Sara Tancredi
Mnie jakos najbardziej wciagnelo Miami. Ale Nowy Jork tez jest bardzo dobry. Las Vegas ogladalem kiedys nawet z zainteresowaniem (bylem wtedy mlody chlip...
) ale jak w ktoryms odcinku pojawily sie elementy science-fiction to sobie dalem spokoj.
C-Note
oczywiście, że CSI Miami najlepsze 
Michael Scofield
Moim zdaniem CSI NY jest jednym z lepszych.. Oczywiście podziw dla aktorów grających.. świetnie im do idzie. Fabuła i niektóre wątki to po prostu mistrzostwo.. uwielbiam to oglądać.
Michael Scofield
zgadzam sie z Niunia, dzisiejszy odc powalający, nie ogladałam go wczesniej, a co pomyslec skoro sa jeszcze ciekawsze, NY przebija inne serie dziesieciokrotnie ;-)
John Abruzzi
moim też xD ma najlepszych wg mnie aktorów (ale to już czysto subiektywna ocenaniunia pisze:Moim zdaniem CSI NY jest jednym z lepszych..
Michael Scofield
o tak dzisiejszy odcinek to mistrzostwo.. Strasznie mi się spodobał..
A jak Mac wspominał o swojej żonie.. to aż się wzruszyłam.
Zacznę chyba ściagać po kolei odcinki.. w ostatnim czasie uwielbiam to oglądac.
A jak Mac wspominał o swojej żonie.. to aż się wzruszyłam.
Zacznę chyba ściagać po kolei odcinki.. w ostatnim czasie uwielbiam to oglądac.
Michael Scofield
hyhy ja też oglądałam^^ i chyba będę już pilnować, żeby nie przegapić kolejnych.
Michael Scofield
Teraz to ja wiem, że warto oglądać ten serial.. kiedyś traktowałam go z przymrużeniem oka.. a tymczasowo nie mam zamiaru opuścić następnych odcinków.. szczególnie NY ^^
Zagłosowałam na Miami 
Po pierwsze bo Horatio jest dobrym gliną i jak malo kto łapie zbrodniarzy... Poza tym niektóre jego teksy sa zabójcze
A po drugie bo gra tu kilku przystojniaków
Po pierwsze bo Horatio jest dobrym gliną i jak malo kto łapie zbrodniarzy... Poza tym niektóre jego teksy sa zabójcze
A po drugie bo gra tu kilku przystojniaków
Ostatnio zmieniony 2008-03-05, 14:39 przez Pam, łącznie zmieniany 1 raz.
Sara Tancredi
Wiedzialem ze o czyms zapomnialem
Nie obejrzalem wczorajszego odcinka a z tego co piszecie wnioskuje ze chyba duzo stracilem 
Michael Scofield
Ja jestem wierna Miami uwielbiam Horatio ... i wogóle cała ekipa jest tam świetna
wczoraj ogladałam NY tez dobre ale to nie to samo co Miami ;-D
wczoraj ogladałam NY tez dobre ale to nie to samo co Miami ;-D
Sara Tancredi
Jestem tego samego zdania. NY jest bardzo dobre ale wg mnie nie dorownuje klasie Miami. Moze dlatego ze do Miami jest szerszy dostep 2 odcinki tygodniowo zagwarantowane , NY leci rzadziej o gorszej porze (czwartek 22, wczoraj znacznie sie juz to poprawilo) a nie orientuje sie w programie AXN wiec tam nie ogladam. Reasumujac dla mnie gorą Miami.patus1905 pisze: NY tez dobre ale to nie to samo co Miami ;-D
Michael Scofield
Racja... mozę jakby NY leciało częściej też by mi się spodobało..ale Miami ahhh uroki tego miasta, te wspaniałe widoki, mokmentami az egzotyczne pejzaże...a Ny tylko bruk i przepych... ;-D
Michael Scofield
i *gładki* latynoooos, eh jak ja lubie takich egzotycznych, poki co jednak NY jest bezkonkurencyjne dla mnie ;-)patus1905 pisze:ale Miami ahhh uroki tego miasta, te wspaniałe widoki, mokmentami az egzotyczne pejzaże
Michael Scofield
nom jak jest przerwa na reklamy to potem zawsze pozachwycać się mozna trochę ;Ppatus1905 pisze:ale Miami ahhh uroki tego miasta, te wspaniałe widoki, mokmentami az egzotyczne pejzaże
Lincoln Burrows
zagłosowałam na Miami, bo w serialu kryminalnym wzięłam NY, a oba są extra
T-Bag
CSI: Miami na przedzie jednak sądze, że gdyby w niedziele leciało NY to to by było na przedzie 
Sara Tancredi
I to jest najwiekszy problem CSI New York - albo nie leci wogole , albo od swieta(Polsat) a jesli juz to na kanale ktory nie jest dostepny we wszystkich sieciach kablowych(AXN).
Michael Scofield
najlepiej sobie ściągnąć
T-Bag
Najlepiej ściągać ale jak 300 Mb mi się ściąga 3 godziny i wtedy neta nie mogę używać
to przecież koszmar ^^ dlatego zostane przy Miami 
C-Note
Wahałam się, ale wybrałam NY. Chociaż..teraz oglądam Miami...Sama nie wiem które lepsze.
C-Note
Proste, że Miami 
John Abruzzi
ja sobie ściągam NY
mam już 1 sezon, ściągam 2 i 3
w wakacje usiądę i nie będą mogli oderwać mnie od laptopa 
Michael Scofield
a ja dostanę w prazencie xD Skarbie ty mi nieba uchylasz...
Michael Scofield
czekaj, poczta strajkuje >< ale czatuję i jak przestaną to ślę ;*