C-Note
Nom i jest git dzięki. Również Życzę miłego spędzenia czasu. Na forum mogę wpaść pod wpływem alkoholu więc ostrzegam.

T-Bag
oj to pewnie będzie w nocy, a mnie już nie będzie, a szkoda; przynajmniej wiecie gdzie mnie szukać, będę w tym czasie tańcować 
C-Note
Wczoraj u mnie w szkola były lekka biba no wiecie dyska, ale i tak nie poszedłem bo zawszę się tam nudze więc nie ma po co chodzić. 
T-Bag
w szkole? tzn. gimnazjalista? jej a już pijesz? no nie ładnie
Fernando Sucre
Wybierać się gdzieś?
haha dobry żarcik... mam tak przerąbany weekend i tyle roboty, że nawet mi się jutro wstawac nie chce
haha dobry żarcik... mam tak przerąbany weekend i tyle roboty, że nawet mi się jutro wstawac nie chce
T-Bag
przerąbany weekend? nie zartuj! przecież w końcu są dwa dni odpoczynku 
Fernando Sucre
No własnie w moim przypadku odpoczynku zero. Nawet nie będę wymieniać, co muszę w ten weekend zrobić ;|
T-Bag
jeśli chodzi o szkołę; to nią najmniej się przejmuję, bo przecież nie można tylko "kuć"; no może nie cieszy mnie fakt iż cały dom na mojej głowie, więc przynajmniej zleci mi ten czas na sprzątaniu, a później impreza no i niedziela i znów koniec weekendu
a Ty co uczyć się będziesz?
C-Note
Mela0607 piję od czasu do czasu, przewaznie jak jest jakas okazja itp. ;-)
T-Bag
hehe taak; teraz to się tak mówi (pisze), a to jednak takich okazji jest więcej? 
C-Note
Hehe Proste. :->
John Abruzzi
Normalnie alkoholicy
jak ja się gorsze przy was
ja w weekend nic nie bede robił no może coś się poucze bo wkońcu w tym roku szkolnym czeka na mnie w maju matura i trzeba ją jakoś zdać. A tak mi się nie chce uczyć.
C-Note
Ciebie Khan nie da się chyba bardziej zgorszyć... 
T-Bag
a pamiętaj złość urodzie szkodzi 
a ja nie piję; żeby nie było
może okazyjnie... ale mniejsza z tym
dobrze, ze jestem w technikum; jeszcze mam ponad dwa lata nauki no i maturka
okej pobyłam i zmiatam do sprzątania
a ja nie piję; żeby nie było
dobrze, ze jestem w technikum; jeszcze mam ponad dwa lata nauki no i maturka
okej pobyłam i zmiatam do sprzątania
John Abruzzi
A skąd Ble wiesz czy mnie się nie da bardziej zgorszyć
hehe 
Mela ty się tak o moją urodę nie martw bo ja taki piękny jestem, że szok<narcyz>

Mela ty się tak o moją urodę nie martw bo ja taki piękny jestem, że szok<narcyz>
C-Note
KhAn, będe trzymać za ciebie kciuki powodzenia, żebyś zdał. ;-)
Fernando Sucre
Przypomnieliście mi o mojej stercie zadań =="
Buuuuuu
Buuuuuu
T-Bag
KhAn, ale ja się martwię, no chyba, że to źle?
C-Note
Moja intuicja mnie nigdy nie zawodziKhAn pisze:A skąd Ble wiesz czy mnie się nie da bardziej zgorszyć hehe
Fernando Sucre
Zapytaj się swojej intuicji czy dostane pałe w pon. z fizyki ;pBle pisze:Moja intuicja mnie nigdy nie zawodziKhAn pisze:A skąd Ble wiesz czy mnie się nie da bardziej zgorszyć hehe
John Abruzzi
Ja się cieszę, że tak się martwisz o mnie:*:* dziekuje ci bardzoMela0607 pisze:KhAn, ale ja się martwię, no chyba, że to źle?
T-Bag
nie ma za co, zresztą dbać trzeba skoro stawiasz piwko
(jesli jest to aktualne)
John Abruzzi
Jak najbardziej piwko aktualne
tylko powiedz kiedy a wpadam do ciebie i pijemy ile wlezie 
T-Bag
hmm... powiedzieć nie powiem, ale mogę napisać, chociaż musiałabym jednak znaleźć jakiś wolny termin w kalendarzykuKhAn pisze:tylko powiedz kiedy a wpadam do ciebie
lepiej nie, ja już po jednym gadam głupoty, a co dopiero po kilkuKhAn pisze:i pijemy ile wlezie
C-Note
Moja intuicja powiedziała mi, że jeśli tylko sie pouczysz, to dostaniesz więcej niż 1Ms_psycho pisze:Zapytaj się swojej intuicji czy dostane pałe w pon. z fizyki ;p