a Sucre musi uciec. Kto jak kto, ale on nie zasługuje na siedzenie w Sonie.
Michael Scofield
Bellick będzie podnóżkiem Teodoro jak ten będzie już rządził Soną
chyba, że Teddy mianuje go swoim sługusem i wtedy Brad zrobi się baaaardzo ważny i będzie trząsł Soną niczym FoxRiver^^
Michael Scofield
Jeszcze nic nie wiadomo jakie będzie miał tam życie, po ostatnim odcinku nie jest to takie jeszcze pewne ;-)John Abruzzi pisze:Nie widze sensu w ucieczce Teodoro skoro w Sonie ma teraz zycie jak w Madrycie.
Mahone
hmn.. będzie miał taki luksus dopoki będzie rzucał w ludzi pieniędzmi...
a te mu się przecież kiedyś skończą...
Michael Scofield
kurcze myslalem ze te odcinki co statnio byly na TVP1 to ostatnie .ciekawe czy Lock przezyje , co do uluibionych postaci to Sawyer i Lock 
Michael Scofield
Sucre ucieknie na pewno, bo inaczej byc nie moze^^
Teodoro porzadzi sobie w Sonie, nawize kontakt ze straznikami, którzy bede mu wpuszczac tą dziewczyne do srodka i bedzie miała raj na ziemii ;-)
a Bellicka to w koncu zabiją...mam nadziej xD
jak sie ma taki humor jak ja dzisiaj to innego scenariusza nie mozna przyjac do wiadomoci.
Teodoro porzadzi sobie w Sonie, nawize kontakt ze straznikami, którzy bede mu wpuszczac tą dziewczyne do srodka i bedzie miała raj na ziemii ;-)
a Bellicka to w koncu zabiją...mam nadziej xD
jak sie ma taki humor jak ja dzisiaj to innego scenariusza nie mozna przyjac do wiadomoci.
C-Note
No....Michael pomoże Sucre...Bellick i Tbag- może wyrobią sobie jakies układy z Firmą, czy coś, ale żeby uciekli...chyba nie.
Lincoln Burrows
Sucre Majkel wyciągnie... A T-baga i Bellica mam w dupie xD Niech se tam gniją.....
Michael Scofield
T-Bag jak zostanie to na pewno nie zgnije. Z tym statusem jaki tam ma to będzie królem Panamy. Gorzej z Belickiem pokazał że nie jest twardy i łatwo go przestraszyć. Teodoro na pewno nie będzie chciał kogoś takiego w sowiej armi.
Jak Teodoro przypomni sobie jak Belick go torturował to newet może sie na min zemścić.
Jak Teodoro przypomni sobie jak Belick go torturował to newet może sie na min zemścić.
Michael Scofield
Jednym zdaniem to "Bellick ma przerypane" Pewnie będzie przydupasem T-Baga tak jak on był Lechero...heh to by były dopiero zlewy 
Świeżak
Jak dla mnie, to nie uciekną, wydaje mi się, że Sucre jakoś legalnie wyjdzie (może będzie to element "szczęśliwego zakończenia Prison Break" ;-) ), T - Bagowi to nawet nie w głowie ucieczka, a co do Brada, to zapowiada sie dalszy ciąg jego męczarni :->
Michael Scofield
Chyba mało prawdopodobne,ale nic nie wiadomo to przecież PB, ja bym obstawiał że jednak jakaś mała ucieczka będzieSiriondel pisze:wydaje mi się, że Sucre jakoś legalnie wyjdzie
Michael Scofield
Pewnie nie sam... Ktoś(czytaj Mike i Linc) mu pomoże... ;p Fajnie będzie!!;p
Michael Scofield
Mike tak ale Lin'c? no nie wiem,ale zobaczymy fajnie to mało powiedziane ;-)Aglek pisze:Ktoś(czytaj Mike i Linc) mu pomoże
T-Bag
Sądze że raczej Linc czy Mike za blisko się do Sony nie zbliżą w końcu Mike uciekł to nie wiadomo co by zrobili a Linc mu pomagał to by go od razu wsadzili tak sądze. 
)
)
Michael Scofield
Własnie ..chyba że jakoś by pomogli "zdalnie" teraz sami sa poszukiwani wiec raczej nie beda ponownie ryzykowac swoja wolnością 
Michael Scofield
Sucre na pewno wyjdzie z Sony, albo go przetransportują do ameryki. To zawsze coś.
Michael Scofield
M&L się podkopia!! Będzie ciekawie!!!
Michael Scofield
trochę niemożliwe do wykonania w Sonie,ale teorie można mieć różne, Ja jakoś chciałbym żeby Teddy został w Sonie a z drugiej strony to myślę że gdyby był na wolności to było by jeszcze ciekawiej ;-)Aglek pisze:M&L się podkopia
Lincoln Burrows
Myślę, że na pewno powinien uciec Bagwell, ponieważ nie ma tak jak Lechero dostaw forsy i znajomości na zewnątrz. Chyba, że Augusto się nim zainteresuje to już inna bajka^^ Bellick dziwnie dobrze się zaprzyjaźnił z Teodorem, więc jakby razem rządzili byłoby ciekawie.
Wracając do Michael/Sucre - po zemście na pewno będzie chciał pomóc koledze wyjść z więzienia - to dzięki niemu jest na wolności.
Wracając do Michael/Sucre - po zemście na pewno będzie chciał pomóc koledze wyjść z więzienia - to dzięki niemu jest na wolności.
Michael Scofield
No zarazie to kasę to on ma ;-)Nero pisze:ponieważ nie ma tak jak Lechero dostaw forsy
Możliwe że było by ciekawie ale ja myślę że T-Bag wolałby sam rządzić albo z kimś innym ale z Bellickiem? raczej nie ;-)Nero pisze:Bellick dziwnie dobrze się zaprzyjaźnił z Teodorem, więc jakby razem rządzili byłoby ciekawie.
Lincoln Burrows
W sumie to oprócz Sucre to zna on tam tylko Bellicka
)
Michael Scofield
No tak... Ale z Sucre to raczej w przyjaznych stosunkach nie są...
Michael Scofield
I raczej nie będą T-Bag go wkopał i teraz Sucre siedzi w Sonie przez niego, na początku 4 sezonu będą pewnie jakieś spięcia między nimi ;-)Aglek pisze:Ale z Sucre to raczej w przyjaznych stosunkach nie są.
Michael Scofield
Ale jak Sucre chce przetrwać to u baku T-Baga będzie mu łatwiej. Jakby załapał się do jego ekipy, nie musiał by się martwić czy dożyje jutra.
Michael Scofield
Tak Ania ale T-Bag niema ekipy, rozdał trochę pieniędzy powiedział parę słów np że wszyscy są równi, nie wiadomo jak potoczy się jego szefostwo w Sonie, ale jak tak będzie że będzie tam rządził to zgodzę się że Słodki będzie miał z nim lepiej,oczywiście jak dojdą do porozumienia,co też nie będzie takie łatwe ;-)