Michael Scofield
hmmm...chyba interesuje się piłką nożną...i skokami na pewno ^^ ulubiony bohater: John?^^ iii zadaje zagadki w grach, więc to chyba jedno z jego hobby ^^
Michael Scofield
Ałtumn uwielbia jesień i Dannego. A i jeszcze makaron. Ma 2260 postów, w pewnym opku jest żoną Alexa, ma prześliczny podpis. I ma 20 lat i bardzo dobre zdanie na temat mojej pisaniny ;-)
Lincoln Burrows
mk95.... Jest w moim wieku, chociaż troszkę mlodsza xD Kocha Alexa i ma cudny avek.... Jest vipem.... (kurczę, jak ja Ci zazdroszcze) Ma małą siostrę... (3 miesiące niee??) Nie rozumiam jej podpisu *tępol* xD Jest miła i pisze boskie opowiadania....
Michael Scofield
Ekhem... trza sprostować. Ja nie do końca jestem taka miła
, a w podpisie chodzi o to, że jest wybór między moimi ulubionymi pairingami. Kiedyś był jeszcze Salex(Alex+Sara), ale po 3 serii...
Bellatoris am rangę C-Note, jest baaaaardzo miła, niedługo będę w jej wieku (13 latek
) i ma prześliczną sygnę ;-)
Bellatoris am rangę C-Note, jest baaaaardzo miła, niedługo będę w jej wieku (13 latek
Michael Scofield
Ja na początku chciałabym podziekować kochanej B... ;***
jestes wspaniała.. :*
A teraz mk95, ma 12 lat, jest zza zasłonki ^^, i oczywiście nie zapomniałam o jej wspaniałym talencie..
uwielbiam czytać jej wiersze.
Dołączyła do nas 12 stycznia.. aktualnie jest w randze Johna
Jej ulubioną postacią jest Alex
jestes wspaniała.. :*
A teraz mk95, ma 12 lat, jest zza zasłonki ^^, i oczywiście nie zapomniałam o jej wspaniałym talencie..
Dołączyła do nas 12 stycznia.. aktualnie jest w randze Johna
Jej ulubioną postacią jest Alex
Michael Scofield
niunia ma ciocię w Poznaniu ^^ chodzi do Kinepolis i uwielbia Majkiela xD
ma 1326 postów. Ślicznie wychodzi na zdjeciach i ma wspaniały podpis :* Robi świetne avatary tylko ostatnio sie nie chwali nimi ^^
ma 1326 postów. Ślicznie wychodzi na zdjeciach i ma wspaniały podpis :* Robi świetne avatary tylko ostatnio sie nie chwali nimi ^^
Michael Scofield
Tanira, inaczej Ann, mieszka w Poznaniuuu.. i kiedys pojde z nią do kina xD
robi świetne avatarki, pisze wspaniałe opowiadania.. Jest śliczna,i wierna od początku do końca Panu Vanc'owi ^^
ma najwięcej postów.. i jest z nami odkąd pamiętam
robi świetne avatarki, pisze wspaniałe opowiadania.. Jest śliczna,i wierna od początku do końca Panu Vanc'owi ^^
ma najwięcej postów.. i jest z nami odkąd pamiętam
T-Bag
niunia Prześliczna 15 latka
pochodząca z Krainy Marzeń, jest najlepszym Modem na świecie i ma 1327 postów. Ma blond włosy i jest fanką Michaela
Jej Hobby to psychologia, fotogragia, muzyka i sport.
