Świeżak
No własnie czy Sucre, T-Bag i Bellick uciekną z wiezienia?? i jak to zrobią?? Jak myślicie?
C-Note
uciekną.
T-Baga będzie chciała Firma wydostać, Sucre wydostanie się dzięki Michaelowi, a Bellic jak zawsze coś podsłyszy i też ucieknie, bo będzie szantażował Firmę, że wszystko wygada
T-Baga będzie chciała Firma wydostać, Sucre wydostanie się dzięki Michaelowi, a Bellic jak zawsze coś podsłyszy i też ucieknie, bo będzie szantażował Firmę, że wszystko wygada
Świeżak
no wiesz Scolfield ma inne zajecie niż wyjecie Sucre. tak mi sie wydaje. a Bellick jak by szantażowal firme to kulka w łeb i po sprawie... 
Michael Scofield
Ja mam na dzieje że nie... Bellica to nie znasze , jak dal mnie moze tam nawet zdechnac, a T-Bag hyyym. jakby uciekł to by było za cukierkowo - że każdy ucieka .... ktoś musi rzadzić Soną 
C-Note
ja już w jednym z wątków przedstawiłam co będzie moim zdaniem w 4 sezonie, no ale się powtórze.
Uważam, ze to będzie tak, że Firma złapie np. Linca i Michael będzie musiał wydostać T-Baga, bo on ma książeczke Whistlera. Mike sie dowie, że jest tam Sucre i jego też wyciągnie razem z T-Bagiem. A Bellica moze po prostu uniewinnią.
dawid628 to czemu w 3 sezonie Bellick nie dostał kulki w łeb?
Uważam, ze to będzie tak, że Firma złapie np. Linca i Michael będzie musiał wydostać T-Baga, bo on ma książeczke Whistlera. Mike sie dowie, że jest tam Sucre i jego też wyciągnie razem z T-Bagiem. A Bellica moze po prostu uniewinnią.
dawid628 to czemu w 3 sezonie Bellick nie dostał kulki w łeb?
Michael Scofield
Ja sądzę że ktoś ucieknie a komuś sie nie uda, chciałbym żeby Sucre uciekł i może T-Bag, a Bellick raczej zostanie ;-)
Świeżak
Jak Sucre wydostanie sie dzięki Michaelowi, przecież sam Mike jest zbiegiem z tego więzieniahbc pisze:uciekną.
C-Note
a jak Michael uciekł dwa razy z więzienia w ciągu 3 miesięcy?
Michael Scofield
Widzę że głosy są podzielone. ja myślę że nie uciekną wszyscy, bo to by było za piękne. T-Bagowi jest tam dobrze i na wolności nie miał by się gdzie podziać. Sucre napewno nie pasuje do takiej społeczności więziennej.
Sara Tancredi
Wydaje mi sie ze Fernando na pewno zwieje. Bylbym zdziwiony jezeli tak by sie nie stalo. Co do T-Baga nie wiem czy on ma potrzebe uciekania stamtad - teraz jest tam guru. Co do Bellicka jest mi to calkowicie obojetne ale powatpiewam w jego ucieczke.
Michael Scofield
Sprawiedliwość zawsze wygrywa. Więc jeśli wierzyć w to przysłowie to Sucre na bank się z tego wywinie a T-Bag na dłużej zagrzeje miejsce w sonie.
Tweener
Ja tak pomyślałam, że może Sucre przeniosą do stanów i wtedy jak Mike sie dowie to z 3 więzienia ucieknie heh bo w Sonie już nie będzie miał szans jak uciec...
Michael Scofield
Nie Scefied już nie będzie pakował się do 3 więzienia po przyjaciela. Zobaczą tylko jego kartotekę to ich odstraszy. Które więzienie chciało by u siebie mistrza ucieczek.

Świeżak
Moim zdaniem ucieknie Sucre... a T-bag niech siedzi w Sonie, a Bellick...?? Nie mam pomysłu na to co może sie z nim stać heh...

John Abruzzi
jeśli ktokolwiek będzie uciekał z Sony Teddy ucieknie z nimM. Scolfield pisze:Moim zdaniem ucieknie Sucre... a T-bag niech siedzi w Sonie,
Michael Scofield
bo on do żony musi*Madziula* pisze:Teddy ucieknie z nim
John Abruzzi
no pewnie, że tak xD a jak się nie będzie spieszył z ucieczką to sama tam pojadę i za uszy go stamtąd wyciągnę^^mk95 pisze: bo on do żony musi![]()
Michael Scofield
Sucre musi uciec... nie wyobrażam sobie że miałby tam zostac ..kiedy Maricruz spodziewa sie jego dziecka... on jest za dobry jak na to miejsce. zobaczymy 
Michael Scofield
z tą myślą on by tam oszlałpatus1905 pisze:kiedy Maricruz spodziewa sie jego dziecka
Michael Scofield
dokładnie i mysle że Michael tez go tam nie zostawi w końcu to sa kumple...
, na pewno nie przyjdzie po niego czy coś ..ale jakoś bedzie próbował mu pomóc
Mahone
hmn... wydaje mi sie że jak juz to ucieknie sucre, ew Bellick... bo po co ma t-bag uciekać??
Michael Scofield
do żony, do żony ;-)madamebutterfly pisze:bo po co ma t-bag uciekać??
A na serio, to Teddy zostanie w Sonie, podobnie jak Bellick. Nie lubię faceta
Sara Tancredi
Tez tak uwazam. Nie widze sensu w ucieczce Teodoro skoro w Sonie ma teraz zycie jak w Madrycie. Co do Bellicka - jest mi calkowicie obojetne czy ucieknie bo akurat na tej postaci nie skupiam sie najbardziej ogladajac PB. W kazdym razie smiem watpic w jego ewentualna ucieczke.mk95 pisze:A na serio, to Teddy zostanie w Sonie, podobnie jak Bellick.
Mahone
właśnie... ale Sucre ucieknie na pewno 
Sara Tancredi
Zdziwilbym sie gdyby sie tak nie stalo..nie to niemozliwe albo Michaelangelo go wyciagnie (nie wiem w jaki sposob) albo sam cos zrobi ale zwieje ;-)madamebutterfly pisze:właśnie... ale Sucre ucieknie na pewno