Świeżak
No właśnie jak myślicie co może sie zdarzyć w nastepnych odcinkach Prison Break?? Jak myślicie??
Ostatnio zmieniony 2008-03-03, 19:11 przez dawid628, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
Michel będzie szukał Gretchen użyje swoich umiejętności umysłowych i znajdzie ją bez problemu.
Lincoln zwiąże się z Sofią i będzie próbował wyciągną z Sony sucre.
Mahone wróci do firmy i będzie pomagał gretchen realizować jej plany. Nie udało jej się zwerbować Scofielda to załatwiła sobie drugiego inteligenta.
Lincoln zwiąże się z Sofią i będzie próbował wyciągną z Sony sucre.
Mahone wróci do firmy i będzie pomagał gretchen realizować jej plany. Nie udało jej się zwerbować Scofielda to załatwiła sobie drugiego inteligenta.
Świeżak
Szczeże to ja też tak myśle... ale zastanawia mnie jaki może być koniec tego serialu...
Michael Scofield
Gretchen chyba przestanie się powoli liczyć.. Whistler-szef w końcu powrócił
a co do takiego stałego powrotu Mahone'a do firmy to też mam wątpliwości :]
a co do takiego stałego powrotu Mahone'a do firmy to też mam wątpliwości :]
Michael Scofield
Michael bedzie ścigał gretchen... zaszczuje ja, sprawi że bedzie czuła jego oddech na plecech- jesli bedzie odpowiednio zeterminowany potrafi być niebezpieczny.
Whistler i Alex odwalą jakiś niełzy numer- a ja tylko na to czekam
Whistler i Alex odwalą jakiś niełzy numer- a ja tylko na to czekam
Michael Scofield
to będzie piękneee...patus1905 pisze:Whistler i Alex odwalą jakiś niełzy numer- a ja tylko na to czekam
Michael Scofield
Jak oni odwalą jakos numer to on musi być piękny. Myślę że Mahone zatrudnił sie w formie bo jak sam powiedział barmanowi szuka pracy i ma nadzieję że będzie na niego czekać za rogiem. Jak się trochę ustatkuje to na pewno wróci do zony.
Michael Scofield
hmm.. nie wiem czy sie można ustatkować w firmie a potem wrócić do normalnego życia.. Ci co tam pracują raczej rodzin nie mają i robią tylko za maszynki do brudnej roboty
on ma jakiś inny plan ja Wam mówię
i już nie mogę się doczekać, aby to zobaczyć!
on ma jakiś inny plan ja Wam mówię
Michael Scofield
Może wróci do pracy w FBI i do żony i wszystko będzie tak jak przedtem, zanim poznał Scofielda.
Michael Scofield
Według mnie to ; Michael będzie szukał Gretchen na pewno z powodzeniem ;-) Między Sofią a Lincolnem co się wydarzy( ale co?) W Sonie będzie się działo , Sucre na pewno wypląta się w jakiś sposób z tego wszystkiego(z czyjąś pomocą, czyją??) Wchistler raczej w końcu dowiemy się kim jest! Alex na pewno okaże się w jakim celu powiedział (Wchodzę)
T-Bag coś na pewno zrobi ciekawego(co?)Sara?(zobaczymy) to tak po w skrócie co ja myślę.heh ;-)
T-Bag coś na pewno zrobi ciekawego(co?)Sara?(zobaczymy) to tak po w skrócie co ja myślę.heh ;-)
T-Bag
Moim zdaniem Michael zemsci sie na gretchen ! firma upadnie .Sucre pojdzie na jakis uklad z T-Bagiem i uciekna z sony! A Linc,L-j i susan wyjada z Panamy i beda Zyli dlugo i szczesliwie! Ale to tylko moje zdanie wiec pierwsze odcinki dadza znac jak bardzo zagadkowa moze byc 4 seria!
Świeżak
Odpowiem śpiewająco:
"Wszystko się może zdaaażyć..."

"Wszystko się może zdaaażyć..."
Michael Scofield
Nawet jak Michel zabije Grethen to to nie zniszczy firmy, bo z tego co widzieliśmy James jest tam kimś ważniejszym od niej. A żeby zniszczyć firmę trzeba trafić w samo sedno.
Sucre będzie siedział, nie wiadomo jak w Sonie potraktuje go T-Bag. Bo na wolności nie byli ani przyjaciółmi, ani wrogami.
Sucre będzie siedział, nie wiadomo jak w Sonie potraktuje go T-Bag. Bo na wolności nie byli ani przyjaciółmi, ani wrogami.
Mahone
poczekamy, zobaczymy....
Lincoln Burrows
Sucre niech zawali T-torbie, bo to on go tam wkopał
Poczekać można, ale snu.ć fantazje też......
Michael Scofield
Tak my tu możemy mówić co chcemy, a oni i tak zrobią co innego. Chociaż nie ma tu dużo opcji teraz mają do rozwinięcia dużo wątków i każdy może skończyć się inaczej,
Lincoln Burrows
No tak..... Ale marzyć zawsze można...Ja to bym chciała, żeby si.ę okazało, że Sara żyje i to jakaś ściema była....
Michael Scofield
OOooo to by było cudowne, w tedy wszystko wróciło by do normy w wielki Happy And.

Michael Scofield
Bardzo bym chciała Happy and ale nie wiem czy to możliwe w Prison Break.
Za to ciekawa jestem czy pokażą jeszcze McGrady`iego. Może dla niego już jest zarezerwowany happy and i będzie tak jak z C-Notem.
Za to ciekawa jestem czy pokażą jeszcze McGrady`iego. Może dla niego już jest zarezerwowany happy and i będzie tak jak z C-Notem.
Michael Scofield
Aniu pisze się happy end... 
Ja mysle, że McG będzie ważną osobą w 4 sezonie... Mam takie przeczucie...
Ja mysle, że McG będzie ważną osobą w 4 sezonie... Mam takie przeczucie...
Michael Scofield
McGrady tak, ja myślę że dla niego to jest happy end, i jego wątek już nie powróci, a co do reszty to chyba dla wszystkich nie będzie happy, to raczej nie możliwe,dla niektórych postaci na pewno tak ale nie dla wszystkich ;-)
Michael Scofield
Przepraszam za literówkę..
święta są nie myśle po angielsku.
Tak właśnie się zastanawiam i wolała bym chyba żeby już go nie męczyli. Bo znowu narobi się tak jak a Sucre. Ciekawe jak potoczą się dalsze losy sony, bo z T-Bagiem jako szefem może być różnie.
Tak właśnie się zastanawiam i wolała bym chyba żeby już go nie męczyli. Bo znowu narobi się tak jak a Sucre. Ciekawe jak potoczą się dalsze losy sony, bo z T-Bagiem jako szefem może być różnie.
Michael Scofield
Będzie rozpusta, gwałt i morderstwa na zlecenie... 
Ciekawe jak sie Sucre wbije... :?
Ciekawe jak sie Sucre wbije... :?
Michael Scofield
Teddy kombinator,będzie dalej kombinował żeby mu się dobrze żyło w Sonie czy też poza nią, ale to się okaże 
Michael Scofield
Jemu będzie dobrze. Gorzej z innymi więźniami. Jak T-Bag obejmie rządy to nikt niech lepiej nie podskakuje.