C-Note
"Prison Break" premierowo w n

W ofercie "Premiery VOD" telewizji nowej generacji n pojawiły się odcinki kultowego serialu "Prison Break" przed ich polską premierą na antenie Polsatu. Dzięki kontraktowi z wytwórnią FOX klienci n będą mogli oglądać każdy odcinek "Skazanego na śmierć" na tydzień przed emisją w słonecznej telewizji. Cena jednego odcinka to 6 złotych.

Z pewnością wykupienie praw do emisji odcinków drugiego sezonu przed Polsatem jest niewątpliwym ciosem wymierzonym w słoneczną stację. Odcinki serialu będą do nabicia w "Premierach VOD" na kilka dni przed ich emisją w Polsacie.

"Prison Break" jest jednym z najbardziej błyskotliwych seriali ostatnich lat odnoszącym gigantyczne sukcesy na rynkach całego świata. Spotkał się również z uznaniem krytyków, o czym świadczy nagroda Emmy i nominacja do nagrody Złotego Globu. Cena jednego odcinka wynosi 6 złotych.

Amerykański serial nie jest jedyną niespodzianką jaka czeka na wielbicieli najnowszych produkcji.
Fernando Sucre
Po co komu n jak ma się internet ^^
Sara Tancredi
po to żeby sie lepiej oglądało??
C-Note
Piotrek1230 pisze:po to żeby sie lepiej oglądało??
Racja no i jeszcze Po Polsku to już w ogóle jest zawaliście! :-)
Fernando Sucre
Po polsku? I nie słyszeć ich prawdziwych głosów i intonacji tylko jakiegoś monotonny głos lektora? To ja jednak zostaję przy komputerze i jak się na fotelu usadowie, to też mi wygodnie ;-)
Tweener
Ms_psycho dokładnie :)
T-Bag
zgadzam sie z dwoma poprzednimi postami :)

lektor zagłusza nie tylko głosy aktorów, ale również ten klimat jaki tam panuje; całkiem inaczej ogląda się go z napisami, a całkiem inaczej z lektorem; jedyny plus iż mozemy się skupić na obrazie, ale znów nie ma tego orginalnego dźwięku; zawsze znajdą się plusy jak i minusy
Fernando Sucre
No fakt, jak jest lektor to niby można sie na obrazie skupić, ale z napisami nie jest tak źle, jak ktoś czyta szybko to wystarczy mu spojrzeć i już. Ja nie mam z tym problemu i nie narzekam na filmy z napisami.
John Abruzzi
John Abruzzi
Ja tylko preferuje filmy z napisami i innej opcji nie widze. I nie rozumim dlaczego w innych krajach może tak być żeby napisy dawali a u nas muszą robić ten głupi i bezsensowny nie raz lektor.
Fernando Sucre
To jeszcze nic... byłam dwa lata temu na Słowacji, to tam Władca Pierścieni z dubbingiem był. To jest dopiero porażka :shock:
Tak jak o nas Harry'ego Pottera dubbingują. Na szczęście jest pełen zasobów internet i nie trzeba oglądać tego co w tv ;]
T-Bag
no właśnie; ja też tego nie rozumiem; ale przecież ja zawsze mówiłam iż w TV by mógł być wybór tak jak jest to na płytkach dvd; lektor lub napisy, ale wiadomo nikt tak mądrze nie myśli jak ja :P
C-Note
No i dobrze ja też wolę oglądać na kompie, a dokładniej na dużym ekranie telewizora. Oczywiście dvd. :-P
Fernando Sucre
mahones pisze:No i dobrze ja też wolę oglądać na kompie, a dokładniej na dużym ekranie telewizora. Oczywiście dvd. :-P
No to na kompie, czy dużym ekranie TV z dvd ;>
Michael Scofield
Michael Scofield
ja osobiście wole na kompie^^ aach ta słaba wersja czy brak napisów to dopiero klimat ^^ trochę głupię, ale takie przeprawy są najlepsze :-D
Świeżak
A ja sobie zapodaje laptopa pod TV i mam tuzy ekran ;-) Polecam
Lincoln Burrows
przede wszystkim dlatego komputer ponieważ nie cierpimy lektora (większość) :-) napisy rox ! a i 6zł ... już lepiej poczekać ten tydzień.. każdy odcinek można kupić tydzień przed emisją w polsacie.. w polsacie idzie co tydzień więc zawsze będzie się tylko jeden odcinek do przodu ... ^_^
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”