Tweener
witaj Piotrze 
Witamy 
Michael Scofield
Witamy Piterku 
Mahone
też witam... 
T-Bag
TEZ WAS WITAM ! idziekuje za tak ciepłe przyjecie ;-)
Lincoln Burrows
witam też Ciebie....=)=)
Michael Scofield
my zawsze ciepło witamy^^ czasami nawet gorącopiotras003 pisze:idziekuje za tak ciepłe przyjecie
Lincoln Burrows
aż się poparzyłamn xDxD
Sara Tancredi
No coz troche jednak zwlekalem z tym ale w koncu trzeba cos napisac
Lepiej pozno niz pozniej ;-) A wiec mam na imie Mariusz , mieszkam w ok 80 tys. miescie w Wlkp.
Interesuje sie sportem (pilka nozna, skoki , nie pogardze tez biathlonem , zuzlem,narciarstwem alpejskim,F1)grami komputerowymi, muzyką , motoryzacją , lubie dobre filmy. Innym moim zainteresowaniem jest kryptozoologia (ktos z was wie o co chodzi??
) Na co dzien chodze do szkoly (to ci zaskoczenie...) a wolny czas ktorego za wiele nie mam lubie spedzac na tym forum. ;-)
Lincoln Burrows
witamy witamy .....=)=)=)
Michael Scofield
Witam, witam. A kryptozoologia to takie cuś o szyfrach? Wiem, jestem genialna 
Lincoln Burrows
tak/... aż za bardzo xDxD
Sara Tancredi
No raczej nie bardzo.mk95 pisze:A kryptozoologia to takie cuś o szyfrach?
Tweener
Witam John Abruzzi A co do krypto zoologi to chyba coś o istnieniu wymarłych zwierząt czyż nie ?
Lincoln Burrows
ja coś słyszałam,.....
Sara Tancredi
No to juz blizejRadekk11 pisze:A co do krypto zoologi to chyba coś o istnieniu wymarłych zwierząt czyż nie ?
Tweener
obiło mi się to gdzieś o uszyJohn Abruzzi pisze:No to juz blizej
John Abruzzi pisze:W kazdym razie zdaje sobie sprawe ze to malo popularne zainteresowanie
Może i mało popularne ale najważniejsze że Ci sie podoba
Sara Tancredi
No to swieta prawda ale wiesz zawsze fajnie byloby pogadac z kims kogo to samo interesuje wymienic sie spostrzezeniami , pogladami itp.Radekk11 pisze:Może i mało popularne ale najważniejsze że Ci sie podoba
Lincoln Burrows
napewno znajdziesz kogoś o tych samych zainteresowaniach.... Ja tem osobiście nie wiem co mnie ingeresuje i nie wiem kim chcę być w przyszłości i powiem Ci, że nie ma nic gorszego xD
Sara Tancredi
Ja tez nie mam jakichs sprecyzowanych planow na przyszlosc a jestem pare lat od Ciebie starszy. I wiesz co - wcale sie tym nie przejmuje i Ty tez sie nie przejmuj.Bellatoris pisze: nie wiem kim chcę być w przyszłości i powiem Ci, że nie ma nic gorszego xD
Sara Tancredi
Ja tez bym chcial ale sie zobaczy co los przyniesie...ok koniec tematu bo offtop faktycznie taki ze..Bellatoris pisze:się nie przejmuję, ale chciałabym wiedzieć, co chcę robić..... Dobra ale nie róbmy tu offtopu xD
Michael Scofield
joł^^
a zatem lepiej pozniej niz pozniej i ja Cie witam xD
ciekawe zainteresowania, po czesci pokrywaja sie z moimi, ale ta krypto...to jednak nie moja działka^^ dawno dawno temu miałam fiola na punkcie dinozaurów, to było takie małe uzaleznienie (jak teraz forum
i PB) i tyle luznych powiazan z tym,
ale to było dawno i nieprawda
a zatem lepiej pozniej niz pozniej i ja Cie witam xD
ciekawe zainteresowania, po czesci pokrywaja sie z moimi, ale ta krypto...to jednak nie moja działka^^ dawno dawno temu miałam fiola na punkcie dinozaurów, to było takie małe uzaleznienie (jak teraz forum
ale to było dawno i nieprawda
Lincoln Burrows
raczej prawda skoro o tym mówisz xD
Sara Tancredi
Widze ze nie tylko ja takie cos przechodzilemB... pisze: dawno dawno temu miałam fiola na punkcie dinozaurów,
T-Bag
John Witamy ^^