Świeżak
Jak myślicie? Czy Micheal Scolfield dopadnie Susan B. i Whislera ?? I czy Wyrówna rachunki z firma? czekam na odpowiedzi...
Ostatnio zmieniony 2008-03-06, 15:08 przez M. Scolfield, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Uważam że ich znajdzie to dla niego żaden problem, ale jak ma zabić to tylko Grethen nikogo więcej. Tylko po to szuka Susan. Alex niczym nie zawinił, a jakby chciał by się mścić za ojca to już by to robił.
Świeżak
No wiesz potem jak znajdzie tą Gretchen, to na pewno dowie sie, że Mahone z nimi pracuje... Ale nie wiem....
Michael Scofield
Myślę że Michel spodziewał się że Alex wróci do poprzedniego życia, ale nie jest mordercą zabije tylko Grethen żeby pomścić śmierć ukochanej.
Michael Scofield
jestem pewna że Michael dopadnie Gretchen no , ale nie wiem czy bedzie zdolny do zabicia z zimną krwią. Pewnie się zemści : wpakuje ją do więzienia czy cós ale na pewno jej nie zabije
Michael Scofield
Też mam wątpliwości co do tego że on tak po prostu ja zastrzeli. Teraz przepełnia go wściekłość, ale nie wiadomo czy aż taka że zabije.
Sara Tancredi
Jestem tego samego zdania. Chec zemsty raczej w tym wypadku przegra ze zdrowym rozsadkiem. Michael jest za sprytny zeby tak poprostu zabic. On wymysli cos innego.patus1905 pisze:wpakuje ją do więzienia czy cós ale na pewno jej nie zabije
Świeżak
No wiecie... Ja też tak myślę, ale odpowiem śpiewająco
"Wszystko sie moze zdarzyc..."

"Wszystko sie moze zdarzyc..."
Michael Scofield
Myślę tak samo i aż mnie ciekawość zżera co on może wymyślać. Odstawiam że wrobi ją w coś i wsadzi do więzienia, żeby zobaczyła jak to jest.
Sara Tancredi
Tez tak bym obstawial. Na pewno jest to bardziej prawdopodobne niz to ze ja zabije.Ania1991_ck pisze:Odstawiam że wrobi ją w coś i wsadzi do więzienia, żeby zobaczyła jak to jest.
Michael Scofield
Już przed muzeum miał opory, ale to mogło być z tego powodu że nie chciał jej strzelić w plecy. Chociaż bardzo możliwe że nie mógł się przełamać by zabić. Kolejna odcinki będa na prawdę emocjonujące.
Michael Scofield
Dopadnie to raczej za mocne słowo, na pewno dojdzie do konfrontacji między nimi ale na pewno Michael ich nie zabije, może ktoś inny ale na pewno nie Michael!
Michael Scofield
o_O widze ze jak wszyscy zaznaczylem ze znajdzie ale nie zabije xD bo tak mi sie wydaje 
Michael Scofield
ta rozmowa tak naprawde to nic nie mówi...M. Scolfield pisze:sama rozmowa w tym barze Mahone'a z Whislerem wszystko mowi...
CO DO TEMATU TO OCZYWISCIE ICH ZNAJDZIE
Michael Scofield
mam dokładnie takie samo zdanie :]B... pisze:CO DO TEMATU TO OCZYWISCIE ICH ZNAJDZIENie zabije, bo to nie w jego stylu, wymysli bardziej finezyjną zemste, taka w jego stylu xD
C-Note
Jak dla mnie tylko ją dopadnie, ale nie będzie miał tyle siły wewnętrznej aby ją zabić
Mahone
nie zabije, tylko dopadnie... jakby faktycznie miał ją zabić to zrobiłby to w 13 odcinku... zresztą... może się z Susan jeszcze fajna babka zrobi..
C-Note
Susan.... chyba się nie zmieni- nie wygląda na osobę uległa. Niech jest po ciemnej stronie- pasuje tam.
Lincoln Burrows
Taaa...... Nie zabije ich, bo kurczę on nie umie.... Ale może się pogodzą, Sarę spod ziemii wykopią i będą żyli długo i szczęśliwie.....
Michael Scofield
mam taką nadzieję ale i tak teraz jest fajna babka, no ale może kiedyś zobaczymy ja w scenie w której odezwie się jej sumieniemadamebutterfly pisze:może się z Susan jeszcze fajna babka zrobi..
T-Bag
Michael ich nie zabije on nie jest do tego zdolny
ale Susan zapłąci za to Michaelowi ale jeszcze nie wiem jak 
Mahone
też mi się tak wydaje...
Michael Scofield
Na pewno ich nie zabije, Michael zawsze,od pierwszego sezonu, tak załatwiał sprawy aby nikomu się nic nie stało, taki jest Michael ;-)
Michael Scofield
Po tym jak zabił Samego przekroczył już tę granicę dobra. W tedy pod muzeum jakby nie przeszkodziły mu strzały myślę że zabił by Gretchen. Chociaż to było by nie roztropne bo dookoła było pełno policji.
Tweener
A ja myślę, że scenarzysta chce żebyśmy tak myśleli, że nie zabije bo chce nas zaskoczyć i w końcu kogoś Mike zabije