Fernando Sucre
Lost, słyszałam, że jest bardzo fajny, ale jeszcze nie miałam okazji obejrzeć. Jutro mi koleżanka pożyczy, będę miała na przerwę w Prison Breaku ; )
Mahone
hmn... nie oglądałam jeszcze 4 sezou ale wydaje mi się że z sezonu na sezon jest coraz gorzej.. jakoś tak...za dużo tajemnic chyba sami się w tym gubią... no i w zasadzie to nic tam nie wieadomo... co z tego że ktoś umiera jak w następnym sezonie, czy nawet odcinku chodzi sobie beztrosko po plaży i łowi ryby... no ale... może się mylę... muszę obejrzeć 4 seson 
Michael Scofield
ja oglądałam pierwsze dwa sezony a później mi przeszło
Michael Scofield
Pózniej sie to co raz bardziej zagmatwało zamiast rozwiazywac..ale jak leciało w TV zawsze obowiązkowo robiłam sobie seans z matka ..przy czym ona zasypiała w najbardziej ekscytujacych momentach
... fajny serila ale mogli by troche powyjasniac tych tajemnic
Michael Scofield
Jak w 4 sezonie nie zacznie się to wszystko rozwiązywać to zrezygnuje. Na początku szczypta tajemnicy była fajna, ale teraz to już się cysterna tajemnicy zrobiła.
Mahone
o taak... nawet 2 cysterny..
pogubiłam się juz w tym wszystkim...
co za dużo to nie zdrowo...
pogubiłam się juz w tym wszystkim...
co za dużo to nie zdrowo...
Michael Scofield
Trzeba być nieźle obcykanym w tym serialu żeby skapować o co chodzi.
Dobrze że co jakiś czas puszczają te streszczenia od początku ba bym się nie połapała.
Dobrze że co jakiś czas puszczają te streszczenia od początku ba bym się nie połapała.
Michael Scofield
No to ja jak Tanira... najpierw był pierwszy sezon, potem drugi ;-) ale potem mi się TVP 1 zepsuło i nie oglądałam
Ale wtedy to ja taka maniaczka byłam, ech. Teraz mi przeszło tak jakoś na PB ;-)
Mahone
Widziałam cały pierwszy sezon i według mnie był genialny
. Bardzo mnie wciągnął, był taki tajemniczy i nieprzewidywalny. Drugiej serii oglądałam parę odcinków, bo reszty nie chce mi się ściągać
(Kolega mam nadzieje w najbliższym czasie mi pożyczy). Jak dla mnie zapowiada się całkiem nieźle 
Lincoln Burrows
Pierwszy sezon był genialny, 2 też, ale potem już zagmatwało sie to wszystko.... Taki haos sie zrobił..... Jak nie wyjaśnią połowy tajemnic, to sie moda na sukces zrobi xD No może nie do końca, ale nikt nie będzie wiedział o co chodzi....
Michael Scofield
hm. ja widziałam pierwsze dwa sezony, trzeci po łebkach a czwartego w ogóle nie oglądam, bo najnormalniej w świecie po prostu mi się ten serial znudził. Ile można siedzieć na jakiejś przeklętej wyspie xD
serial mi się bardzo podobał (szczególnie pierwszy sezon) ale uważam, że im dalej tym był gorszy - zaczęli za dużo kombinować, jakieś to wszystko stało się dziwne.. nie wiem, może kiedyś obejrzę resztę dla świętego spokoju :]
serial mi się bardzo podobał (szczególnie pierwszy sezon) ale uważam, że im dalej tym był gorszy - zaczęli za dużo kombinować, jakieś to wszystko stało się dziwne.. nie wiem, może kiedyś obejrzę resztę dla świętego spokoju :]
Mi się najbardziej podobał drugi i trzeci sezon (z trzeciego najlepszy był ten odcinek z Lockiem i tą jego wizją) Czwarty to tak już nie bardzo mi przypadł do gustu. Lepszy by był, gdyby Charlie przeżył
Fernando Sucre
Lost to chyba pierwszy serial, który oglądałam od pierwszego odcinka i od pierwszego odcinka mnie wciągnął.Miałam szał na ten serial, zresztą wszyscy moi znajomi też.Z pierwszej serii nie opuściłam ani jednego odcinka.Uważam, że pierwszy sezon był genialny, podobał mi się pomysł, fajni aktorzy, fajne postacie, taka tajemniczość i te retrospekcje z życia bohaterów.Druga też mnie wciągnęła nie mniej niż pierwsza.Potem miałam długą przerwę i bylam w stanie powiedzieć, że mi całkowicie przeszło.Trzecią dostałam na płytach i oglądalm, można rzec, ciurkiem jeden za drugim, miałam nadzieję, ze już powyjaśniają co nieco a tu ciągle coś i jakieś przedłuzacze...Ogólnie z tym serialem jest tak ze jak już siąde i zacznę oglądać to mnie wciągnie, tylko, że po dłuższej przerwie już nie pamiętam o co chodziło w poprzednich częściach i potem jest problem.Tu trzeba mieć łeb jak sklep, żeby to wszystko ogarnąć.
