Michael Scofield
nie bardzo... moja choroba lokomocyjna dopada mnie w najmniej spodziewanej chwili...ledwo co dojechałam...
Michael Scofield
ja jakoś niewyraźnie się czuje coś mnie chyba bierze, wiedziałem że tak będzie po sobocie. 
John Abruzzi
ech... mam dni księżycowe i łapie mnie przeziębienie
żyć nie umierać 
Michael Scofield
tak jakos^^ zmeczona wyscigiem z czasem i uzeraniem sie z debilami którzy nie potrafią uszanowac tego ze ktos stara sie zrozumiec zdanie które czyta...
Michael Scofield
o matko, niech mi ktoś spróbuje dzisiaj zepsuć humor to zapier...xDxDxD lalalalalaaalllaaaa Ałtumn ma dobry humor hahaha
Sara Tancredi
Poza tym ze dzisiaj zostalo mi malo czasu dla siebie wszystko OK
Ten dzien zalicze niewatpliwie do udanych z roznych wzgledow 
Michael Scofield
lepiej nie próbowaćAutumnLeaf pisze:o matko, niech mi ktoś spróbuje dzisiaj zepsuć humor to zapier...xDxDxD lalalalalaaalllaaaa Ałtumn ma dobry humor hahaha
dobrze,ale nie mam na nic ochoty.po dzisiejszym W-Fie mam ochote zabić faceta.Jak jutro będziemy biegać to mu łeb oderwe.a potem jeszcze mecze z siatki.mamy ogromneszanse.jak do ataku będę tylko ja to poprostu bosko...
T-Bag
Mam jeszcze jeden dzień wolności to znaczy dobrze 
Michael Scofield
ja się czuję jakby ktoś spuścił ze mnie powietrze po dzisiejszym dniu.. i padam na twarz, ale ogólnie dobrze, bo jestem już w domu i nic nie muszę robić^^
John Abruzzi
wróciłyśmy ze współlokatorką z TESCO, osz kuwa prawie nam ręce odpadły... w piątek impreza^^
Michael Scofield
hyhy u mnie też^^ ale taka mniejsza xD i u Autumn z tego co wiem :]*Madziula* pisze:w piątek impreza^^
będzie rozróba na forum
Michael Scofield
haha ja już dzisiaj miałam wprawkę xD niech żyją grzańce...lepszy pion niź poziom...czy jakoś tak... ale humor dopisuje xD
John Abruzzi
no u nas łącznie ze mną i Agatą (współlokatorką) będzie 13 osób (w kawalerce xD ) Mamy już piwo, wino a coś mocniejszego doniosą ludzie oł fuck będzie się działo xDagulec pisze:ale taka mniejsza xD
Michael Scofield
no jest swietnie xD szkoda ze musze posiedziec nad ksiazkami, ale tylko moment...a potem 90 minut ślinotoku....cudowna noc sie zapowiada 
Michael Scofield
A cóż dzisiaj jest do ślinienia się?xD
Michael Scofield
a meczyk xD taka odmiana od slinotoku williamowego ;-)
Michael Scofield
Dziś dobrze się czuję i dobrze bo myślałem już że będę chory 
Michael Scofield
też tak dzisiaj myślałam^^ na szczęscie załagodziłam sprawę herbatami z cytryną.Sebo160186 pisze:dobrze bo myślałem już że będę chory
A teraz przeraża mnie myśl jak długa noc mnie czeka z ksiązkami..
Michael Scofield
Dobrze,trochę nie wyspany, a ten śnieg za oknem
po prostu 
T-Bag
Niestety dzisiaj niewyspany! ale co tam po pracy sie wyspie ;-)
Michael Scofield
zlasowany mózg...ale i tak kocham angielski
Sara Tancredi
Dzien sie nie zaczal fajnie lukam przez okno - snieg
Potem jeszcze gorzej - zaskoczyl mnie na tym angielskim nie ma co
Ale teraz czuje sie dobrze slonko za oknem,obiadek pyszny i ogolnie sielanka 
Michael Scofield
Wspaniale! Będę calutki dzień na kompie, koniec z kościołem i wkurzyłam dzisiaj mohera
Wczoraj było CSI, więc euforia jest nadal ;-) Poemat strzeliłam, komenty mam takie, że... Jeszcze mi tylko do pełni szczęścia Alexa brakuje 
Tweener
ogólnie w porządku, troche dzisiaj w pracy żle, dostałem jakąś gównianą robotę co nawet majster nie może zrobić 
Mahone
bardzo dobrze... w szkole tylko cztery lekcje a od jutra rekolekcje więc tydzień mam już z głowy...
i bardzo dobrze