze ^^ zobaczymy jak będzie za 2 godziny xD jak narazie mam chwilkę przerwy ^^
T-Bag
Dobrze jak zwykle zresztą tylko do 13 lekcje tylko potem nauka od za.... nauki 
John Abruzzi
Michael Scofield
do kitu. nie chce mi się z niczego cieszyć. nie mam siły. źle spałam. w ogóle nie spałam. słońce mnie razi. zasłonki za krótkie. kkuźwa nooooooo
Michael Scofield
byle do końca tygodnia wytrzymać.. później to już z górki. Ogólnie jest dobrze.
Jestem szcześliwa, cieszę się jak głupia, a nie powinnam. Bynajmniej nie z powodu jego.
Jestem szcześliwa, cieszę się jak głupia, a nie powinnam. Bynajmniej nie z powodu jego.
Michael Scofield
tak jakos dennie xD
musze sie pochwalic ze dostałam dzis pierwsza jedynke w historii mojej nauki w CG i to z religii
haha xD bosko mi z tym xD
i matura była prosta...^^ oj no poki co jest niezle...tak do 17 potem juz bedzie coraz gorzej...
nienawidze poniedziałków...ciezko wbic sie w rytm
musze sie pochwalic ze dostałam dzis pierwsza jedynke w historii mojej nauki w CG i to z religii
i matura była prosta...^^ oj no poki co jest niezle...tak do 17 potem juz bedzie coraz gorzej...
nienawidze poniedziałków...ciezko wbic sie w rytm
Michael Scofield
nawet dobrze ale zaraz do kościoła...a tak i sie strasznie chce że...
a dół nie przeszedł.nawet nie ma kto pocieszyć...
Michael Scofield
eee.. dobrze! nawet bardzo^^ tylko nie wiem czemu xD pewnie niedługo mi przejdzie 
ktoś wiedział, gdzie musi uderzyć ^^ 
uuuu... taki Prisonowy*Madziula* pisze:dostałam spóźniony prezent na dzień kobiet
Tweener
nie najgorzej pogoda dziś piękna była tylko dołuje mnie myśl że w piątek do szkoły i stos zadań trzeba zrobić a chynci nie ma 
Michael Scofield
sliczne Madziula xD:*
cos mi sie pogorszyło^^
ojciec mi działa na nerwy, z reszta kto mi na nie nie działa^^
nie lubie poniedziałków...
cos mi sie pogorszyło^^
ojciec mi działa na nerwy, z reszta kto mi na nie nie działa^^
nie lubie poniedziałków...
Michael Scofield
nie przeszło mi xD czuję się jeszcze lepiej
zacieszam się dzisiaj cały dzień nawet na widok krawężnika xD la la la... chyba mi odbiło xD
Michael Scofield
najprawdopodobniej xDxDagulec pisze:zacieszam się dzisiaj cały dzień nawet na widok krawężnika xD la la la... chyba mi odbiło xD
A ja się czuje chora...i od jutrzejszego dnia zależy... całe moje zycie
T-Bag
HM...dzien byl super wiec dobre bylo samopoczucie ale napisalem <bylo>bo trzeba o 4 30 wstac ;-)
Michael Scofield
Dziś w miarę dobrze,pogoda super to i nastrój ;-)
John Abruzzi
na boże narodzenie dostałam żurawieagulec pisze:uuuu... taki Prisonowyktoś wiedział, gdzie musi uderzyć ^^
tylko to dla mnie TYLKO przyjaciel... a on chciałby czegoś więcej i mnie to wkurza...
Michael Scofield
oj jak ja dobrze wiem o co Ci chodzi :] i jakie to uczucie^^*Madziula* pisze:tylko to dla mnie TYLKO przyjaciel... a on chciałby czegoś więcej i mnie to wkurza...
Michael Scofield
Dobrze trochę nie wyspany ale ogólnie to spoko 
Michael Scofield
źle źle źle ostatnie zaliczenie aaa od tego zależy wygląd dzisiejszego wieczoru aaa źle
Michael Scofield
jestem chora...zaraz brata zaprowadzić który drze sie na cały blok...
Michael Scofield
Beznadziejnie. Moja klasa odstawiła dzisiaj numer w stylu: "Ściągnij bluzkę! Ściągnij bluzkę!". I inne głupie texty. Przez moją kochaną klasę zaczęłam inaczej patrzyć na noże w kuchni.
Michael Scofield
przestań aj Cię bardzo prosze.mk95 pisze:Przez moją kochaną klasę zaczęłam inaczej patrzyć na noże w kuchni.
a ja sie czuje coraz gorzej... choroba mnie dobija...
Michael Scofield
Łączę się z tobą w cierpieniu. Nie martw się, choroba minie.Xaneta pisze:a ja sie czuje coraz gorzej... choroba mnie dobija...
Michael Scofield
mk nie przejmuj sie :* wspieram cie moralniemk95 pisze:Beznadziejnie. Moja klasa odstawiła dzisiaj numer w stylu: "Ściągnij bluzkę! Ściągnij bluzkę!". I inne głupie texty. Przez moją kochaną klasę zaczęłam inaczej patrzyć na noże w kuchni.
[ Dodano: 2008-03-11, 15:28 ]
a na te noze to ci woglole zabraniam patrzec bo zadzwonie do mamusi i powiem wszystko xD
Michael Scofield
Wiem... czuję wsparcie twoich dobrych fluidów, płynących do mnie z monitoraMarq112 pisze:wspieram cie moralnie
A skąd będziesz miał jej numer?
Michael Scofield
juz mama mi przyniosła jakieś leki z apteki. ale nie białe tabletki xD cholinex i cos do psikania do gardła... humor poprawiony dzięki Tobie skarbie ;] No i dzieki Markowi i Kevinowi xDxD dajcie wym mi spokój z ta nauką xDmk95 pisze:Łączę się z tobą w cierpieniu. Nie martw się, choroba minie.