Sara Tancredi
Handcannon5, ma 14 lat. Jest na forum juz dlugo od 18.09.07r. Zbliza sie do 500 postow wiec niedlugo bedzie VIPem. Jest ze Szczecina. Ma range Lincolna Burrowsa. I przed chwila zgadl moją prosciutka zagadke 
T-Bag
Tak do końca to ja jestem aktywny od stycznia ^^John Abruzzi pisze:Handcannon5, ma 14 lat. Jest na forum juz dlugo od 18.09.07r. Zbliza sie do 500 postow wiec niedlugo bedzie VIPem. Jest ze Szczecina. Ma range Lincolna Burrowsa. I przed chwila zgadl moją prosciutka zagadke
Sara Tancredi
Ok zapamietamHandcannon5 pisze:Tak do końca to ja jestem aktywny od stycznia ^^
Michael Scofield
John Abruzzi, dołączył do nas 19 lutego.. ma na swoim koncie 194 postów i aktualnie jest w randze C-not'a. Jego ulubionym bohaterem jest John.. lubi zadawać zagadki ^^
Miły i sympatyczny, mam nadzieję, że za niedługo stanie się tak jak reszta - zielony ^^
Miły i sympatyczny, mam nadzieję, że za niedługo stanie się tak jak reszta - zielony ^^
Michael Scofield
Niuń jest moderatorem, pochodzi z Krainy Marzeń (gdzie to?), korzysta z Mozilli. Poza tym ma 1341 postów i rangę Michael Scofield. Jest jedną z najnormalniejszych fanek Michaela i ja kocham:*
Sara Tancredi
Dziekuje bardzo ;-) aa postaram sie niedlugo do Was dolaczyc ;-)niunia pisze:Miły i sympatyczny, mam nadzieję, że za niedługo stanie się tak jak reszta - zielony ^^
niunia, swietna , uwielbiana przez ogól Pani moderator
Lincoln Burrows
John Abruzzi ma rangę C-Note.... Dołączył w lutym i ma już sporo postów (269) Ma bardzo fajny podpis =)=)
Michael Scofield
Bellatori.Jolanta K.mieszka w Samborowie.Dzisiaj urodził jej sie brat 
Lincoln Burrows
zwiechu wczoraj!! xD
Xanetka..... Ma 12 lat.... Jest upierdliwa, nieznośna i kochana xDxD To tylke =)=)
Xanetka..... Ma 12 lat.... Jest upierdliwa, nieznośna i kochana xDxD To tylke =)=)
Michael Scofield
Bellatoris ma już 13 lat. Lubi Sarę i pewnie Michaela. Robi śliczne avki. Ma 449 postów na koncie i rangę Lynka.
Lincoln Burrows
mk95 pisze boskie wiersze... Kocha Alexa (nie do końca ją rozumiemxD) Ma fajną sygnę i avek..... MA duzio postów (czego jej zazdroszczę....)
Michael Scofield
Jak można nie rozumieć mojej fascynacji Boskim... ;-) A av mam śliczny
Bellatoris ma już 450 postów, niedługo będzie zielona. Nazywa się Jolanta (jeśli mnie skleroza nie łapie) i doszła do nas 5 lutego 2008 roku. I ma opublikować swoje wiersze
Bellatoris ma już 450 postów, niedługo będzie zielona. Nazywa się Jolanta (jeśli mnie skleroza nie łapie) i doszła do nas 5 lutego 2008 roku. I ma opublikować swoje wiersze
Sara Tancredi
Bellatoris ma 13 lat. Dolaczyla do grona forumowiczow 2 tyg przede mna. Ma range Lincolna Burrowsa. Juz niedlugo bedzie kolejnym czlonkiem klubu zielonych. 
Lincoln Burrows
oh jak miło...... Ktoś docenia moją przyszłą zieloność xD
John Abruzzi lubi Johna xD Ma 279 postów, czyli sporawo jak na to ile siedzi na forum..... Ma rangę C-Note.....
John Abruzzi lubi Johna xD Ma 279 postów, czyli sporawo jak na to ile siedzi na forum..... Ma rangę C-Note.....
Michael Scofield
Bellatoris (ile można jedną osobę opisywać?) jest baaardzo miła i jest siostrą Żanetki. Co prawda nie biologiczną....
Mahone
mk95...
ma 12 lat (niedługo 13...) bardzo lubi Alexxa... jest vipem, pisze boskie wiersze ogólnie jest bardzo miłą osóbką.. niedawno ścęła sobie włoski...
( napisała że fascynuje się bosskim
)
ma 12 lat (niedługo 13...) bardzo lubi Alexxa... jest vipem, pisze boskie wiersze ogólnie jest bardzo miłą osóbką.. niedawno ścęła sobie włoski...
Lincoln Burrows
madamebutterfly, jest moją siostrą.... siedzi za mną z laptopem na moim biórku xD
Libi Susan i ma 378 postów xD
Libi Susan i ma 378 postów xD