A co do beznadziejnych filmow..ostatnio lecial na Polsacie Dracula. Rzecz jasna ja jako weteran gry i ksiazek slinilem sie na mysl o tym filmie tym bardziej ze byl dwuczesciowy. Tymczasem okazalo sie ze to kaszana totalna nie majaca nic wspolnego z magia powiesci Stokera ani grą. Takze jesli kiedykolwiek natkniecie sie na Dracule w wersji filmowej powiedzcie mu ze moze sie ugryzc w d.... ;-) Oczywiscie to moje subiektywne zdanie.
Zbuntowanego i ja oglądałam szał był na to u mnie w szkole wszystkie dziewczyny chciały żeby do nich Mili mówić. Jak teraz o tym pomyśle to żenada była.
To leciało dawno pierwszy raz a potem pare razy powtarzali w tv 4.
Dowiedziałam się dzisiaj że Piróg jest gejem, ale zaskok dopiero miał używanie w programie jak przed nim chłopaki tańczyli
Moda na Sukces.. tego chyba nic nie pobije. Najbardziej beznadziejny film.. ja już nawet nie pamiętam ile razy jedna postać niby "umierała" a później wracała..
Ciągnie się jak flaki z olejem.. ^^ choć muszę przyznać, że kiedyś to z babcią oglądałam
Moda na sukces jest denna ale przez tą swoją ułomność jest śmieszna Jakaś tam bohaterka spadła z wieży Eifella i przeżyła, druga wybuchła w samochodzie i przeżyła
Pierwsza , m jak miłosc, samo zycie i te inne szmatławce, a o Gwiednym Cyrku to już nie wspomnę-kicz nad kicze. Nielubię też filmów pokrojku Aplle Pie ;/
Ja najbardziej nie lubię telenoweli, jak ty Madzialena, ani też żadnych hiszpańskich seriali
A co do programów rozrywkowych to skończyłam od czwartku oglądać Gwiezdny cyrk, bo odpadł Władek Grzywna To już było nie fair..... Zła za to jestem!!! Cały czas mu kibicowałam, a tu Hajzer wy***ał, że Władek odpada!!
Bardzo mi się humor pogorszył... Nie mam już po co tego wielkiego G... oglądać. I jest mi przykro
hmn... włąśine włączyłam polsat... jak chcecie się pośmiać to zapraszam... Ibisz jako jakiś zakręcony rokowiec... w ogóle jaka żenada... obejrzyjcie " jak ONI robią z siebie idiotów..."
poza tym wszystkie inne takie programy ( samozwańcze gwiazdy polskiej pseudo sceny robią gówno )
Większość polskich seriali typu 'M jak miłość' (chociaż o zgrozo kiedyś, na początku to oglądałam), 'Klan', 'Złotopolscy', 'Plebania', 'Samo życie', itd.
Brazylijskie/ kolumbijskie i ogólnie wszystkie telenowele.
'Moda na sukces'.
A z programów to 'Gwiazdy tańczą na lodzie', 'Jak oni śpiewają', itd.
Seriale? Hoh. Moda na sukces, Klan, Plebania. Ogólnie to nie podobają mi się wszystkie seriale TVP 1 i 2 ( z wyjątkiem Dr House ^^' )
Filmy.. Juumanji po raz n-ty w Polsacie i Batman w TVN...
A programy to już przesada jest. Te wszystkie tańce na lodzie i śpiewanki gwiazd.