C-Note
Ołłłł jeee. Egzekvo z PB na 1 miejscy, a może nawet lepszy! Zacząłem oglądać na TVP1 pierwsze 4 odc., a następnie zacząłem ściągać z neta. Potem zaraziłem paru kumpli z klasy i tak se oglądałem i oglądam, gdyż ten świetny serial się jeszcze nie skończył. POLECAM gorąco!!
Tweener
Uwielbiam LOST! Świetny serial, jest w nim pełno tajemnic i wiele przygód. Najbardziej przekonują mnie postaci Sawyera(jego teksty i osobowość) i Bena(przebiegły, każdego umie tak skołować, że się nawet nie zorientuje, że jest manipulowany). ;-)
T-Bag
LOST w pierwszych dwóch sezonach był zaje*isty, ale już w trzecim to taka zupa się z niego zrobiła 
Michael Scofield
Oj lost zawsze ogladalam namietnie... tzn dwa [pierwsze sezony... bo trzeciego to widzialam pewnie z 5 odcinkow i chyba juz sie nie wciagne. Popsuli film bo byl calkiem niezly, niepotrzebnie natlukli tyle tych odcikow
Mahone
a nie wiecie kiedy 4 sezon będzie w TV?
znaczy chodzi mi o tvp1 ??
bo nie chce mi sieściągać...
za dużo zachodu...
znaczy chodzi mi o tvp1 ??
bo nie chce mi sieściągać...
za dużo zachodu...
Tweener
Prawdobodobnie jak zwykle we wrześniu.Ja tam się nie martwie,bo ten sezon już mam obejrzany
Jako ciekawostkę dodam,że TVP1 od 23 czerwca powtarza sezon II w poniedziałki i wtorki kilka minut po 22.00 
Mahone
a widziałam ostatnio.. .ale jakoś mnie nie wciągnął bo już widziałam kiedyś i jakoś tak ^^
ale 4 sezon obejrzę w TV bo ściągać mi się nie chce ^^
ale 4 sezon obejrzę w TV bo ściągać mi się nie chce ^^
Michael Scofield
co prawda zainteresowanie serialem mi minelo ale wczoraj na okladce swiata seriali byly napisy: Kate w ciazy-czy wroci na wyspe? Dlaczego Sawyer i lock nie pojawia sie w 5 (a moze w 4?) sezonie.
Tweener
Żeby za dużo nie zdradzac,powiem,że ta pierwsza wiadomosc jest tylko w malutkiej części prawdziwa,a druga jest całkowicie wyssana z palca 
T-Bag
W sumie LOST bez Sawyera to nie byłoby to samo LOST ;-)
Michael Scofield
no ja nie wiem, bo gazety nie kupilam wiec nie wiem co tam w srodku pisali, podalam tylko to co moje oczy zobaczyly na okladce.Żeby za dużo nie zdradzac,powiem,że ta pierwsza wiadomosc jest tylko w malutkiej części prawdziwa,a druga jest całkowicie wyssana z palca
Tweener
A ja czytałem i w środku w miare zgodnie z prawdą opisali 4 sezon,ale ten slogan na okładce za dobrze im nie wyszedłedzik pisze:no ja nie wiem, bo gazety nie kupilam wiec nie wiem co tam w srodku pisali